BEŞİKTAŞ J.K.
STADYUM
İnönü Spor Kompleksi Vodafone Arenaya geçmeden önce geçici olarak maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynayacağız.
KULÜBÜN BAŞKANI FİKRET ORMAN
Takımın yeni patronu teknik direktör HALİL ULUOCAK olduğu açıklandı.
TAKIMA FUTBOLCULAR İLE PERSONEL GELENLER VE GİDENLER
YENİ TRANSFERLERİMİZ
ANTHONY REVEİLLERE
Neden almıştık ? Çünkü takımdaki serdar kurtuluşun yetersiz oluşu bizi sıkıntıya düşürmüştü. O yüzde iki yönlü bek transfer için en ideal tecrübeli bir isim şarttı. Oda Reve
YALÇIN AYHAN
Neden almıştık? Yabancı stoperler yeterli olsada yerli en az 1 tane stoper şarttı. O yüzden kadro derinliği bakımından yalçın gibi orta iyi sınıflı defans oyuncusunu kaçırmadık.
DİEGO LUGANO
Neden almıştık? Ligi zorlamak adına ve defansın güvenliğini taktik açısından oturtmak adına almıştık. O zaten türkiye ligini tanıyor ve biliyordu.
DEMBA BA
Neden almıştık? Hugo Almeida tabiki gidince yerine çok iyi bir hücumcu almamız lazımdı. Yönetim sağolsun 6 milyon avroya aldı. Evine hoşgeldin Babacım
GİDENLER
Çoğu genç oyunculardan oluşuyor. Bir kısmıyla sözleşmemizi karşılıklı olarak feshettik. Bir kısmını da kiralık olarak başka takımlara gönderdik. 2. Devre ise sezon devresinde ocak ayında Yalçın Ayhan'ın perfomansından memnun kalmadığım için Ç.Rizespora sattım. Forma şansı bir türlü bulamayan Gökhan Süzeni de Ankaraspora sattım.
TAKTİK VE SİSTEM
Kısa pas ve hızlı hücumlarla, her iki kanadı içeriye oynayarak etkili son vuruşlarla ileri hattı oluşuracaktık. Defans olarak geride sağlam kalıp orta saha ile iletişimi koparmadan kademelere zamanında girip yerinde müdahalelerle blok uygulamak.
HAZIRLIK KAMPINDAN MAÇ SONUÇLARIMIZ
Takım fena değil ama zamanla sistemin oturmasıyla tıkır tıkır işleyecek.
Dipnot: Arkadaşlar önceden ilerlediğim için yazar grubuna geç katıldım. Oyuna neden 2013'de başladın derlerse bu güncelleme yapan arkadaşlarımızla alakalı bir durum benlik bir durum değildir. Ve hikayem biraz hızlı geçerse ve bazı futbolcu bilgileri fotoğraf olarak paylaşamazsam da şimdiden kusura bakmayın, bilginiz olsun..![]()