1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Ultimatom

Question Ultimatom

Chelsea ile 2014 yılına kadar geldim. bu zaman kadar 3'ü arkaarkaya olmak üzere 4 şampiyonlar ligi, 4 kıtalararası kupa, 5 lig şampiyonluğu ve şimdi sayısını hatırlamadığım lig kupası ve FA Cup zaferim var. futbolcuların ve taraftarın favori kişisiyim. Şimdi sorum şu; transfer parası arttırılmasını istediğimde para yok diyor yönetim ve ultimatom seçeneği oluyor. Acaba ultimatom versem yönetime, kovulur muyum bunca başarıya rağmen. Yada taraftar tepki yapar mı bana? Son olarak ultimatom seçeneğini nasıl ve ne sıklıkla kullanmalıyız? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankaranın Dikmeni

bana sorarsan kaydet oyunu orda bi dene yani ama biLmiyorum hiLe mi oLuyo ama oLsun bak okdr şeyi kazanmışsın düşünür yani ben kayseride Ligde 4. oLunca uLtimatom weriorum kabuL ediyo hep yapma yoksa atarLar

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

çok güzel bir soru şormuşsun..aslında bunu bende merak ediyorum çünkü her ültimatom verdiğimde kovuluyorum

eğer riski göze alıyosan ültimatom yap derim.bi zaman sonra hep aynı takımda olmak insanın canını sıkıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş ben cevap vereyim ben de beşiktaşta 2012 deyim artık cl almak daha kolay ama yönetimden para almak niyeyse zor ben 2010 dan itibaren ocakta yönetime ultimatom basma alışkanlığı kazandım yılda 1 yapıyorum ve ek olarak en az 30 milyon veriyor dediğim gibi her yıl yapıyom transfer bütçem coştu sen yine de savele ultimatomdan önce...

Ben ne zaman ültimatom verdiysem hepsinde de kovuldum

Ben gs yle oynuyorum..2008 yılındayım lig şampiyonu falan oldum ne zaman ultimatom versem kabul ediyolar... üstüste 3 kere ultimatom versem bile kabul ediyolar yani kovamıyolar benim gibi menageri. Bi ara transfer bütçesini 65 md a kadar getirmiştim, sonra Robinho yu aldım klup iflasın eşiğine geldi hatta takımdaki bütün oyuncularda klübün menfaati için satılmaya razı falan yazıyodu...felç ettim takımı yaw

sonraki sezon taransfer bütçesini 350 bin dolar da falan tuttluar.size tavsiyem yönetim ayırdığı bütçenin dışına çıkmayın sonra zararlı siz oluyosunuz...

Quote Originally Posted by berk@y
    Ben gs yle oynuyorum..2008 yılındayım lig şampiyonu falan oldum ne zaman ultimatom versem kabul ediyolar... üstüste 3 kere ultimatom versem bile kabul ediyolar yani kovamıyolar benim gibi menageri. Bi ara transfer bütçesini 65 md a kadar getirmiştim, sonra Robinho yu aldım klup iflasın eşiğine geldi hatta takımdaki bütün oyuncularda klübün menfaati için satılmaya razı falan yazıyodu...felç ettim takımı yaw

sonraki sezon taransfer bütçesini 350 bin dolar da falan tuttluar.size tavsiyem yönetim ayırdığı bütçenin dışına çıkmayın sonra zararlı siz oluyosunuz...
    bu senin hatan

valla güzel bir soru.bence ultimatom ver.ayrıca ben Beşiktaş'ta o kadar başarılar elde etmeme rağmen kovuyorlar.taraftarlar benim kovulmamı istemiyor yönetim elini cebine atsın diyor ama yönetimin eli cebine gitmiyor
    Edit: Arkadaşlar buraya mesaj yazmam uğurlu geldi . Şimdi ultimatom verdim sağolsunlar 20 Trilyon arttırdılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

bence oyunda başarılmıyacak şey bırakmasan bile bu yöntemle kovulursun

bazen de yönetim kabul etmese bile kovulmuyosun....bikere ben de şöyle demişti'yönetim para ayrılmasını reddetti ama klube yaptığınız bunca hizmetlerden ötürü hatanıza göz yumdu' gibi bişey demişti

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. oyunu save edip deneme maalesef yapamıyorum. çünkü arkadaşla ortak oyunumuz bu. o şu an Arsenal'in başında. Şu an diyorum çünkü 5 defa kovuldu garibim. Başarımın altında ezildi çocukcağız. Ve inşallah burayı okurda utanır bırakır oynamayı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence ultimatom vermeden önce bi kaydet.kovarlarsa oyundan çıkıp bi daha gir.kovmazlarsa dvm ederisn bu kadar kolay.

para konusunda ultimatom verme en risklisi o direk kovabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sakın etme oyuncu sat bisiler yap gecer

