1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Delirten Kaleci...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Delirten Kaleci...

Olurya...Büyük umutlarla alırsın, büyük paralar vererek.Ama fiyasko çıkar . Yenmiycek golleri yer, yapılmıycak hataları yapar ve seni delirtir . Verdiğin parayamı yoksa yediğin goller yüzünden kaçan puanlaramı yanacağını bilemezsin.Eminim çoğumuzun başına gelmiştir.CM4 te Newcastle deyken Pletikosa yı almıştım.Adam 1 sezonda (SADECE LİGDEEE) 64 gol yemişti .FM 2006 da ise Leeds e K. Scmeichel i aldım.Bilenler bilir Leeds in para sıkıntısını.Dedim kaleci için değer genç, gelecek vaad edio, tam 1.2 M$ verdim.Çoçuk daha ilk maçında 3 gol yedi.Ve delirdiğim taraf ise zaten maçta kaleme 2 şutun isabet etmesi .NASIL oluyo? deme biraz kafayı çalıştır bulursun ...

Lim10

lütfen yazı boyutunu bu şekilde kullanın

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

sen de ne dertli adammışsın bea

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

acıların çocuğu:P:P:P

helal olsun o adama

acıların genci lim10

bi tane golu kendi kalene mi attın

Quote Originally Posted by berk@y
    bi tane golu kendi kalene mi attın
    mantıken öle

allah bilir senin kaleci kendi kalesine doğru degajman yapmıştır golü de öyle yemişindir

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

ne oldu sana ne olmus böyle ya

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Bende hiç yasanmadı :P:P:P

bende de az önce paulo ferreira yapılan prese dayanamayıp şık bir vuruşla cech in yetişemeyeceği köşeden harika bir k.k gol attı. {ferreiraya da helal olsun}

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

allah bu arkadasa benzetmesin

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Ya arkadaşlar bi konu açtık içine ettiniz.Ulan şamar oğlana çevirdiniz beni bee .Bırakın siz beni sizin başınıza geldimi varsa onu yazın.Yoksa eğer benden size neee ...

Lim10

yok valla ALLAH KORUSUN!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Tam bir manager game aşığıyım

olamaz öle bişe ya yenmez okadar gol bide Kasper. Scmeichel efsanevi kaleci man untlı schmeichelın oğlu hiç babasına çekmeiş ozamn

wallah bende polat keser öyle oldu. sonra direk sattım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç böyle birşey yaşamadım. Geçmiş olsun
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Akin_920 Misafir

allah kimseye göstermesin

Quote Originally Posted by eraser212
    wallah bende polat keser öyle oldu. sonra direk sattım.

bende babalar gibi oynuyor polat.

yaw bendede öle birşey ol yawww tam ismini hatırlamıyomm ki ismi lazım deill wigana almıştım adam 10maç oynattım bu on maçta 1 şut bile kurtaramadı abartmıyorum ciddi ciddi kurtaramadıı kaleye giden her top gol oluyodu çıldırttı beniii

haluk güngör .3üncü lige almıştım tecrüübeli die.ankaraspora karşı istatistileri 7 şut 1 i kaleiy bulmamış 6 gol

Quote Originally Posted by SezaiAbi
    haluk güngör .3üncü lige almıştım tecrüübeli die.ankaraspora karşı istatistileri 7 şut 1 i kaleiy bulmamış 6 gol

sezai abi bu konuda haklısın.İstanbulspor'u 1. lige çıkarmak için uğraşıyorum.Benim yedek kaleci haluk güngör.as kalecim sakatlandı.2 maç bu malı oynatmak zorunda kaldım.Anam ağladı o 2 maçtan beraberlik kopartana kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Bende hiç olmadı bi ara Fevzi Elmas kıpırdamıyodu sonra düzeldi ama

S-B-Z Misafir

benim başımada geldi bir iki defa isimleri aklımda değil.
    en son melih ali özçeliki aldım büyük umutlarla fenerde iyi oluyodu bende berbat çıktı

gözüm ben sana bi kaleci önereyim pişman olmayacaksın alana kadar uğraş ondan sonra rahat edersin kalede ajax'ın kalecisi stekelenburg kesinlikle oyunun en güzel kalecilerinden birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

delirmeyecek gibi değilmişki kardeş

o kadar para verecegıne iyi bir antreman programıyla kendı galecını geliştirsedın bu kadar dertlenmesdın

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Arkadaşlar .Ya ben belirttimde zaten o 1 sezonda 64 gol yeme olayı CM4 teydi.Ki oyunu uzun zamandur oynuyosanız CM serileri ile FM serieri arasındaki realite farkını bilmelisiniz.Onunla bu bir değil tabiki.FMde yazdığım gibi 1 kez başıma geldi.Ayrıca bana Stekelenburg u öneren arkadaşa tşk. ediorum ama kardeş ben One on Ones i düşük olan kalecileri pek tutmam .Bende size kaleci önereyim şimdi böyle dert yanınca herkes bizi acıların çocuğu sandı. Bi kere benim taa CM4 ten beri bütün serilerde hastsı olduum FREYim süper kaleci.F. Henrique,Kameni,Marcelo Grohe bunlar orta düzeyde takımlarınız için.Küçük takımlara ise Kim young-kwang,Enyema,Opdal,Arenas(gelecekte cok ii oluo ii bi antreman programıyla tabi),Gordon.....Daha fazla futbolcu desteği almak isteyen arkadaşlar(mevki önemli değil) Mail adresimden ulaşabiliriler.Herkeze bol golllllllllllllllü FMler ...

haluk güngöre bir tane daha eklendi.rüştü .ewet müthiş kaleci ama bir insan tüm frikikleri m içeri alır .her maç en az 1 tane frikiken gol yiyorum
    eccientricy mi ne o 5 adamda o etkiliyo diye biliyorum duran topları

Mesaj Yetkileri