1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Galatasaray SK : Çok Eğlenicez : 1. Sezon

Default Galatasaray SK : Çok Eğlenicez : 1. Sezon

GALATASARAY SK

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ, 1905
    Galatasaray Spor Kulübü, Türk Spor Tarihi'ndeki öncü olma özelliğini hiç kuşkusuz içinden doğduğu ve gene öncü bir kurum olan Galatasaray Lisesi'nden (Mektebi Sultani) almıştır. Okul ile kulüp arasındaki koparılmaz bağ, yadsınamayacak bir gerçeklik ve övünç kaynağıdır.

Ünal AYSAL
    Başkan

İstanbul'da 1941 yılında doğan Ünal Aysal, liseyi 1960 yılında mezun olduğu Galatasaray Lisesi'nde, yüksek öğrenimini ise İsviçre Neuchatel Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduğu 1960 yılından itibaren, çalışma hayatına başlayan Ünal Aysal, 1970-72 yıllarında Koç Holding bünyesindeki Ram Dış Ticaret Şirketi'nde ihracat koordinatörü olarak görev yaptı, 1974 yılında Unit International'ı kurdu. Aysal, 1984 yılında petrolün yanı sıra elektrik üretimi ve anahtar teslim santral inşa ve finansmanı projelerinde ihtisaslaştı. Turizm sektörüne de giren Aysal, bin kişinin çalıştığı Unit Group'un çatısını oluşturan 23 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak yürüttüğü girişimlerden başka, bazı yatırımcı Avrupa şirketlerinin yönetim kurullarında da faal üye olarak çalışıyor.

Özkan OLCAY
    2. Başkan
    Ümit ÖZDEMİR
    Başkan Yardımcısı
    Candan ERÇETİN
    Başkan Yardımcısı
    Adnan NAS
    Genel Sekreter
    Mete İKİZ
    Muhasip Üye
    Şükrü ERGÜN
    Kulüp Sözcüsü
    Sedat DOĞAN
    Üye
    Aka Gündüz ÖZDEMİR
    Üye
    Abdurrahman Emir SARIGÜL
    Üye
    Mehmet Saruhan CİBARA
    Üye
    Ahmet YÜCE OCAKLI
    Üye
    Mehmet Emin İPEKDOKUYAN
    Üye
    Yrd. Doç. Dr. Mehmet KARLI
    Üye
    Necati DEMİRKOL
    Üye
    Ebru KÖKSAL, CFA
    Üye
    Meral MERCAN
    Galatasaray Lisesi Müdürü

Papazın Çayırı, Taksim Stadı, Dolmabahçe Stadı ve emektar Ali Sami Yen derken bu güne değin geride kalan 100 yılı aşkın süre boyunca pek çok farklı statta maçlar oynadık. Her biri anılarımızda iyi kötü bir yer edindiler.

Ancak şimdi geldiğimiz nokta, endüstriyel futbol gerçeği karşısında her alanda yeniden bir yapılanmayı gerektiriyor. Yüksek gelir sağlayacak prestijli bir stadyum da bu yapılanmanın olmazsa olmaz öğelerinden birini oluşturuyor. 21. yüzyılda büyük bir kulüp olarak var olacaksak, bunun yolu günün koşullarına göre inşa edilmiş modern bir stada sahip olmaktan ve tarih yazmaya oradan devam etmekten geçiyor. Uzun zamandır sürdürdüğümüz yeni bir stada sahip olabilme mücadelesi de, işte tam bu gerçeğe denk düşüyor.

Adını Galatasaray'ın efsanevi forvet oyuncusu Metin Oktay'dan alan Metin Oktay Tesisleri, Florya'da 80 hektarlık bir alanda kuruludur.

Metin Oktay Tesisleri; Merkez Yönetim Binası, Kamp Binası, dört adet tam boy futbol sahası, Genç Takım Tesisleri, Kapalı Spor Salonu, Galatasaray Futbol Okulu, Galatasaray Hastanesi, restoranlar, eğlence alanlarının yanı sıra Galatasaray Basketbol ve Voleybol takımları için yapılmış olan eğitim tesislerinden oluşmaktadır.

Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı'nın yetkisi altında bulunan Futbol Okulu, ülkenin dört bir yanından seçilen küçük oyuncular için kalitesi resmi açıdan tamimiyle onaylanmış bir okul durumundadır. Yatakhanelerde kalan çocuklar bakanlığın eğitim programına uygun olarak eğitim görmektedir.

Şok İstifa Galatasaray'da Roberto Mancini Dönemi Sona Erdi!
    Galatasaray'da Roberto Mancini Dönemi çok kısa sürdü ve transfer ücretleri yüzünden yollar ayrıldı.

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Başarılar.

Başarılar..

Default Hazırlık Maçları, Transferler, Süper Kupa ve Lig Maçları

Oyunun Daha hızlı olması için tek lig seçtim.

1-TAKIMA İLK GELDİĞİMDE YENİ YABANCI TRANSFER YAPMAK İÇİN BURDİSSONUN KİRALAMASINI FESH ETTİM.
    2-EBOUE, CEYHUN, GÖKHAN ZAN VE AYDIN YILMAZ' HEM TRANSFER LİSTESİNE HEM DE YEDEK KADROYA ATTIM.
    3-KORAY,OĞUZHAN VE UMUT GÜNDOĞANI AS TAKIMA ÇIKARDIM.

Fikstürüm bu ama Schalke maçını iptal edip yerine Sinopspor'u koydum. İlk 2 hafta bayağı zor.
    Eskişehir maçındada zorlanıp sonra yardırırız.

Yeni bir wonderkid buldum. Seneye alıcağım. Bruma ile birlikte kanatta yardırcaklar

Sonuçlar idare eder. Maçları asistan manejerime yaptırdım. Sinopa bile 3 atmışız.

TRANSFERLER:

Asıl Transferleri devre arası ve sezon sonunda yapacağım. Bu aldıklarım rotasyon ve yedek takım için.

Bu sene bu taktiği uygulayacağım. Seneye kanatlı bir taktik kullanıcağım.

Personellerin hepsini değiştirdim.

TFF Süper Kupayı fenevi 2-0 yenip kazandık.

VEEEE LİG BAŞLADIIII!!

Bu pozisyona penaltı verdi hakem.

Lige fenevi 3-2 yenerek güzel başladık.Beşiktaş karşısında iyi oynadık ama hakem bu penaltıyı canı sıkıldığı için verdi. Hem faul olsa bile içerde değil.

Grup etabında 2. oluruz. Hiç olmassa 3.
    Last edited by gts_tkmsz : 04.Eylül.2014 at 13:49 Reason: unuttuğum bir şey vardı.

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Başarılar.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Başarılar..
    Sağolun teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar
    Sağolasın.

Arkadaşlar özür dilerim sğper kupa maçından itibaren tekrar oynamamız lazım. oyun dondu gerçekten özür dilerim

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by gts_tkmsz View Post
    Arkadaşlar özür dilerim sğper kupa maçından itibaren tekrar oynamamız lazım. oyun dondu gerçekten özür dilerim
    İnsanlık hali. Olur böyle şeyler, dert etme

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    İnsanlık hali. Olur böyle şeyler, dert etme
    çok sağol kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar, görselliğe biraz daha önem vermen gerek. Ayrıca transferleri gereksiz buldum. Özellikle yabancılar.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar, görselliğe biraz daha önem vermen gerek. Ayrıca transferleri gereksiz buldum. Özellikle yabancılar.
    Zaten onları alıp devre arasında satıcam. Sırf para kazanmak için. devre arasında transfer şov yapıcam bekleyin Ünal başganı biliyosunuz!

Birazdan bomba sonuçlar geliyor ..

beyler semih kayayı 10,250 euro veriyorlar ne yapayım ? daha transfer sezonu kapanmadı.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by gts_tkmsz View Post
    beyler semih kayayı 10,250 euro veriyorlar ne yapayım ? daha transfer sezonu kapanmadı.
    verme. kontenjan açısından çok iyi bir isim. hemde daha fazla eder

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    verme. kontenjan açısından çok iyi bir isim. hemde daha fazla eder
    sağolasın.

Yeniden oynamak zorunda kaldığım için hırslandım ve 2 saat bu taktiği hazırladım. Verimli de oldu. Sonuçlar mükemmel.

TFF SÜPER KUPA

LİG MAÇLARI

güncelleme birazdan gelecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Semih'i az biraz beklet daha iyiye satarsın

0-5 , 4-0 ? sakin ilerisini düşünmek istemiyorum diğer yıllarda

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Kariyer Sahibi Kariyerini İki Hafta Süre Boyunca Güncellemediği İçin Konu Kapatılmıştır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri