İngiltere
İtalya
Uruguay
Kosta Rika
haydi forlan haydi uruguay diyoruz ve stand by moduna geçiyoruz.
İngiltere ve İtalya çıkacaktır , Uruguay'ın çıkması sürpriz olur bana göre.
İtalya ve Uruguay çıkar gibi![]()
Grup aşamasında takip edeceğim 3 gruptan birisi. Uruguay ve İtalya çıkar gruptan, İngiltere tek galibiyetini Kosta Rika'ya karşı alır.
Uruguay ve italya cikar bence de. Ingiltere 50'ler futbolu oynuyor resmen. Habire ileriye sisirilen absurt toplar disinda hucum anlayisi yok yani cok sıkıcilar.
Uruguay ve İtalya çıkar çıkmasınada kosta rika sanırım 8 savunmacıyla oynuyomuş nasıl olacak maçları çok merak ediyorum![]()
İngiltere'ye hiç sans vermiyorum.Uruguay ve İtalya rahat cıkar bence.
İngilizlerde acayip hızlı,genç,yetenekli oyuncular mevcut ve onalrı besleyen gerard,lampard gibi abileri var .Yavaş Uruguay kalesini ve defansını darma duman ederler gibi geliyor. Tabiki bitiricilikte önemli.
Bosna ve Uruguaylıyız bu turnuvada. İngiltere'yi dışarıda bırakırlar İtalya ile Uruguay.
Uruguay ve İtalya 7'şer puanla çıkarlar. Birinci Uruguay olur
Uruguay favori![]()
Uruguay-İngiltere çıkar
ingiltere stoper ikilisi jagielka - cahill
başka da bir yorum yapmayacağım![]()
![]()
Uruguay, İtalya ve İngiltere ile berabere kalır, Kosta Rika'yı yener.İngiltere-İtalya maçının kazananı diğer çıkan takım olur diye tahmin ediyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
urugay italya rahat cikar burdan
Başıma birşey gelmeyecekse Uruguay bu gruptan çıkamaz![]()
Muslera umarım harika bir performans gösterir bu turnuvada.Hem bu yüzden hem de hücum hattını sevdiğim için Uruguay'ın çıkmasını istiyorum.
İtalya ne yapar ne eder zaten çıkar bence.
İngiltere'ye gelirsek, Gerrard-Lampard ikilisinin belki de son turnuvası.Rooney ve Sturridge'den de çok şey bekleniyor.Onlarında ne yapacağı belli olmaz.Ama savunmaları oturmuş değil.Bu gruptan çıkamazlarsa kimse şaşırmaz.
Buffon bu macta oynamayacakmis.
ingiltere defansina terry sartti bence, milli takimi birakmasi kotu oldu. terry cahill ikilisi chelsea den de alisikti hem.
Sterling oynarsa dağıtır İtalya'yı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Suarez niye yok ? Cezalı mıydı geçen turnuvadan ?![]()
suarez sakatmis. bence mac 1-0 ya da 0-0 olur o yuzden.
Sanmıyorum hocam ben Uruguay yine alır rahat. Güney Amerika ekiplerinin hepsi evindeymiş gibi 3lediler Uruguay'da 2-3 tane bulur rahat.![]()
Avrupalılar bu Uruguay'ı folloş eder yalnız. Ülkenin kaderi Cavani-Suarez-Muslera 3'lüsüne kalmış.
Screw you guys, I'm goin' home
Suarez yokken tad vermiyoruz be.Yine de çıkacağız bu gruptan.
suarez olmadan uruguay bir hic goruntusu veriyor. kostarika bile uruguaydan ustun oynayabiliyorsa italya ingiltere maclarinda ne olur kimbilir. grubun 1. ve 2.si belli oldu gibi.
Suarez oynar herhalde hocam o 2 maçta o yüzden benim içim rahat.Bu Kosta Rika Avrupalı'lardan puanı kaparsa şaşırmam.
Campbell ve Ruiz'in hastasıyım zaten özellikle Campbell mutlaka gol atar İtalya ve İngiltere'ye.
![]()