Beşiktaş
Berabere
Asteras Tripolis
...
Grupta birincilik bekliyorum. Bu maçıda rahat alacağımızı düşünüyorum.
FM Gazetesi
Ba falan oynarsa rahat alırız ama diğer türlü kadromuzla zorlanırız ama yine alırız
Ba yedek başlar, Sosa da öyle yetişseler bile. Oğuzhan'ın dönüyor olması avantajımıza. Galibiyetle başlarız grup maçlarına.
Rakibi küçümsemezse alma ihtimali yüksek..Kontralara dikkat
Bu maç ülke puanı içinde aşırı önem taşıyor.
Başarılar Beşiktaş
beşiktaş alaaktır almalı 1 puana bile ağlarım arkadaş artık bu tip takımları yenmeliyiz
maç hangi kanalda dsmart mı star mı ?
Ben olsam şu maçları Başakşehir Stadında oynarım. Olimpiyat Stadı Beşiktaş'ın ev sahibi olma avantajını tamamen kaybettiriyor. Rakibi pek tanıdığımı söyleyemem ama tanıdığım Beşiktaş da eksiklerden dolayı özellikle hücum hattında sıkıntı var. Maça kadar kimler hazır olur kim oynar bilemem ama mutlaka kazanılması gereken bir maç.
...
Bjk'nin kesin kazanacagını düsünüyordum ancak Rize maçında oynadıgı gibi oynarsa Bjk sürpriz bir puan kaybı yaşayabilir.
BEŞİKTAŞ 11: Tolga, Necip, Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Gökhan, Mustafa.
Yedekler: Cenk G., Atınç, İsmail, Kerim Frei, Cenk T., Sosa, Demba Ba.
rahat alırız diye düsünüyorum.
yada öyle olmasını umuyorum![]()
Kerim Frei ne zaman oyuna girse maça canlılık getiriyor ama kadroda ona yer açmak biraz zor gibi. Yine de fark yaratabilecek bir oyuncu. Bu maçta sonradan oyuna girerse kesinlikle skora katkı yapacaktır.
...
Stadın boş olması icin harika bir atmosfer.Passolig , kötü hava ve Olimpiyat Stadı.Yine 5-10 bin kisi filan var heralde.
Zemin, hava şartları, tribün faktörü... Tam da 1-0 olsun, bizim olsunluk bir maç.
Zemin rezalet, bu sahada futbol zor oynanır.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yeni fire Pektemek. Hay sakatlık gibi ben böyle işin yaa! Pektemek çıktı, Cenk Tosun oyunda.
EDİT: Gol, Gökhan Töre.![]()
Umarım atabildiği kadar atar Beşiktaş,biz izletemedik onlar zevkli bir maç izletsinler insanlara.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mustafa Pektemek çok şanssız adam...
Muhammet Demir ile birlikte en potansiyelli Türk forvet. Ama ikisi de sürekli sakat.
Gökhan'ı baya istekli gördüm nazar değmesin![]()
Uefa bu stadı nasıl onaylamış ?
Töre ve Oğuzhan takımı taşıyorlar adeta. Müthiş oynuyorlar çok rahatlar. Bu ikiliden 1 gol daha bekliyorum.
Tarlaya döndü saha. Net 3-0a kadar gidebilecek maçtı. Ozzy ve Olcay havadan vuracağına biraz yerden vurmayı denese fark atmıştık
Olcay, Oğuzhan ve Gökhan Töre'nin dağlara, taşlara şutları ve Oğuzhan'ın direkten dönen frikik vuruşu, devreyi 4-5 gollü tamamlamamıza engel oldu; ama ikinci yarıda en az 1 gol daha bulup maçı kazanırız. Skor üstünlüğünü erkenden garantiye alırsak Sosa ve Demba da girmesin derim. Bu zeminde onlar için de strese girmeyelim hiç yoktan.
Bu nasıl bir zemin yahu? Acilen çözüm bulunması lazım stadyumlardaki zeminlere. Qarabağ Ağdam - St.Etienne maçını izledim biraz az önce, Tevfik Behramov Stadı'nın çimleri bile bizim ülkemizin en iyi stadındakinden iyiydi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
maç şuan 1-0. Ama ben sevinmiyorum. çünkü bu takım beşiktaş. son düdüğe kadar işi garanti olmaz.
bu arada o zemin nedir yahu. istanbulun bereketli toprakları
Bende aynı şeyi düşünüyordum şimdi. Bu nasıl zemin ya tarla gibi. Utanç kaynağı yahu kendini dev aynasında gören kulüplerimiz şu sahalarda oynamaya utanmıyor mu hiç ?
Al işte, atamazsan atarlar böyle! Şu ikinci golü bulup maçı bitirmek, bu kadar zor muydu ya! Bu kadar kötü bir bitiricilik olamaz yahu! İlk yarıda kaç gol kaçtı, kimbilir!