Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Takım Şampiyon Olur?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Almanya

24 82.76%
  • Arjantin

5 17.24%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Almanya 1-0 Arjantin | DK Final

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Almanya 1-0 Arjantin | DK Final

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arjantin kazansın istiyorum ama Almanya dağıtır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hüzünlü bir başlık oldu bu, bak duygulandım final yazıyor.

çok güzel bir turnuva izledik. bol pozisyonlu,bol gollü,bol süprizli. ispanya gitti önce, sonra italya,ingiltere,portekiz,rusya veda ettiler daha grup aşamasında.

kolombiya,kosta rika,şili,abd,cezayir büyük süprizlere imza attılar.

james rodrigez'i kazandık. enner valencia,navas,ochoa aklımda kalanlar. suarez'i kaybettik.

alman gücünü gördük. tarihe geçen 8 gollü yarı final izledik.

öyle böyle derken finale kadar geldik.

final için tahminim kısa ve net; arjantin kapalı, kontra futbolu oynasada almanya tarihi yarı finalden sonra kupayı almadan gitmez. almanları tebrik ediyorum şimdiden

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almanlar bu kadar iyiyken bırakmaz. 3-4 Tane yağlarlar gibi geliyor. Messi'ye de halk teşekkür etmeli onlara finali izlettiği için bu kadroyla final bile büyük başarı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Almanya , takımların bu kadar kötü olduğu bir turnuva daha bulamazdı ve bunu iyi değerlendirdiler , burada da bırakmazlar sanırım. Keşke Brezilya'ya uyguladıkları tarifeyi burada da yapsalar ama tahminimce 2-0 , 2-1 gibi bir skorla kazanırlar.

Brezilya maci sizi aldatmasin almaya da harika degil. Kötü bir mac olur şanslar eşit

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fizigi ile dover Almanlar

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Eger Arjantin Almanya karsisinda haddini bilerek oynar ve macin sonuna kadar skoru korursa, kupayi kazanma sansi olur.Messi`nin bir plase sutu isleri degistirir.

Ama Almanya agir favori.Takim gibi takim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Arkadaşlar Adı Üstünde FİNAL BU Yani Tüm Dünya'nın İzleyeceği Bir Maç. Tamam Almanlar Ağır Favori Ancak Cidden Böyle Maçlarda Formda Olanların Bile Maçları Kötü Geçiyor.

Maça Gelecek Olursak'da 120 dk 0-0 Biter Penaltılara Kalır Maç Ama Sonrası Tam Bir Muamma.

Arjantin savunma yaparak buralara kadar geldi. Ama Almanlar ağır favori bu maçta ve bence Almanya bu maçı kazanır.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Almanlar harcar.Çok diriler zaten.Müller de gol şov yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arjantin'in gol yollarındaki etkisizliği ve Messi'nin Almanlara karşı şanssızlığı ile Almanya kazanır ama fark olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Messinin kazanmasını istiyorum ama almanlar favori...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

benim acimdan harika bir final olacak. cocuklugumun iki ezeli rakibi yeniden bir finalde karsi karsiyalar.

boyle maclarin favorileri olmaz bence. arjantiliyim, messi ile 28 yil sonra gelen yeni bir zafere sahit olmak istiyorum.

Ayrıca şöyle de bir şey var : ===>

===>Kosta Rika - Yunanistan penaltılarla Kosta Rika
    ===>Hollanda - Kosta Rika penaltılarla Hollanda
    ===>Arjantin - Hollanda penaltılarla Arjantin

Bu maç penaltılara kalırsa Almanya kazanmış oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçın adı finalse tek bir kazananı var demektir. O da turnuvaların takımı Almanya. Ben Arjantin'e %10 bile şans vermiyorum. Hatta Almanlar erken bir gol bulursa 4-5 gole kadar gidebilecek bir maç.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Bu Dünya Kupası'nın da sonu geldi nihayet. Gönlüm Arjantin dese de, mantığım Almanlar kazanır kupayı diyor. Bu defa hezimet olmaz ama, hatta uzatmalara ya da penaltılara kalır bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Gönlüm arjantini istiyor ama mantığım da Almanya rahat alır diyor....

Messi Dünya Kupasını Alarak Misyonunu Tamamlar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

20. Default

Almanya alır her türlü
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki gruplarda Gana'dan puanı zor kapan , Cezayir'i uzatmalarda Fransa'yı ise tüm maç boyunca erken dakikalarda attığı tek golün üstüne yatarak geçen Almanya değilmiş gibi yorumlar yapılıyor. Tamam Brezilya karşısında futbol nasıl oynanır onu gösterdiler belki ama karşılarında da yediği golden sonra santra yapıp ikinci pasta topu kaybedip bir gol daha yiyen bir Brezilya vardı onu da unutmamak gerek. Brezilya futbol tarihinin en kötü maçıydı belki de. Pes'te beginner'da oynarsın ya hani kimse dokunmadan ceza sahasına kadar gelip golünü atarsın , santradan sonra rakip 2 pas yapar sonra topu kapar yine atarsın aynı öyle bir maçtı.

