Maç Türksat uydusunda 1tv Georgia adlı Gürcü kanalından da yayınlanacakmış
Kanal Frekansı: 11472 polarizasyon yatay, sembol oranı 23450
Biss Key: 002005250019566f
Maç Türksat uydusunda 1tv Georgia adlı Gürcü kanalından da yayınlanacakmış
Kanal Frekansı: 11472 polarizasyon yatay, sembol oranı 23450
Biss Key: 002005250019566f
Arsenal'de Giroud'un sakatlanması bence Arsenal'in işine gelecek ve galip gelerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaktır diye düşünüyorum.
Giroud , bizim burağın fransız versiyonu. Oynayamaması Beşiktaş için kötü bir etken.
Last edited by Sadixx : 26.Ağustos.2014 at 15:09
Giroud Burak'ın Fransız versiyonu diyenler, tamam Giroud ilk mac kotu oynadı ama Galatasaray'da bir Giroud olsa takıma çok goller attırır ve kendi de atar. Top tekniğine bayiliyorum, özellikle tek top pasları müthiş. Boyle oyunu rahatlatan bir forvetin yokluğu Beşiktaş için avantaj.
Arsenal rahat alır bence de. Beşiktaş keşke ilk maçta şanssızlıklar yaşamayıp 1-0 falan yenebilseydi. Emirates'ten çıkmak zor olacak. Umarım ilk maçta ki gibi şaşırtırlar bizi.
arsenalin anki durumu kabus gösterecek kadar iyi değil bilicin olmaması handikap ama beşiktaş arsenalin handikaplarını kullanıp en az beraberlikle sahadan ayrılacaktır ben inanıyorum![]()
Kolay olmayacak Beşiktaş'ın işi. Zor deplasman İngiltere maçları. Diliyorum şans yanlarında olsun, güzel bir oyunla 1-1 bitirsinler maçı.
Yarin ordayiz insallah. Ilk maçtaki oyun umut verdi, umarim kazaniriz ve güzel bir deplasman olur.
İlk maçta 7. saniyede bile öne geçebilirdik; ancak golü bir türlü bulamadık. Kaçırdığımız o golleri Emirates'e saklamışızdır umarım.
Premier Lig konusuna da yazmıştım; Giroud, Ramsey, Arteta, Walcott gibi orta saha ve hücum gücü yüksek isimlerin olmaması bizim için avantaj olabilir. İlk maçı gol yemeden tamamlamış olmamız ve gol atma mecburiyetimizin olması da bir artı bizim için bence; çünkü korkak, geriye yaslanarak oynama lüksümüz yok Londra'da. En önemli mevzu da, erken bir gol yememek. Mümkün olduğunca oyunun hakimiyetini Arsenal'e kaptırmamak ve ilk golü bulmak, turu düşündüğümüzden daha kolay hale getirebilir.
Allah yardımcımız olsun.
Arsenalde büyük eksikler var. Giroud, Ramsey, Walcott ve Artetanın olmaması Beşiktaş için büyük şans. Keşke burada atabilseydik gol. Atamaması, o net fırsatlardan yararlanmaması Beşiktaş için deplasmanda büyük sıkıntı yaratır. Umarım Emiratesten ŞL gruplarına kalarak çıkar Beşiktaş.
Arsenal'ın çok büyük yine eksiklikleri var. Ama bu futbol dünyasında her türlü pis oyunlar döner. Özellikle biz Türk takımlarına karşı ayrı bir tavır yaparlar. Bence hakem maçın içine etmezse, şansımız biraz yaver giderse beraberlikle tamamdırama hakikaten çok zor bir maç bizleri bekliyor. Allah yardımcımız olsun. Artık yüzümüz biraz olsun gülsün istiyorum. Millet olarak bunu hak ediyoruz ve inanıyorum..
Koyu bir Beşiktaşlı gibi destekleyeceğim Beşiktaşı çünkü fazlasıyla hakediyor.
İşimiz çok zor olacak bunun bilincindeyiz ama ilk maçın ardından ekmeğin aslanın ağzında olduğunu farkeden bir Arsenal olacak sahada. O korkuyu onlara fazlasıyla verdik. İlk maçtan 3 çok önemli eksikleri bizim ise takıma bir aksilik olmazsa dönecek olan Atibamız var. Yani hiç de uzak değil aslında tur.
Son olarak ;
Hiç kimse umudumuzu bizden söküp alamaz !!
Maçın Hakemi Portekiz Futbol Federasyonundan Pedro Proenca Oldu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nedense Beşiktaş 2-0 kazanacak gibi geliyor inşallah öyle olur![]()
Arsenal-Beşiktaş maçını yayınlayacak kanalların Frekans bilgileri ve Biss şifreleri
![]()
arsenalde ciddi eksikler var bjknin sakin oynayıp arsenali biraz uzerine çekip 2-3 gol bulması imkansız degil o kadar olumsuz bakmıyorum artık ben![]()
kötümser olarak konuşmak istemiyorum. ama liverpool maçı gibi olmasından korkmuyorda değilim..
Nasıl kötü bir etken? Beğenilmemesinin sebebi world class oyuncu olmaması. Yoksa fiziksel avantajları her zaman büyük tehlike. Yedeği Yaya Sanogo oynayacak. Bundan daha güzel haber olur mu? Beşiktaş'ta ilk 18'e giremezdi Sanogo.
Beşiktaş'ın şansı bana göre %51. Golü bulurlarsa turu geçecektir. Canı gönülden destekliyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Arsenal'de kimler eksik şimdi tam olarak. Ona göre iddaa oynayacağım![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Üzügünüm ama arsenal evinde favori . Herkes iyi gözle bakmaya çalışsada acı gerçek
Allah verede Beşiktaş ilk dakikadan hücum etmeyi falan denemese... Sakin ve savunmada sağlam durursa kontralardan etkili ataklar yapabilir. Kalabalık ortasaha ile geriye çekilmeden ortasaha çizgisinden itibaren pres yaparak savunma yaparsa ben Beşiktaş'ın gol bulacagını düşünüyorum. Fakat İngiliz takımları bir şekilde skoru alıyorlar....Bakalım artık hayırlısı...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bilic'in maç öncesi hazırlık kafasını çok beğeniyorum ve güveniyorum. Bunu sürdürebilmek de oyunculara düşüyor. Bana kalırsa 1-0 öne geçeriz bir kontra golle, daha sonra 1-1 olur ve çıkarız.
FM Gazetesi
Beşiktaş inşallah alır.Zor da değil aslında.Olcayın dediği laf çok doğru Arsenal geldi şut tehlike yaratamadan Londraya döndü dedi.İnşallah bizde orda böyle olmayız.Eksik çok Arsenalde.Çok umutluyum Beşiktaştan Allahın izniyle alnımızın akıyla çıkacaz.
Maç d-smarttaymışgünlerdir çarşamba akşamı maç var ne güzel diye seviniyorum. Canımız çıktı be kardeşim. Digitürk alsan bir dert diğerini alsan bir dert. Ayda 100 lira tv parası mı vereceğiz.
İzleyemeyeceğiz ama umuyorum tur gelir.