Merhaba arkadaşlar ortak kariyerde Freiburg ve Frankfurt oynuyoruz. Ben Freiburg'um sizce takımlar eşit mi? Ayrıca transfer öneriniz var mı?
Merhaba arkadaşlar ortak kariyerde Freiburg ve Frankfurt oynuyoruz. Ben Freiburg'um sizce takımlar eşit mi? Ayrıca transfer öneriniz var mı?
Freiburg ile ilgili bir bilgim yok ancak Frankfurt ile kariyerim oldu.
İlk sezondan şampiyonluk yarışında çok rahat olabilecek bir takım 1-2 transfer ile. Kittel, Zambrano, Anderson, Trapp, Kadlec ve Rode gibi kaliteli isimleri mevcut aynı zamanda geleceğe yönelik isimler bunlar.
Anderson ve Zambrano bu oyunda gördüğüm en iyi stoper ikilisi o yüzden değeri bilinirse 2. sezon başı iyi fiyata okutursunuz.
Frankfurt bana kalırsa biraz güçlü kalabilir, tabii bu takımı kullanmak ile de ilgili bir mesele.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ginter'i kaptırma kimseye. Tam joker oyuncu stoperden yeri geldiğinde forvete kadar oynayabilir![]()
4. sezonda şampiyon oldum 5. sezonda ise CL'yi aldım Frankfurt ile. Gerçekten iyi takımlar. Dünyanın en saygın klüplerinden biri oldum falan. Öneririm.
Freiburg'u Her Duyduğumda Ufak Bir Tebessüm Oluyor Bende. Özel Bir Yeri Var Bende. Umarım Tez Elden Başarılı Olursun
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"