Şimdi ise karşılarında rakiplerine ceza sahasını yasaklayan bir Arjantin var. 2010'daki turnuvadan bu yana takım savunması bazında inanılmaz aşama kaybetmiş bir Arjantin var ve her şeyden önemlisi tarihin en büyük futbolcusu olup olmama hususunda kıyaslandığı Maradona'dan tek eksiği olan Dünya Kupası'na ilk defa bu kadar yaklaşan bir Messi gerçeği var.

Ben sanılanın aksine çok zorlu bir maç olacağı görüşündeyim ve hatta Arjantin'in kupayı alacağını düşünüyorum. Umarım da öyle olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre Arjantin'de bir çok maçta zorlandı. Özellikle İsviçre maçında. Çok abartılacak bir takım değil. Özellikle almanya gibi bir takım karşısında sadece 1-2 adamın ayağına bakan bir Arjantin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şöyle düşünelim, Almanya yedeklerinde öyle oyuncular var ki Podolski, Schürrle, Götze, Draxler vs Arjantin 11'nde banko oynar? Sizce kağıt üzerinde kim favori?

Ama Messi'nin kazanmasını isterim çünkü son şansı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arjantin son iki üç maçta olduğu gibi top oynarsa gol bile atamaz
    2-0 almanya alır bence

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Şöyle düşünelim, Almanya yedeklerinde öyle oyuncular var ki Podolski, Schürrle, Götze, Draxler vs Arjantin 11'nde banko oynar? Sizce kağıt üzerinde kim favori?

Ama Messi'nin kazanmasını isterim çünkü son şansı.
    Bence saydığın oyuncuların hiçbirisi Arjantin 11'inde oynayamaz. Takım olarak iyi olmasa da bireysel olarak bence turnuvanın en iyi hücum hattına sahip takımı Arjantin. İleride Aguero, Messi, Di Maria ve Lavezzi dörtlüsü var. Belki dediğin oyunculardan Götze bu dörtlüye dahil olabilir. Tabi mevcut durumda Aguero ve Di Maria'nın durumlarını göz önüne alarak söylüyorsan durum değişir. Gönlümden Arjantin geçse de Almanya kazanır diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Herkes oynar , almanlar kazanır...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bence saydığın oyuncuların hiçbirisi Arjantin 11'inde oynayamaz. Takım olarak iyi olmasa da bireysel olarak bence turnuvanın en iyi hücum hattına sahip takımı Arjantin. İleride Aguero, Messi, Di Maria ve Lavezzi dörtlüsü var. Belki dediğin oyunculardan Götze bu dörtlüye dahil olabilir. Tabi mevcut durumda Aguero ve Di Maria'nın durumlarını göz önüne alarak söylüyorsan durum değişir. Gönlümden Arjantin geçse de Almanya kazanır diyorum.
    şürle ve götze gibi iki oyuncuya arjantinin o kadar ihtiyacı var ki

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arjantin'in dezavantajlarına bakarsak; di Maria oynayacak mı belirsiz. Higuain'in günü gününe uymuyor, nasıl bir performans sergileyeceği belirsiz. Keza Lavezzi'nin turnuva performansı da iç açıcı değil. Fizik gücü yüksek Almanlar karşısında Messi'nin neler yapabileceği belirsiz. Kısacası gol atmak için yıldızlarının bireysel performanslarına mahkum bir takım olarak Arjantin'in işi pek kolay değil.

Normal şartlarda yani daha önceki turlarda karşılaşsalardı banko Almanya derdim. Ancak final olunca iş değişiyor, şanslar biraz daha dengeleniyor.

Almanya'nın Brezilya karşısında aldığı skor da Arjantin için avantaj oldu bence. Ortada böyle bir skor varken çok daha dikkatli, çok daha tedbirli ve çok daha hırslı bir Arjantin olacağını düşünüyorum sahada. Tabi bu yeterli olur mu orası meçhul.

Almanya kazanır diyorum ama Arjantin kazanırsa da sürpriz sayılmaz benim için.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şunu da unutmamak lazım. Ülke bazında dünya üzerindeki en büyük rekabet tabii ki Brezilya-Arjantin rekabeti. Arjantin'in eline ezeli rakibinin evinde dünya şampiyonu olmak gibi bir fırsat geçmişken bu fırsatı çok doğru bir motivasyon kaynağı olarak kullanırlar ve sahadaki oyunlarına da bu yansır.

@İbrahim ;

Saydığın oyunculardan hiç birini şahsen Arjantin'de ilk 11 oynatmam. Mehmet Akif'in de dediği gibi bireysel bazda bakıldığında en kaliteli hücum hattı var Arjantin'de. Almanya'nın yedek kulübesi daha güçlü dersen haklı olursun orası ayrı ancak Almanya'nın yedeklerinden kimse Arjantin 11'inde yer bulamaz kendine bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

arjantin hucumu henuz birsey gosterebilmis degil. isimler cok buyuk ama icraat yok. en cok is yapan di maria da sakat. savunmasiyla ayakta duran bir takim var. ilk golu almanya atarsa dagiliriz diyorum ben. arjantinin geriye dustugu mac olmadi. almanya one gecerse nasil reaksiyon gosterirler, soru isareti. mumkun oldugunca maci 0-0 goturmeliyiz. sansimiza bir gol bulursak da mac oyle bitebilir.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri