1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Adana Demirspor-Denizlispor | PTT 1.Lig 1. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Default Adana Demirspor-Denizlispor | PTT 1.Lig 1. Hafta

ADANA DEMİRSPOR
    04 Ağustos / Adana Demirspor (3-0) Eyüpspor / Davraz
    07 Ağustos / Adana Demirspor (2-1) Eyüpspor / Davraz
    17 Ağustos / Adana Demirspor (1-0) Gölbaşıspor / Gölbaşı
    19 Ağustos / Adana Demirspor (0-1) Ankaragücü / Ankara 19 Mayıs Stadyumu
    22 Ağustos / Adana Demirspor (1-1)p Mersin İdmanyurdu / Cumhuriyet Kupası - Sivas
    23 Ağustos / Adana Demirspor p(0-0) Gaziantep BB Spor / Cumhuriyet Kupası - Sivas

DENİZLİSPOR
    04 Ağustos / Denizlispor (1-2) Kızılcabölükspor (70 dk. oynandı)
    08 Ağustos / Denizlispor (0-0) Turgutluspor / Denizli
    12 Ağustos / Denizlispor (2-4) Antalyaspor / Davraz
    15 Ağustos / Denizlispor (1-1) Eyüpspor / Davraz
    17 Ağustos / Denizlispor (2-2) Tarsus İdmanyurdu / Davraz
    21 Ağustos / Denizlispor (3-1) Naft Al Junoob (Irak) / Denizli

İki takımın bu sene hazırlık maçları bunlardı.

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hadi hayırlısı. Her zamanki gibi takımdan hiçbir beklentim yok. Hatta bu yılı 1 başkanla bitirebilirsek asıl başarı bizim için o olur. Kadro çıkaramıyorum transferleri tam takip etmediğim için ancak getirdiğimiz Bulgar forvetler fena değil gibi duruyor,onların Yordanov ile uyumu bu yıl bizim için belirleyici olur.

Sonuç ne olursa olsun,inadına Denizlispor.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bizden giden Erçağ Evirgen Bize karşı oynayacak
    Denizlispor Şevki ile Genkov tamamen iyileşti
    Her iki takımın futbolcuların hepsinin maaşları ödendi
    Dün açıklandı maçı TRT SPOR verecek diye sonra az önce son dakika gelişmesi olarak TRT WEB verildi.
    9 maçın sadece 2 tanesi tv de veriliyor o kadar trt kanalı varken!!!
    ADANA DEMİRSPOR

Geçen Açıklama mı Yapılmıştı TRT Bu Sezon PTT'deki Tüm Maçları TV'den Yayınlayacak Diye ?

Yalan mı Oldu ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ben bunun hakkında Temmuz'un ilk haftası açıklama yapmıştım (mavişimşekler.com). Sonra bu yazıyı sözcü ve sol gazetelerine yolladım ve onlarda yayınladılar. Kısaca özetlemek gerekirse Passolig alımı yapılsın diye 2 maç yayınlanacaktır ve trt web de yayınlanan maçlar görüntü kalitesi düşük, donmalar ve bazende maçlar açılmıyor bunlar sayesinde taraftarlar passolige itecekler diye bir yazım olmuştu. Son 2 haftya önce trt açıklama yaptı 9 maçın en az 7 si gösterilecek ve imkanımız olursa 9 da 9 istiyoruz diye o zamanlar bana eleştiri yapıldı bayağa hemde şimdi gel görrki yine dediğime çıktı
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şu an Adana Demirspor taraftarları internet üzerinden trt ye e posta yollayarak ADS-Denizlispor maçı gösterilsin diye dilekçeler gönderilmiştir. TRT yetkileri maçı gösterme karı için açık kapı bıraktılar.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

9 maçta 2 maç yayını nedir ya? TRT Web nereden çıktı, ne güzel günde 2 maç izliyorduk geçen sene. Bu yıl ise haftada 2 maça düşürdüler. Saçmalık!

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Yaptıkları iş passolige itmek

Bu arada Adana Demirspor taraftarlarına yaklaşık 2 yıldır uygulanan keyfi pankart yasağı kaldırıldı.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Trt sipikeri Taha Can resmi twitter hesabından trt webe gönderilen 3 maçın trt spor kanalında anlatılacağını yazdı. TRT bu işi çocuk oyuncağına çevirdi.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

DENİZLİSPOR : Birkaç sezondur ligde sıkıntılı anlar yaşayan Yeşil-Siyahlılar için bu sezonda da hedefin lige tutunmak olduğunu düşünüyorum. İdeal 11'inde yer alan 7 futbolcusuyla yollarını ayıran Denizlispor ligin tecrübeli isimleri Hakan Ateş, Erçağ Evirgen, Emrah Bozkurt, Veli Acar, Rail Malikov, Gökhan Dinçer, İsmail Şahmal transferlerini yaptı. Özcan Bizati yönetiminde hazırlanan Denizlispor'un başarısı bu tecrübeli isimlerin gösterecekleri performansa bağlı olacak.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Denizli maçı için kafamızdaki ilk on bir

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Maç öncesi bilgiler:

Adana Demirspor 19 transfer yaptı. Geçen sezondan 5 oyuncu ile devam ediyor.

Denizlispor ise 12 transfer yaptı.

Mavi-Lacivertli takım oynadığı 6 hazırlık maçında 3 galibiyet alırken sadece 1 kez mağlup oldu. 2 karşılaşmada ise berabere kaldı.

Denizlispor, 6 hazırlık maçında sadece 1 galibiyet aldı. 2 kez sahadan mağlup ayrılan Yeşil-Siyahlı takım 3 beraberlik aldı.

İki takım 13.kez karşılaşacak.

Adana'da oynanan 6 maçta Adana Demirspor'un büyük üstünlüğü bulunuyor. Mavi-Lacivertli takım 4 kez galibiyet alırken sahadan 1 kez mağlubiyetle ayrıldı.

Adana Demirspor'un kadro değeri 27 Milyon TL. Rakip Denizlispor'un ise 16 Milyon TL.

Mavi-Lacivertli takımın en pahalı oyuncusu 7 Milyon TL'lik değeri ile Jacop Mulenga olurken, Denizli ekibinin en pahalı oyuncusu 2 Milyon TL'lik değeri ile Tsvetan Genkov oldu.

3 Sezon boyunca Adana Demirspor'da forma giyen Erçağ Evirgen Denizlispor'a transfer olurken, ilk kez Mavi-Lacivertli takıma karşı forma giyecek.

Saat 20:00'de başlayacak karşılaşma Trt Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmayı Barış Saka yönetecek.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Muhtemel 11'ler
    Adana Demirspor : Serdar Kulbilge, Attamah, Yiğitcan Erdoğan, Ferhat Çökmüş, Şaban Özel, Alaattin Tosun, Hakan Söyler, Timur Bayram Özgöz, Hüseyin Kala, Beykan Şimşek, Mulenga

Denizlispor : İsmail, Hakan, Ömer Alp, Mehmet Cansın, Mustafa Keçeli, Veli, Bülent Ertuğrul, Mert, Yordanov, Erçağ Evirğen, Genkov
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

ADS takımı baştan aşağı değiştirdi. Özellikle alınan yabancı oyuncular bakalım nasıl bir performans gösterecek. Eğer alınan yabancılar patlamazsa bu sezondan çok ümitliyim. Takımın oynayacağı oyunu çok merak ediyorum. Bu takımın oturması Kasım'ın başını bulabilir. Yepyeni bir takım inşallah beklentiler boşa çıkmaz. Hazırlık maçlarındaki oyun taraftarları genel olarak memnun etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bu passolig zımbırtısı komple saçmalık.hem seyirci sayısını artırmaya çalışıp hem de böyle uygulamalar çıkarmak çok kötü.Bırakın adam gibi gişelerden gidip alalım biletleri.Tribün kültürünü öldürüyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

45 dakika kanser olmama yetti de arttı bile.

Andonov'a top gelmiyor,Yordanov'un neler yaptığı belirsiz. Orta sahadan doğru dürüst top çıkartmıyoruz. Erçağ biraz basıyor da göstermelik gibi. Beğenmedim. Mustafa Keçeli ölmüş,değil kanatları kalecileri hatta beni bile yakalayamaz koşuda. Gökhan Dinçer'i almak lazım acilen oyuna.

Aynı zamanda hakem de kötü. Dirseğe çarpan top penaltıydı,ne olursa olsun ceza alanı içinde avantaj sağladı rakibe.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şuan bir video hazırlıyorum o bittikten sonra yorumlarımla beraber açıklamada bulunacağım.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

[YOUTUBE="wZmSNe25Egg"]AZ DA OLSA GÜCÜMÜZ çektiğim video [/YOUTUBE]
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Resmen türkiye kupasında, hafta içi mücadelesinde, önemsiz bir takımla oynar gibi olmuş tribün.Böyle zevki mi olur maçın?Git süper lig takımları için yap uygulamayı.Ama anadoluda maç biletini zarzor denkleştiren gençler için olmaz böyle.Ben bile almaya uğraşmadım hiç passoligi.Ama vazgeçecekler eminim ben.Tribünler böyle olmaya devam ederse mecbur terkedecekler uygulamayı.Eğer biraz yüzleri varsa tabi...

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Biz her maç en az 13 bin ile oynardık stad 16 bin
    Şimdi 4 bin taraftarları soğuttular
    ADANA DEMİRSPOR

Mesaj Yetkileri