Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Brezilya Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Brezilya Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

Yine felaket bir seçim.

O yediğin haklar bir gün çıkacak senden Fatih Terim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kadro geçenkilere göre iyi olsa da Gökhan Töre için Ömer ve Hakan'ı almamak çok komik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gökhan töre var hakan la ömer yok bu fatih terim tam bi futbol cahili ya yazık keşke hakanda bi şekilde almanya için oynasada mesuttaki tepkilerin aynısı oluşsa

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kalecilere bak! Oldu olacak Hayrettinle Engin İpekoğlu'nu alsaydınız.

Ayrıca genel olarak saçma buldum kadroyu. Pektemek de çıkarılır kadrodan sakatlığı yüzünden.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fatih Terim'i beğenmezdim,şimdi nefret ediyorum.

1-2 yıl önce Mesut Özil'i suçlardım neden milli duygularını izlemedi diye. Şimdi Hakan'ı,Ömer'i,Nuri'yi suçluyorum.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    gökhan töre var hakan la ömer yok bu fatih terim tam bi futbol cahili ya yazık keşke hakanda bi şekilde almanya için oynasada mesuttaki tepkilerin aynısı oluşsa
    Maalesef oynayamayacak,çoktan giydi formayı.Neyse adam kulübünde çok daha iyi yerlere gelecektir bizim Milli Takım seviyesi hak eden oyuncular seviyesinde.

Vasat Milli Takım için vasat oyuncular işte,güzel kadro.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu için ortalama bir stoper ile sürekli uzaktan gol atan bi orta sahayı feda etmemiz güzel bir olay. hakan'ın işini bilal kısa da yapıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by playeray View Post
    türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu için ortalama bir stoper ile sürekli uzaktan gol atan bi orta sahayı feda etmemiz güzel bir olay. hakan'ın işini bilal kısa da yapıyor.
    Sana cevap vermeye gerek yok,cevap puan tablosunda yazıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ömer hakan nuri gene sakat sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler iyi hosta bu adamlar yalan raporlarla gelmemislerdi milli takima simdi alinmasini mi bekliyordunuz ? olayin en basi elestirilebilir ama simdi secilmedi diye elestirmek sacma
    Last edited by eng1n : 08.Kasım.2014 at 00:30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk, Hamit, Bekir ? Hazırlık maçında bu adamlar mı oynayacak
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Beyler iyi hosta bu adamlar yalan raporlarla gelmemislerdi milli takima simdi alinmasini mi bekliyordunuz ? olayin en basi elestirilebilir ama simdi secilmedi diye elestirmek sacma
    Nerede raporlar ? Nerede açıklama ? Eğer böyle bir durum varsa TFF niye açıklama yapmıyor ? Basın FT ve YD'yi kollamak adına uydurmuş olamaz mı ? Eğer gerçekten sahte rapor olayı varsa YD çıkıp açıklama yapardı,niye TFF ve FT'yi zan altında bıraksın raporları açıklamayarak.

Bu arada Gökhan Töre'ye bir lafım yok benim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sinan, Cenk ve Mert gibi kaleciler varken Harun'u almak?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

almanyanin en formda oyuncusu hakani almamak... diyecek soz yok egolarina yenik dusuyor adam.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ironi yapıyosun heralde ciddi olamazsın dimi ? yoksa almanya nın en iyi 2-3 takımından birinin 10 numarası ve as stoperini gökhan töre gibi oyun zekasından yoksun top cambazıyla kıyaslamış dahi olamazsın bence (bu arkadaş rubin kazanda dahi oynayamıyodu gökdenizin yıllardır yardırdığı kaptanı olduğu rubin kazan hani )

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maalesef oynayamayacak,çoktan giydi formayı.Neyse adam kulübünde çok daha iyi yerlere gelecektir bizim Milli Takım seviyesi hak eden oyuncular seviyesinde.

Vasat Milli Takım için vasat oyuncular işte,güzel kadro.
    biliyorum oynayamıcağına işte böyle belki yeni bi kural falan gelir (hazırlık maçlarının artık sayılmaması gibi) belli bi maçın altındakiler bi şekilde pişmanlıktan dolayı falan kurtulabilirse falan diye umut ediyorum

16. Default

Eğer Y.D Fatih Terim ve ekibi defolup gideceklerse ben başarısız olmamızı istiyorum.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

ironi yapıyosun heralde ciddi olamazsın dimi ? yoksa almanya nın en iyi 2-3 takımından birinin 10 numarası ve as stoperini gökhan töre gibi oyun zekasından yoksun top cambazıyla kıyaslamış dahi olamazsın bence (bu arkadaş rubin kazanda dahi oynayamıyodu gökdenizin yıllardır yardırdığı kaptanı olduğu rubin kazan hani )
    bana kalırsa üçünün de olması gerekli. "gökhan için hakanla ömeri mi kesiyor?" gibi yorumlar komik. hele ülkede kanat yokken.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

bana kalırsa üçünün de olması gerekli. "gökhan için hakanla ömeri mi kesiyor?" gibi yorumlar komik. hele ülkede kanat yokken.
    Gökhan için yapmıyor zaten,ne yapıyorsa kendisi için yapıyor.

O olay geçti gitti geride kaldı,Gökhan oynamaya devam ediyor,oynamaya devam edip formda olan bir oyuncunun Milli Takım'a alınmaması abes kaçar zaten kaçıyor da.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence bir şekilde bunlar karşılıklı konuşturulup orta yol bulunup barıştırılması lazım böyle giderse Türk futbolu zarar görüyor kendileri zarar görüyor td zarar görüyor karlı çıkan birtek medya var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ömer Toprak'ı almasa da olur ama Hakan gibi potansiyeli olan ve formuyla gündemde olan bir adamı almıyorsan sen birilerinin piyonu olduğunu gösteriyorsun. Türkiye'nin başında teknik direktör yok maalesef sadece paralı bir maşa var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hakanın alınmaması tam bir skandal

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ömer Toprak'ı almasa da olur ama Hakan gibi potansiyeli olan ve formuyla gündemde olan bir adamı almıyorsan sen birilerinin piyonu olduğunu gösteriyorsun. Türkiye'nin başında teknik direktör yok maalesef sadece paralı bir maşa var.
    omeri almasada olur mu ? omer standartinda kac stoperimiz varda omeri almasada oluyo ? diger dediklerine aynen katiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammet Demir yerine alınan isim ? QRAAAL
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Nerede raporlar ? Nerede açıklama ? Eğer böyle bir durum varsa TFF niye açıklama yapmıyor ? Basın FT ve YD'yi kollamak adına uydurmuş olamaz mı ? Eğer gerçekten sahte rapor olayı varsa YD çıkıp açıklama yapardı,niye TFF ve FT'yi zan altında bıraksın raporları açıklamayarak.

Bu arada Gökhan Töre'ye bir lafım yok benim.
    Hakan'ın açıklaması var zaten bu sefer sakat olduğum için gelmiyorum diye milli maçtan sonra ki ilk maçta 90 dakika oynadı, yanlış hatırlamıyorsam Ömer de sakat olduğu için gelemedi dendi hatta Mehmet Demirkol diyor ki Ömer'in raporu 1 aylıkmış ama milli maçtan sonra ki ilk maçta o da oynadı. Ayrıca zaten Hakan Almanya da katıldığı tv programın da milli takım için Fatih Terimle görüşeceğim falan demişti belki de kendisi gelmek istemiyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

adamlar milli takıma gelmek istemiyorlarsa eger gelmesinler zaten bizim ülke olarak bu tarz oyunculara ihtiyacımız yok..
    milli formaya küsmek ne demek saygısızlar..
    Last edited by LaigLeNoiR : 09.Kasım.2014 at 14:49

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bi insanı kaybetmek çok kolaydır kazanmak zordur. Bunu kendisi söyler Fatih Terim'in. Ama şuan kafası karışık belli ki. Çünkü yaptığı çok garip.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

omeri almasada olur mu ? omer standartinda kac stoperimiz varda omeri almasada oluyo ? diger dediklerine aynen katiliyorum
    Ben Ömer'in vasat bir stoper olduğuna inanıyorum. Almanya'da oynaması bir şey ifade etmiyor. Balon bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli Takım teknik direktörü taraf olmaz. Yaşanan bu olayda -Hakan, Ömer, Gökhan- Fatih Terim taraf olmuştur. Zaten rezalet ötesi bir kadro seçimi var o kısma girmiyorum bile. Kazakistan'la berabere kalırız ve Fatih Terim görevi bırakır diye düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Son 4 yılda sanki hep hakedenler çağırıldı bu kadar şaşırmaya gerek yok. İşin içinde Fatih Terim olduğu sürece kadro seçimleri her zaman şaibeli olacak. Bundan önceki dönemlerde de aynı şeyler yaşandı. Hakan ve Ömer'in çağırılmaması konusunda bir açıklama yapılmalı. Gökhan da çok değerli bir oyuncu birini diğerine tercih etmek yanlış olur. Oyucuların barıştırılıp hepsinin takıma kazandırılması gerekli.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eyvaaah kaan ayhan kendine yazık edecek. Biri şu çocuğu uyarsin lütfen.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri