1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Aziz YILDIRIM IN Acıklamaları

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Post Aziz YILDIRIM IN Acıklamaları

CEVABINI ALACAKLAR

Ve Başkan Aziz Yıldırım suskunlugunu bozdu 1907haber'e önemli açıklamalar yaptı. Basından köşe bucak kaçan Yıldırım suskunluğunu bozdu ve camiaya mesaj gönderdi.

Başkan Aziz Yıldırım Lütfi Kırdar Spor Merkezinde katıldığı Akıllı Hasta Olun panelini sonrasında sitemize önemli açıklamalar yaptı

İşte Başkanımızın Bomba Sözleri

Pazar günü merak eden herkese gerekli cevabı kongrede verecem diyen Yıldırım ''Kimse merak etmesin. Çok kısa süre içinde gerekli tranferler açıklanacaktır. Bu merakı anlıyamıyorum. Fenerbahçe'nin önünü kesmeye çalışanlar gerekli dersleri alacaktır. Camia beni geri istedi bazıları rahatsız oldu. Kongre günü herkese cevabını vereceğim. Kimse merak etmesin'' dedi
    Fenerbahçede transfer sadece bir iki günde bitnez diyen Yıldırım ''Hocamızın raporu doğrultusunda kimi isterse alınacaktır. Bir çok hoca adayı Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. 100 ncü yıl bizim için çok önemli. Hoca adayları belli. Bir çok kişi ile görüştük ve el sıkıştık. Hocamız en kısa sürede belli olacak. Anelka açıklamalarını kendisine soracam. Gereken ne ise yapılır. Gitmek isteyene dur demeyiz.'' şeklinde konuştu.

ya açıklasa ne açıklıcak ki. gereken cvbı vercekmiş merakla bekliyorum ne diyeceğini

Mesaj Yetkileri