S-B-Z Misafir

kaydedip denemek en mantıklısı.yönetimi ve kendini kandırmanın en mantıklı yolu bu
    ama kovmazlar sanmıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

kaydetme ama ultimatom ver. çünkü sen oyunda Lider adam sıfatını taşıyorsun bunu unutma

dene bakalim oluyomu ben bilmem

uefa'yı aldım romayla yönetimden para istedim bana "paranın geri dönüşünü göremedik" dediler

bende bastım ultimatomu verdiler parayı

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Ben fb ile 2 kere cl finali 2 kere türkiye ligi sampionu 2 kere türkiye kupası aldım istekde bulundum satadı büyütün die kabul etmediler basarılardan dolayı kovmadık dediler ama taraftalar beni haklı buldular benimde fb de canım sıkılmıstı bende istifa ettim at.madride gittim suan ligde 5. sıradayım ve kulüb güvenine baktım isteklerimi astıgmızdan memnunum mu ne yazıo buna benzzer bisey yazıo ama benim hedefim uefa cupasına gitmak zaten Torres Gitti gitme maddesi vardı 63 milyon chelsea ile gitti taraftarlarda bana kızıo neden sattınız gibilerinden fernondanın yerine hemen podalskiyi getirtim saviola ile anlasmıstım onu errteledim owenla da anlasmıstım ama podalskiyi merak ettiğimden onu aldım ve imzayı attırtım taraftarlar memnun oldular podalskiyi aldıgımdan doalayı seneye manyak takım kurup sampiyon olmayo hedefliyom seneye hedeflerim büyük olucak uefa cupasını almayıda hedefliyom teklif gelse bile gitmicem bide ispanya liginde kural varmıs sözlesme önerdiğinde gitme maddesi olması gerek yoksa olmuyor çok uzun oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben eğer başarılıysam ve itibarım fazlaysa her konuda ULTİMATOM veririm. Muhakkak kabul ederler, kovalarsada zaten iyiyim. Takımmı yok bana
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ben konyasporla sampiyon oldum uefa da çeyrek final oynadım haftalıkları arttırsınlar die istek yaptım bu haftalık sana yeter dediler bende ultimatom verdim ama nankörler kovdu bende villarealin basına gectim uefa da allahın işine bak konyayla aynı gruba düştüm bende deplasmanda 5 cektim intikamım acı oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ben fb ile aynı gruba düsercem bilerek yeniliyim.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bence veer ya elini korkak alistirma ver gitsiin...

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Ben fb ile 2 kere cl finali 2 kere türkiye ligi sampionu 2 kere türkiye kupası aldım istekde bulundum satadı büyütün die kabul etmediler basarılardan dolayı kovmadık dediler ama taraftalar beni haklı buldular benimde fb de canım sıkılmıstı bende istifa ettim at.madride gittim suan ligde 5. sıradayım ve kulüb güvenine baktım isteklerimi astıgmızdan memnunum mu ne yazıo buna benzzer bisey yazıo ama benim hedefim uefa cupasına gitmak zaten Torres Gitti gitme maddesi vardı 63 milyon chelsea ile gitti taraftarlarda bana kızıo neden sattınız gibilerinden fernondanın yerine hemen podalskiyi getirtim saviola ile anlasmıstım onu errteledim owenla da anlasmıstım ama podalskiyi merak ettiğimden onu aldım ve imzayı attırtım taraftarlar memnun oldular podalskiyi aldıgımdan doalayı seneye manyak takım kurup sampiyon olmayo hedefliyom seneye hedeflerim büyük olucak uefa cupasını almayıda hedefliyom teklif gelse bile gitmicem bide ispanya liginde kural varmıs sözlesme önerdiğinde gitme maddesi olması gerek yoksa olmuyor çok uzun oldu
    o kural brezilya da da war

S-B-Z Misafir

arkadaşım gaza gelme dolmuşa binme bak
    bunların hepsinin gözü var senin takımda hepsi işsiz boşta şu an
    sen kovulunca direk iş ilanı yapacaklar kulübüne

Quote Originally Posted by şampiyon
    arkadaşım gaza gelme dolmuşa binme bak
    bunların hepsinin gözü var senin takımda hepsi işsiz boşta şu an
    sen kovulunca direk iş ilanı yapacaklar kulübüne
    aslında birlikte oynadığım arkadaşım bekliyor kovulmamı. kendisi 5 defa kovulduğu için benimde kovulacağımı sanıyor ama daha çok bekler. Yerimde gözü var yılanın besle kargayı oysun gözünü boşa dememişler. Adama ben öğrettim oyunu şimdide gelmiş yerimden etmeye çalışıyor beni. Bu arada milli takım olayınada girdik. ben ingiliz milli takımını aldım o da Türkiye milli takımını. sezon sonunda dünya kupası var. bakalım ne olacak

oyunu kaydet.öle bi dene

Mesaj Yetkileri