Screw you guys, I'm goin' home
Çeyrek finallerin şüphesiz en rahat maçı. Kosta Rika çok yıprandı. Hollanda uzatma oynamadan geldi ve çok moralli. Goller biraz geç gelebilir yine ancak Hollanda ne olursa olsun geçecektir turu.
3-1 veya 4-2 Hollanda Alır Bu Maçı Bu Turun Tek Gollü Geçebilecek Maçına Adaydır
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hollanda 5-3-2 oynar yine. Robben fişi çeker her zamanki gibi muhtemelen.
Hollanda zorlanabilir, fakat gene de turu geçen taraf olacaktır.
Last edited by Banega : 02.Temmuz.2014 at 17:59
Kosta Rika penaltılara götürürse alır![]()
Keşke Kosta Rika çıksa da nerdee![]()
kostarikanin gol atabilecegini sanmiyorum. maci 0-0 a baglarlarsa sanslari var ama robben varken zor. sino da cok formda. hollanda hucum hatti mutlaka gol atar bu macta. 3:0 skor bekliyorum.
bu arada hollanda bizle yaptiklari macta o kadar ugrastilar ilk torbaya girmek icin, kazandiklari halde basaramadilar. yine de lider oldular ispanyali grupta ve kupanin en kolay yolundan geliyorlar.
Renk veriyorum ;
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hollanda mutlaka kazanır.Kosta Rika gol atamaz bu maçta tahminime göre.
bu fotograf oyle bir yansitmis ki meksikayi, halbuki durum boyle degildi. sanki meksika 10 kisi defans yapmis da sneijder bu etten baraji delmis gibi. korner donusu oldugu icin bu durum olusmustu aslinda.
bence de bu macta kostarika gol atamaz. hollanda 7 kisi ile defans yapiyor, bu kadar adamla defans yapip da kostarikadan gol yerse hic cikmasin finale falan![]()
Navas fena ya. Hollanda da pek kasmadı gibi zaten turnuva başından beri ilk yarılarda 1 golleri var oda ilk maçta İspanya'ya karşı gelen gol. Genel de 60'dan sonra fena kasıyorlar tempoyu arttırıyorlar bakalım yine aynısı olacak mı ?
Sneijder muthis oynuyor bugun
Hollanda Tam Kazma Yahu Bir Takım Bu Kadar Ofsayta Düşer mi Yav
Edit:
Kosta Rika'nın Kalesini Melekler Koruyor Valla Son Dakikadaki O Pozisyon Neydi Öyle
Hala Melekler Korumaya Devam Ederse Kosta Rika Hollandayı Eler Demedi Demeyin![]()
Hollanda dışında herkes Kosta Rika'yı destekliyor yalnız.
Gol yemeyen kaleci yapmışlar
Van Persie Bitmiş Hacı Adam Bütün Atakları Batırdı Ama Gel Gör ki Van Gaal Görmüyor Bunları
Kosta Rika iyi direniyor ama böyle giderse işleri zor...
abi lütfen şu wijnaldum çıkarın yerine taş gibi j.Clasie ya da leroy fer var alın şu adamları tek degişiklik yaptı lan
Huntelaar gibi adamı nasıl almaz Van Gaal. Seni sırtlayan adamdı o Meksika maçında.
Navastan çok kritik hamle![]()
Hahahaha
Ne Çektin Be Hollanda Bu Ofsayttan![]()
Kosta Rika fena bastırıyor yalnız![]()
Onu ben atardım![]()
Hollanda Bye Bye Diyecekti Nerdeyse![]()
Sneijder Banyo Yapmadan Çıkmış Maça![]()
biri kosta rika kalesini okumuş![]()
Snayder Hamitten beter çıktı![]()