Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: oyuncunu değerini nasıl yükseltirim

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

Exclamation oyuncunu değerini nasıl yükseltirim

ben çok uğraştım cafercan yılın futbolcusu falan oldu 1 sezonda 40 gol 28 asist le oynadı adam hala 12,75 ytl de kaldı böle bi şey olur mu arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

aynısı bendede oluyor
    bir türlü oyuncunun değeri yükselmiyor
    Bu yönüyle 2005 daha iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

turk oyuncuların değerinin artması için avrupa takımlarında oynaması lazım

Avrupa'da oynarsa değeri tabi artar ancak sen Türkiye Ligi'nde bir takımsan o oyuncunun avrupadaki değeri seni ilgilendirmez ki artık seninle bağları kopmuştur.Değerinin artmasında takımın başarısıda önemli benim bildiğim kadarıyla.Eğer çok iyi başarılar elde etmişsen oyuncunun değeri artar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

kardeş sen nie benle uğraşion

doğrusu bu turkiyede o adamın değeri çok artmaz

şampiyonlar liginde gol atrlarsa yukseliyo sadece...ben de mülayim erdem cl de dol atmıştı değeri %35-40 falan artmıştı

Nesil
    2005
    Yer
    34

türkiye liginde bende daha hiç bir futbolcu 9 poundun üstüne çıkmamıştı

avrupa da başarı=oyuncuların değeri artması

aRKADAŞLAR KENDİNİZ YAPABLİRSİNİZ.OYUNCUNUN TRANSFERN DURUMUNA BAK DİYOSUNUZ VE AYARLIYOSUNUZ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o dediiin istenen fiat arkadasim......

bu arada hangi takimsin?

Akin_920 Misafir

bence milli takımlarda başarı yakalamalı sonra bide vieri antreman taktiğini uygulamalı(böylece özellikleri gelişir değeri de artar)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence yabancıların değeri daha kolay yükselio.

şöyle bi durum war: tl(veya ytl) katsayısı düşük. bu yüzden avrupadaki futbol cunun değeri daha yüksektir. yani türkiyeden ingiltereye transfer olan bi futbolcu ne kadar dandik bi takıma giderse gitsin orada kullanılan para birimine göre değer kazanır veya kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bunu bende merak ediyorum oyuncularin degerlerii hic artmiyor nedense

bende tevez 15m pound olmuştu gsdeyken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Değer şu şekilde artar;
    Oyuncunun övülmesi(Sadece iyi oynadığında öv)
    Birçok takımdan teklif gelmesi
    Avrupada ve Dünya Kupalarında dikkat çekmesi(Pozitif yönde)
    Gol kralı veya asist kralı olması
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

ya o özellik bi türkiye için bi de portekiz için geçerli.hiç değerler artmıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

kulüplerin itibarlarıda fiyatları etkiliyor.Eğer takımını world-class a çıkartabilirsen o zaman fiyatlarda artacaktır

bı oyuncunun degerının yukselmesı bır seye baglıdır.oda ulke maclarındakı performansına,sende kı performansına gore degerı artmaz veya avrupadakı permorfansa gore.ulke macında kı performans cok onemlı,2010 dunya kupasında kerlon gol kralı olmustu benım takımın oyuncusuyd ve degerı 12 den 37 e fırlamıstı

vay be...
    o kadar artar mı?? eğer artıyorsa yaşadım ben

Türkiye Ligi'nin reputation dediğimiz itibar puanı düşük olduğu için siz dünyanın en iyi oyuncularını da getirseniz bonservis bedelinin çıkabileceği maksimum değerler vardır. Yani TSL'de hiçbir zaman bir oyuncunun değeri 15m pound'dan yüksek olamaz. Örneğin siz bonservis bedeli normalde 32m pound olan Fernando Torres'i, TSL'den hangi takıma getirirseniz getirin değeri yarısı kadar bile olamaz. Bunun nedeni de TSL'ye verilen reputation puanıdır.

artmz tabi bu türkiyede

bide champion arkadaşıma katılmıyorum ben galatasaraya adrianoyu getirtim fiyatı 65.000.000 ytl nin altına hiç inmedi

Quote Originally Posted by rocker07
    artmz tabi bu türkiyede

bide champion arkadaşıma katılmıyorum ben galatasaraya adrianoyu getirtim fiyatı 65.000.000 ytl nin altına hiç inmedi
    25m pound civarı bişi yapıo zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bende bi anleka ve appiah artmısdı anelka 14.5 olmustu appiah ise 9.5 olmustu sonrada sattım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default antreman

beyler adamların degerinin artması ve güclerinin yükselmesi için antreman programları cok önemli.Bende serveti hsv udinese milan inter filan izliyo.he volkan demirelide bayerne $2,900,000 degeri varken $15,000,000'a sattım.anterman programı sayesinde anelkanın degeri $20,250,000 0ldu tuncayında degeri $19,750,000 oldu.

Quote Originally Posted by CHaMPioN77
    Türkiye Ligi'nin reputation dediğimiz itibar puanı düşük olduğu için siz dünyanın en iyi oyuncularını da getirseniz bonservis bedelinin çıkabileceği maksimum değerler vardır. Yani TSL'de hiçbir zaman bir oyuncunun değeri 15m pound'dan yüksek olamaz. Örneğin siz bonservis bedeli normalde 32m pound olan Fernando Torres'i, TSL'den hangi takıma getirirseniz getirin değeri yarısı kadar bile olamaz. Bunun nedeni de TSL'ye verilen reputation puanıdır.

champion bi sallama.bende nasıl anelkanın tuncay degeri o kadar fazla oldu?

TR de fazla artmaz öle bi özellik var fm de.yurt dışında aynı oyuncu acayip pahalanıyoo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CHaMPioN77
    ne alaka??? O sana bağlı birşey. Sen TÜRKİYE'de t.direktörlük yapıyorsan takımını avrupada başarılı yapcaksın REPUTATİON yani İTİBAR artacak... Örneğin ben Türkiye'yi katsayılarda 4.yapmıştım. 4 takım Şampiyonlar Ligi'ne gidiyordu...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ben 2008 deyim mülayimi hiç oynatmıyorum ama değeri 2.800.000 ytl oldu.oynamadan hem kendini hemde fiyatını geliştiriyo bu adam

Ya bu fm editorden nasıl oluyor oyuncunun degerini yukseltme ?????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o fiyatta iyi aslında ama büyük takımlarda daha değerleniyo futbolcu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri