Yine felaket bir seçim.
O yediğin haklar bir gün çıkacak senden Fatih Terim.
Yine felaket bir seçim.
O yediğin haklar bir gün çıkacak senden Fatih Terim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kadro geçenkilere göre iyi olsa da Gökhan Töre için Ömer ve Hakan'ı almamak çok komik.
gökhan töre var hakan la ömer yok bu fatih terim tam bi futbol cahili ya yazık keşke hakanda bi şekilde almanya için oynasada mesuttaki tepkilerin aynısı oluşsa
Kalecilere bak! Oldu olacak Hayrettinle Engin İpekoğlu'nu alsaydınız.
Ayrıca genel olarak saçma buldum kadroyu. Pektemek de çıkarılır kadrodan sakatlığı yüzünden.
Fatih Terim'i beğenmezdim,şimdi nefret ediyorum.
1-2 yıl önce Mesut Özil'i suçlardım neden milli duygularını izlemedi diye. Şimdi Hakan'ı,Ömer'i,Nuri'yi suçluyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu için ortalama bir stoper ile sürekli uzaktan gol atan bi orta sahayı feda etmemiz güzel bir olay. hakan'ın işini bilal kısa da yapıyor.
ömer hakan nuri gene sakat sanırım
Beyler iyi hosta bu adamlar yalan raporlarla gelmemislerdi milli takima simdi alinmasini mi bekliyordunuz ? olayin en basi elestirilebilir ama simdi secilmedi diye elestirmek sacma
Last edited by eng1n : 08.Kasım.2014 at 00:30
Selçuk, Hamit, Bekir ? Hazırlık maçında bu adamlar mı oynayacak![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Nerede raporlar ? Nerede açıklama ? Eğer böyle bir durum varsa TFF niye açıklama yapmıyor ? Basın FT ve YD'yi kollamak adına uydurmuş olamaz mı ? Eğer gerçekten sahte rapor olayı varsa YD çıkıp açıklama yapardı,niye TFF ve FT'yi zan altında bıraksın raporları açıklamayarak.
Bu arada Gökhan Töre'ye bir lafım yok benim.
Sinan, Cenk ve Mert gibi kaleciler varken Harun'u almak?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
almanyanin en formda oyuncusu hakani almamak... diyecek soz yok egolarina yenik dusuyor adam.
ironi yapıyosun heralde ciddi olamazsın dimi ? yoksa almanya nın en iyi 2-3 takımından birinin 10 numarası ve as stoperini gökhan töre gibi oyun zekasından yoksun top cambazıyla kıyaslamış dahi olamazsın bence (bu arkadaş rubin kazanda dahi oynayamıyodu gökdenizin yıllardır yardırdığı kaptanı olduğu rubin kazan hani )
biliyorum oynayamıcağına işte böyle belki yeni bi kural falan gelir (hazırlık maçlarının artık sayılmaması gibi) belli bi maçın altındakiler bi şekilde pişmanlıktan dolayı falan kurtulabilirse falan diye umut ediyorum
Eğer Y.D Fatih Terim ve ekibi defolup gideceklerse ben başarısız olmamızı istiyorum.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Bence bir şekilde bunlar karşılıklı konuşturulup orta yol bulunup barıştırılması lazım böyle giderse Türk futbolu zarar görüyor kendileri zarar görüyor td zarar görüyor karlı çıkan birtek medya var.
Ömer Toprak'ı almasa da olur ama Hakan gibi potansiyeli olan ve formuyla gündemde olan bir adamı almıyorsan sen birilerinin piyonu olduğunu gösteriyorsun. Türkiye'nin başında teknik direktör yok maalesef sadece paralı bir maşa var.
Muhammet Demir yerine alınan isim ? QRAAAL
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hakan'ın açıklaması var zaten bu sefer sakat olduğum için gelmiyorum diye milli maçtan sonra ki ilk maçta 90 dakika oynadı, yanlış hatırlamıyorsam Ömer de sakat olduğu için gelemedi dendi hatta Mehmet Demirkol diyor ki Ömer'in raporu 1 aylıkmış ama milli maçtan sonra ki ilk maçta o da oynadı. Ayrıca zaten Hakan Almanya da katıldığı tv programın da milli takım için Fatih Terimle görüşeceğim falan demişti belki de kendisi gelmek istemiyor artık.
adamlar milli takıma gelmek istemiyorlarsa eger gelmesinler zaten bizim ülke olarak bu tarz oyunculara ihtiyacımız yok..
milli formaya küsmek ne demek saygısızlar..
Last edited by LaigLeNoiR : 09.Kasım.2014 at 14:49
Bi insanı kaybetmek çok kolaydır kazanmak zordur. Bunu kendisi söyler Fatih Terim'in. Ama şuan kafası karışık belli ki. Çünkü yaptığı çok garip.
Milli Takım teknik direktörü taraf olmaz. Yaşanan bu olayda -Hakan, Ömer, Gökhan- Fatih Terim taraf olmuştur. Zaten rezalet ötesi bir kadro seçimi var o kısma girmiyorum bile. Kazakistan'la berabere kalırız ve Fatih Terim görevi bırakır diye düşünüyorum.
...
Son 4 yılda sanki hep hakedenler çağırıldı bu kadar şaşırmaya gerek yok. İşin içinde Fatih Terim olduğu sürece kadro seçimleri her zaman şaibeli olacak. Bundan önceki dönemlerde de aynı şeyler yaşandı. Hakan ve Ömer'in çağırılmaması konusunda bir açıklama yapılmalı. Gökhan da çok değerli bir oyuncu birini diğerine tercih etmek yanlış olur. Oyucuların barıştırılıp hepsinin takıma kazandırılması gerekli.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Eyvaaah kaan ayhan kendine yazık edecek. Biri şu çocuğu uyarsin lütfen.