Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

Default A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Danimarka ile oynanacak hazırlık maçı ve İzlanda ile oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosunu belirledi.

Terim, 24 kişilik aday kadroya Süper Kupa maçında Felipe Melo ile yaşadıkları ve maç sonrası yaptığı açıklamlarla tartışmalara yol açan ve 3 maçtan men cezası alan Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel'i dahil etmedi.

İşte A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu:

KALE: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Mert Günok (Fenerbahçe), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir)

DEFANS: Ömer Toprak (Leverkusen), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Tarık Çamdal (Eskişehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray)

ORTA SAHA: Ozan Tufan (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen), Arda Turan (Atletico Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş), Olcan Adın (Galatasaray), Ahmet İlhan Özek (Karabükspor)

FORVET: Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (St. Etienne)

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Volkan Babacan yerine Tolga, Sinan veya Cenk alınabilirdi kaleye. Onun dışında normal bir kadro. 11 de şöyle olmalı bence:

Onur

G.Gönül - Ömer (Ersan) - Semih - Caner

M.Topal

Arda - Hakan - Emre - Olcay

Burak

Çok ilginç gerçekten , Volkan Babacan , Hakan Balta , Ozan Tufan nedir ya ? Schalke 04'de her karşılaşmada 11'de görev verilen Kaan Ayhan , hazırlık kampını çok iyi geçiren Salih Uçan , Feyenoord'un 11 oyuncusu Bilal Başacıklıoğlu bunlar neden kadroya alınmaz . Fatih Terim'in yönetim anlayışı hoş değil , gidip Türkiye Ligi'ni izleyeceğine Avrupa'da ki oyuncularımızı takip etsin bu anlayışla başarı gelmez !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Volkan Babacan yerine Tolga, Sinan veya Cenk alınabilirdi kaleye. Onun dışında normal bir kadro. 11 de şöyle olmalı bence:

Onur

G.Gönül - Ömer (Ersan) - Semih - Caner

M.Topal

Arda - Hakan - Emre - Olcay

Burak
    Ortada Emre yerine Oğuzhan olabilir. Ayrıca Forvette Burak yerine kim oynarsa oynasın. Bu formuyla ilk 11 haketmiyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ortada Emre yerine Oğuzhan olabilir. Ayrıca Forvette Burak yerine kim oynarsa oynasın. Bu formuyla ilk 11 haketmiyor
    Oğuzhan, Emre varken tercih edilmez diye yazmadım kendisini. Burak yerine de Mevlüt ve Mustafa var seçenekler arasında. Hangisi oynasa fark etmez bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan çok formsuz geldi bana. Sonradan açılır gerçi ama bu maç oynamaz kanımca.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Stoper ikilisi kesinlikle Ersan-Ömer olmalı ama Semih-Ömer olacak.

Hakan Balta ve Selçuk gereksiz olmuş gerçekten. Selçuk 11 başlamasa bari.

Forvette de şuanki form durumlarına göre Burak son tercih olur. En azından hazırlık maçında Buraksız dener bence. Volkan Babacan da gerçekten bu seviyede mi merak ediyorum.

ek: Bir de bu Ozan sağ bek değil mi ? Yanlış hatırlamıyorsam milli takımda stoper oynadı. Şimdi de twitterdan milli takımların paylaştığı resimde DMC olarak gösterilmiş. Adam niye kendi mevkisinde düşünülmüyor merak ettim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoper'de Ömer olacaksa Semih olmaz. Bunu defalarca yaşadık. Ersan-Ömer olabilir yada Ersan Semih olur. Ama Ömer Semih olmaz. Olmamalı. Onun dışında kadro beni ilgilendirmez skora bakarım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi seçim olmuşta şu Erdem Özgenç'i bir ben mi görüyorum. Bence Hakan Balta yerine alınmalıydı. Hazırlıkta denemeler yapar hoca belki yenemeyiz ama İzlanda'yı yener bu kadro. Umarım yani bi zahmet iyi başlayalım.

KALE: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Mert Günok (Fenerbahçe), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir)

DEFANS: Ömer Toprak (Leverkusen), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Tarık Çamdal (Eskişehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray)

ORTA SAHA: Ozan Tufan (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen), Arda Turan (Atletico Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş), Olcan Adın (Galatasaray), Ahmet İlhan Özek (Karabükspor)

FORVET: Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (St. Etienne)

Kırmızı ile Olan İsimlere Sizce Gerek Var mıydı?

Onun Dışında Kalanlar Doğru Tercih Ama Diğerlerinin Yerine Başka Oyuncular Çağrılmaz mıydı ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Arkadaşlar karşımızda Fatih hoca var, Abdullah yada Guus Hiddink yok o yüzden endişelenmeyelim Fatih hocanın bir bildiği vardır ki bu adamları bu maçlar için çağırdı. Ayrıca genç oyuncular birden A milli takıma sokulmaz. Hazırlık maçlarıyla ısındıra ısındıra olur ki önümüzdeki dönemler de bir kaç genç oyuncu görebiliriz de.. İnşallah maçlarımızdan alnımızın akıyla çıkar rahat bir galibiyet serisi yaparız diyorum.

Şu 11 düşünülebilir ;

Onur

Gökhan Ömer Ersan Caner

Mehmet Topal Emre

Mustafa Pektemek Hakan Arda

Mevlüt

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Onun Dışında Kalanlar Doğru Tercih Ama Diğerlerinin Yerine Başka Oyuncular Çağrılmaz mıydı ?
    Ahmet İlhan'ın özellikle Etienne maçındaki performansı sayesinde alındığını düşünüyorum. Yalnız durum böyle ise benim bir sitemim de Yiğit neden seçilmedi?

Etienne maçında harika işler yaptı savunma anlamında o maçlara bakıyorsak eğer onun da hevesini kırmamak gerekirdi.

Oğuzhan - Hakan ve bana göre mutlaka Salih üçlüsü her kadro seçiminde adı ilk yazılması gereken isimler olmalı.

Açıkcası yaşa pek bakmadan herkesten alınabilecek her türlü verim alınmalı.

Bilal Başacıklıoğlu kimdir abi? Bir sitem edilmiş biz mi görmedik bu kadar iyiydi de?
    Seçtiyse beklesin sırasını acelesi yok. Ahmet İlhan'ın mevcut formuna bakışla ben onunla Bilal denen adam arasında seçim yapsam Ahmet İlhan'ı seçerim.

Hak eden adam kadroda olmalı. Bilal Başacıklıoğlu mudur nedir beklesin sırasını kimse forma garantisi ile seçim yapmıyor burada.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ahmet İlhan'ın özellikle Etienne maçındaki performansı sayesinde alındığını düşünüyorum. Yalnız durum böyle ise benim bir sitemim de Yiğit neden seçilmedi?

Etienne maçında harika işler yaptı savunma anlamında o maçlara bakıyorsak eğer onun da hevesini kırmamak gerekirdi.

Oğuzhan - Hakan ve bana göre mutlaka Salih üçlüsü her kadro seçiminde adı ilk yazılması gereken isimler olmalı.

Açıkcası yaşa pek bakmadan herkesten alınabilecek her türlü verim alınmalı.

Bilal Başacıklıoğlu kimdir abi? Bir sitem edilmiş biz mi görmedik bu kadar iyiydi de?
    Seçtiyse beklesin sırasını acelesi yok. Ahmet İlhan'ın mevcut formuna bakışla ben onunla Bilal denen adam arasında seçim yapsam Ahmet İlhan'ı seçerim.

Hak eden adam kadroda olmalı. Bilal Başacıklıoğlu mudur nedir beklesin sırasını kimse forma garantisi ile seçim yapmıyor burada.
    İyi güzel demişsin de hep aynı oyuncular nereye kadar ? Artık uzun vadede genç oyunculara güvenme vakti gelmedi mi ? Hadi Bilal'i geçtim Kaan Ayhan hiç izlenmiyor mu ? Dediğin gibi Salih , buraya Kerim Frei , Alper gibi isimleri de yazabiliriz . Ben Hakan Balta , Emre gibi isimleri Milli Takımda görmektense bu gençlere güvenilmesini tercih ederim .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Klasik Fatih Terim, her kadro zamanında gereksiz adamları göstermelik olarak Milli takıma çağırıyor. Neredeyse herkesin belirttiği kadroya alınabilecek daha iyi ve formda oyuncular vardı. Ama sahaya çıkacak 11'e gelirsek forvet kesinlikle Mustafa Pektemek, defans ikilisi de Ersan-Ömer şeklinde olmalı. Bence Ersan şu an en iyi stoperimiz, Semih oynayacaksa da Ömer'in yerine düşünülebilir, ama topu oyuna sokma özelliğinden dolayı Ömer daha önde duruyor.

Volkan Babacan yerine, Ertuğrul yada Tolga Zengin gelebilirdi.
    Hakan balta yerine, Kaan Ayhan alınabilirdi.
    Salih, Frei ve Alper üçlüsünden Salih+ikisinden biri gelebilirdi kanımca.

Bence kırmızıyla işaretlediklerimi alarak yanlış yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Bence kırmızıyla işaretlediklerimi alarak yanlış yaptı.

Ersan ve İsmail, neye göre yanlış oluyor? Öğrenebilir miyim? Beşiktaş maçlarını takip etmemişsin sanırım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belli ki abicim ahmet ilhanı pek izlememişsin. Olcan ,oğuzhan , selçuğun üst seviyesinde bir adam söyle tamam diyelim.

Ersan ve İsmail, neye göre yanlış oluyor? Öğrenebilir miyim? Beşiktaş maçlarını takip etmemişsin sanırım.
    Ersan'ın kademe bilgisinin zayıf olduğunu ve top keserken dengesiz davrandığını düşünüyorum.

İsmail geçen sezon hep sakattı, neredeyse hiç maça çıkamadı. Bu sezon Motta'yı bile kesemedi. Serdar'ın kötü olmasından dolayı 2 maç sağ bek olarak kullanıldı ve bence sağ bek olarak kötü oynadı. İsmail senelerdir sakatlıklar geçirmeseydi şuan milli takımın as sol bekiydi. Hatta ben ileride formayı da kapacağını düşünüyorum. Ama şuan da milli takımı haketmiyor. Bir sonraki kampa kadar Beşiktaş'da formayı kapar ve iyi oynarsa milli takımı haketti derim.

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Belli ki abicim ahmet ilhanı pek izlememişsin. Olcan ,oğuzhan , selçuğun üst seviyesinde bir adam söyle tamam diyelim.
    Tam Tersi İzlediğim İçin Çıkardım

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan Babacan ne ayak yahu ? Hadi digerleri tartısılır da Volkan Babacan'ın cagrılması cok gereksiz ülkede bir sürü iyi kaleci varken.Ayrıca Hakan Balta , Selcuk İnan ve Oguzhan'da bana göre cagrılmasa da olurdu.Oguzhan sezona kötü basladı Selcuk'ta son zamanlarda kötü.Cagrılmamasına sasırdıklarım da Alper ve Salih.

İllâki Kadro'da Volkan İsmi Olacak Arkadaşlar Yapmayın Gözünüzü Seveyim. Volkan Bizim Efsanemizdir Her Kadroda Olmalı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tam Tersi İzlediğim İçin Çıkardım
    O zaman tam izlememişsin :P

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Ersan'ın kademe bilgisinin zayıf olduğunu ve top keserken dengesiz davrandığını düşünüyorum.

İsmail geçen sezon hep sakattı, neredeyse hiç maça çıkamadı. Bu sezon Motta'yı bile kesemedi. Serdar'ın kötü olmasından dolayı 2 maç sağ bek olarak kullanıldı ve bence sağ bek olarak kötü oynadı. İsmail senelerdir sakatlıklar geçirmeseydi şuan milli takımın as sol bekiydi. Hatta ben ileride formayı da kapacağını düşünüyorum. Ama şuan da milli takımı haketmiyor. Bir sonraki kampa kadar Beşiktaş'da formayı kapar ve iyi oynarsa milli takımı haketti derim.
    Söylediklerinde haklılık payı var; ancak eldeki malzemeler de bunlar ve Ersan ile İsmail eldeki malzemeler arasında milli takım seviyesinde bence.

Ömer ve Semih'ten sonra 3. bir stoper aklıma gelmiyor benim mesela. Egemen sakat, G.Zan zaten bitmiş, okeye dönüyor. Başka kim var? Ahmet Çalık gibi gençleri söylersen onlar şu an U-21'e veya Ümit Millilere alınıyor. A Milli seviyesinde değiller.

İsmail konusunda da sakatlığı için yazdıkların doğru; fakat Caner'in arkasında ilk sırada gelmesi gereken isimdir İsmail. Sinan Bolat, Cenk Gönen ya da Tolga Zengin dururken Volkan Babacan'ın neden milli takıma alındığını eleştirebiliriz; ama İsmail'in neden alındığını eleştirmek için elimizde ondan daha iyisinin olması gerekiyor. Şu aşamada da öyle birisi yok. Kaldı ki, İsmail bu seneye iyi başladı bence. Form tuttukça daha da iyi olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Olcay Şahan'ı son dönemde dört gözle izliyorum ve defansif özellikleri ilk geldiği günden şu güne iyice zayıfladı kendini salmaya başladı paranın sıcaklığını hissediyor belli ki o yüzden ders verilmesi için alınmaması doğru seçim olurdu.

Ozan Tufan'a gelirsek kadroda bir tane Bursaspor'lu var onuda yemeyin bırakın seçsin çocuğu oynatsın hem oynayabileceği 3-4 mevki varken iyi alternatif olur .
    Kaleye genç almıcan abi tecrübeli olcak Mert yedekten sıyrılsın sonra seç Tolga'yı alsana sen adam hakkını veriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tolga sakat degilse alinmaliydi mert gunok kim yahu ? tolga kadar macmi yapmis

ayrica burhan eserin hakki yeniliyor bence sirf diyarbakirli diye geçen yildir yukselen performansi var + geénki mactada baya iyiydi. + mustafa yumlu.

yine bazı yanaşmalar seçilmiş bakıyorum da.

valla ben milli takımı bıraktığımı açıklıyorum

artık yunanistan milli takımını tutacağım. onun da aday kadrosunu açıklarsanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakan Çalhanoğlu + 10 oyuncuyla beraber iyi bir takım kurabiliriz. Hakan'ı iyi kullanmak gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Söylediklerinde haklılık payı var; ancak eldeki malzemeler de bunlar ve Ersan ile İsmail eldeki malzemeler arasında milli takım seviyesinde bence.

Ömer ve Semih'ten sonra 3. bir stoper aklıma gelmiyor benim mesela. Egemen sakat, G.Zan zaten bitmiş, okeye dönüyor. Başka kim var? Ahmet Çalık gibi gençleri söylersen onlar şu an U-21'e veya Ümit Millilere alınıyor. A Milli seviyesinde değiller.

İsmail konusunda da sakatlığı için yazdıkların doğru; fakat Caner'in arkasında ilk sırada gelmesi gereken isimdir İsmail. Sinan Bolat, Cenk Gönen ya da Tolga Zengin dururken Volkan Babacan'ın neden milli takıma alındığını eleştirebiliriz; ama İsmail'in neden alındığını eleştirmek için elimizde ondan daha iyisinin olması gerekiyor. Şu aşamada da öyle birisi yok. Kaldı ki, İsmail bu seneye iyi başladı bence. Form tuttukça daha da iyi olacaktır.
    Bence Mustafa Yumlu, Serdar Aziz, Uğur Demirok, Kaan Ayhan milli takım seviyesinde oyuncular.

İsmail konusunda dediğim gibi yeteneği, potansiyeli tartışılmaz. Ama şuan ki form durumuyla milli takımı haketmiyordu. Son kampların hepsine çağırdı İshak'ı çağırmalıydı. Belki de Trabzonspor'un resmi siteden yaptığı açıklamadan dolayı almamıştır Fatih Hoca.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri