Çok basit yaşayamazdım.Herhalde duyu organlarımdan biri eksik gibi olurdu.
Aman Allah korusun. Allah hiç bi FM ci kardeşimi FM siz bırakmasın.Amin desenize
.Hadi buyrun arkadaşlar...
![]()
Çok basit yaşayamazdım.Herhalde duyu organlarımdan biri eksik gibi olurdu.
Aman Allah korusun. Allah hiç bi FM ci kardeşimi FM siz bırakmasın.Amin desenize
.Hadi buyrun arkadaşlar...
![]()
O kadar değilYani FM'den sıkıldığım zamanlarda oluyor.. Fakat en fazla 1-2 ay sürüyor. Ondan sonra deli gibi 3-4 ay oynuyorum sonra gene aynı uzayıp gidiyor..
![]()
fm olmasa pes oynardim deli gibi![]()
başka oyunlar oynardım dünyanın sonu deil yaa
Nemi yapardım başka oyun oynardım![]()
Fm değilse Omerdinho'nun dediği gibi PES oynardım![]()
fm olmasaydı normal hayatıma devam ederdim yada cm oynardım
ben düşünmek istemiyom fm var çünkü ne güzel
fm den sıkılırsam birbiriyle alakasız ama 1.age of empires 3 oynuyom,2. bilen fazla yoktur new star soccer oynarım güzel bir futbol oyunu tavsiye ederim ama her zaman fm tabiki...
fm olmazsa cm oynardım![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
bunalımdan intiharın eşiğine gelirdim demicem tabikifm olmasaydı kötü olurdu ama dünyanın sonu olmazdı başka oyun mu yok
So what?
Saike
Ben PES Oynardım
fm yoksa cm war kardeşim
oturup ağlamazdım herhalde
new star soccer gerçekten zewkli bi oyunOriginally Posted by dentaconstantin
ben fm olmasa winning eleven oynardım yada pes gerçi ikiside aynı ama
suşi yerdim
afiyet olsun
So what?
Saike
fm yoksa cm var cm yoksa pes var eh oda yoksa illada futbol olması gerekiyorsa vinnig eleven var (Vinnig Eleven 10 çıkmış o alınabilir)
aynn çok güsel bir oyun değeriniz kaç ??Originally Posted by burak_unal
oynayan varsa*??
Chat yapardım.
ben ogame yada godfather oynardım onlar yoksa ders çalışırdım(öss hazırlanıyom)..onlarda olmadı prince of percia oynardım
![]()
hiç düsünmedim...olmasa bile baska güzel oyunlar war
valla süper bir oyun bunu herkes biliooo ama olmasaydı da başka bu tür oyunlar çıkaran biri olurduu ama değişilmesss fm
Abİcim Keske HİÇ Olmas Olaydi Ya Bu Oyun Butun Hayat DÜzenimi Bozdu Yaws Bu Oyun Yuzunden Kis Arkimla Aram Bozuldu Sabah Bi AÇiorum Gece 2 De Anca Kapatiom Hastalik Oldu Bende Galİba Hirsimdasn Dolayi BÖle ArkadaŞlar Bİle Dio Kİ Ew KuŞu Oldun Çiktin Yahu Falan Diolar Ama Napiim Abİ Acip Kapilio İnsan Bu Oyuna
evt cm var ama cm o kadar ii deil bence
TCM şimdiki Fifa maneger
o var
hiç yok PES var süper
new star soccer da ii
Bu soru elektrik olmasa ne yapardınız gibi bişey ama şu anda çok şükür var eğer ilerde olmazsa buluruz bişey...!
FM olmasaydı böyle bir seyi tatmadıgım için eksiklik hissetmezdim bu kebap yemeyenin canının kebap cekmemesi gibi bir şey muhtemelen civilization 4 e yada fifa manager e takılırdım..ama allah basımızdan fm yi eksik etmesin bizi fm sizliğe esir etmesin..(amin)..
FM olmasaydı emin olun bu forumda yazı yazıyor olmazdım(yazdığım tek forum bu seviyorum burayı)
Ben bu forumla danısınca öbür siteler hiç ugramıom hatta moderatör oldugum siteler dahi ugramıom![]()
fm olmasaydı kebap.lahmacun.pizza .yerdir pes 5 oynardım