...
Şampiyonlar Ligi maçı ve Arena'da aylar sonra ilk seyircili maç.Başka sonuç çıkarsa ayıp eder oyuncular,mutlak galibiyet şart.Yürüyedur Galatasarayım !
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cikacak kadro: 433
Muslera veysi semi cecu osman
Melo xelcuk Cemali
Sino bruma burak
Bence cikmasi gereken kadro:
4312
Muslera tarik semih cecu tellis
Cemali melo emre
Sino
Burak pandev
yarin ki kadro bence boyle olcak
muslera
tarik - semih - chedjou - telles
cemali - melo - selcuk
sneijder
pandev-burak
Bu kupada kolay maç yok. Dikkatli kontrollü oynaması lazım GS'ın. Yenemeyeceği bir rakip değil. Gol için sabırlı olmakta yarar var. Üç puanla başlamak büyük avantaj getirecektir. Zaten içerideki maçları kazanmak lazım. Başarılar GS.
Maçın starda olması çok iyi oldu. Bütün maçlarını star verecekmiş sanırım.
İçim yana yana passolig çıkarttım bu maç için. Maça gitmeseydim ve maçı evde izleseydim çok koyardı bana.
Galip geleceğimizi düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
UEFA kabul etmediği için bu maçta pasolig geçerli olmayacak diye bir şey söylendi bugün ntvspor da ama aslı nedir bilmiyorum.
Ver coşkuyu.
http://inciswf.com/8bit.swf
Prandelli'ye ve oyunculara güveniyorum. Oynadigimiz oyundan ve teknik direktorumuzun tercihlerindrn oldukca memnunum. 2-1 kazanacagimizi dusunuyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
UEFA diyor ki ;
![]()
Uefa guzel demis. Belki bu sistemle selcuk kendine gelir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu kadro çıkacak bence yarın.Pandev ikinci forvet görevini iyi oynarsa 3-1 alırız maçı.
umarım temsilcimiz 3 puanla başlar şampiyonlar ligine.
çok zor değil. başarılar galatasaray'a.
bende pandev-burak ikilisinin oynamasından yanayım.
Screw you guys, I'm goin' home
Gerek takımımızın başındaki tecrübeli hocamız Prandelli, gerekse mevcut kadromuz ve yıldızlarımızla bu gruptaki 3 rakibimizi de yenecek güçteyiz. İş ki oyuncular Galatasaray Ruhu'na yakışır oynasın, sahada son terine kadar mücadele etsinler. Biraz da kura şansı oldu mu ; tüm bu faktörler birleşirse yarı final bile yaparız. Ben umutluyum bu takımdan.
Anderlecht tehlikeli bir ekip. Hücumda Mitrovic-Praet-Bruno 3'lüsüne çözüm getiremezsek sıkıntı yaşayabiliriz. Kanatlardan atak yememek için solda Telles, sağda Tarık oynamalı. Veysel çok ağır kalıyor. Stoperlerimiz bu seneye güzel başladı maşallah. Ayrıca sistem de 4-2-3-1 olmalı. Yoksa Anderlecht kanatlardan vurabilir.
Skor olarak tahminim 2-0 GS lehine.
galatasarayıon oynadığı futbol gözönünde buundurarak en beraberlik gibi gözüküyor ama en az beraberlik alınması lazım
resimde de görüldüğü üzere hücumda çok fazla ortada konuşlandığımızdan dolayı asla rahat gol bulamayacağımız bir maç olacaktır.
o yüzden en rahat gol bulma şansımız duran top ya da rakibin iyice çıktığı bir anda kontratak.
oyunu geniş alana açamadğımız için bu takım neden bu kadar geri pas yapıyor bu takım neden bu kadar yavaş oynuyor diye ağlamaya gerek yok.
bu kadar darlaşan 11 kişinin de gol yemesi tabi ki zorlaşacaktır.
prandelli takımı hüviyetini net taşıyoruz artık.
Not: söz konusu resimdeki grafik eskişehir maçında oyuncularımızın durduğu ortalama yer grafigidir.
Adamın tam 11'i olamıyor hiç illa parantez içiyle beraber fazladan adam olacak.
Sohbet Alanındaki 12 daha iyiydi bence bu taktik olmamış.
Galatasaray'ın mevcut durumuna bakışla gruptaki 3 ekibide yenebilecek güçte olduğunu düşünmüyorum. Hele ki Dortmund ve Arsenal'i yenebileceğimizi düşünmek çok ütopik geliyor şuan.
Arsenal her ne kadar kötü gözükse de henüz kaybetmediğini belirtmek isterim. Dortmund da yavaş yavaş rayına oturuyor o yüzden iş zor.
Bu maç büyük önem taşıyor en kötü Avrupa da devam etmek için 2 maçta en az 4 puan çıkarmak gerekli.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bizim takım kıvamında olursa Arsenal'i yener o konuda bir problemim yok, Dortmund problem asıl.
Screw you guys, I'm goin' home
arsenal dortmund maci berabere bitsin biz bu gruptan en kotu 2. cikariz.tabi bugun kazanmaliyiz
bence bugun kazancagimizi dusunuyorum 1-0 veya 2-0 gol yemicegimizi dusunuyorum savunma hatti oturdu bence , insallah selcuk inan oynamaz.
edit : amk gazetesine gorede selcuk yedekmis hadi insallah..
Hiç kolay maç olmayacak gibi görünüyor. Takım ileride pozisyon bulmakta çok zorlanıyor. Sneijder'ın verimliliğini artıracak bir yol üzerinde durması lazım Prandelli'nin yoksa işimiz sadece bu maç değil gelecek maçlar için de zor
steam : aytekin79
Anderlecht Maçı Pasolig Konusunda ÖNEMLİ DUYURU!
Passolig konusunda yaşanan kaosla ilgili Başkanımız Veysel Giley'in yaptığı görüşme sonrası YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!
Passolig başvurusu yapıp eline kartı ulaşmayan
Kombinesini yenileyip Passolig başvurusu yapmayan
HERKESE TEK MAÇLIK GİRİŞ KARTI VERİLECEK
Aslanlı Yolda bulunan gişelerde ve yardım masalarında TC Kimlik No ve Kombine bilgileriyle TEK MAÇLIK giriş bileti alınabilecek!
GÜN "TARAFTARINLA SAVAŞMA" ZAMANI DEĞİL!
GÜN "TARAFTARINLA BİRLİKTE SAVAŞMA" ZAMANIDIR.
YAŞASIN GALATASARAY!
Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan
Anderlecht'i kesinlikle küçümsememek lazım. Galatasaray'dan daha organizeler ve daha önemlisi hücum oyuncuları genç, dinamik ve etkili. Galatasaray'ın hücuma çıktığı zaman arka tarafı kesinlikle tedbirsiz bırakmaması gerek.
...
Maç bizim 2 golümüz var.
Burada bir düzeltme yapmakta fayda var. Durum pasoligin henüz alınmamış, kişinin eline ulaşmamış olmasıyla ilgili değil tam olarak. Pasoligi olanlar bu ekstra kartı almayacak ama UEFA genel anlamda pasoligi kabul etmiyor kupa için. Sadece bu maç için değil tüm kupa maçları için pasolige gerek olmayacak, bu özel kart kullanılacak.
1-1 biten sıkıcı bir maç olur diye tahmin ediyorum. Ama yinede
VURDUĞUN GOL OLSUN GALATASARAY
AMK ozel haber ; Muslera - Tarik - Chedjou - Semih - Telles - Melo - Dzemaili - Sneijder - Bruma - Pandev - Burak (AMK)
kadro cok iyi selcugun oynamamasi daha iyi.. 4-4-1-1 - 4-4-2 karisimi cikcaz.
Last edited by byariff : 16.Eylül.2014 at 20:12