1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Kariyer Başlangıcında Açtığınız Ligler

Default Kariyer Başlangıcında Açtığınız Ligler

Merhaba arkadaşlar kariyere başlayacağınız zaman hangi ligleri açıyorsunuz?Alt liglerden takım yönetmek istiyorum oyuncu kıtlığı çekmemem için hangi ligleri açmam gerekli?

hangi ligi açacaksın ? hangi takımı seçiyon ?

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    hangi ligi açacaksın ? hangi takımı seçiyon ?
    Türkiye'nin alt liglerinden herhangi bir takımı seçicem daha belirlemedim.Siz başlarken hangi ligleri açıyorsunun ve kaç oyuncuyla oynuyorsunuz?

ingiltere ligi falan deseydin iskoçya liglerini aç diyecektim ama türkiye için çok farketmez ama brezilya liglerini aç ucuza oyuncu alırsın bence

tamam teşekkürler peki lig değilde gelişmişten oyuncu açsam oyun hızına bir etkisi olur mu?

3.Lig ve BAL'a Kadar İneceksen Sadece TR Ligini Açmanı Öneririm.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    3.Lig ve BAL'a Kadar İneceksen Sadece TR Ligini Açmanı Öneririm.
    Şuan kafamda bir takım yok ama altyapısı iyi borcu olmayan bir takım almayı düşünüyorum.Ptt 1.lig bile olablir yani.Ama en iyisi sanırım üst lige yükselince diğer ligleri açmak.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Veritabanı boyutunu gelişmiş yapıp bütün kıtaları açıyorum 330 bin oyuncu oluyor,lig olarak ise sadece oynamayı düşündüğüm birkaç ligi açıyorum sonuçta tüm oyuncular gözüktüğü halde fikstür yüklenme sorunum olmuyor,hem de sürekli oyuncu araştırıyorum böylesine geniş bir veritabanından faydalanmak gerek sonuçta.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Veritabanı boyutunu gelişmiş yapıp bütün kıtaları açıyorum 330 bin oyuncu oluyor,lig olarak ise sadece oynamayı düşündüğüm birkaç ligi açıyorum sonuçta tüm oyuncular gözüktüğü halde fikstür yüklenme sorunum olmuyor,hem de sürekli oyuncu araştırıyorum böylesine geniş bir veritabanından faydalanmak gerek sonuçta.
    Hocam o şekilde yaptığımda oyun hızını gösteren yıldızlar baya bi düşüyor.Oyun içinde sıkıntı olmuyor mu?

330 bin sıkıntı değil. Sonuçta ligler mesele sadece çünkü zaten oyuncular yavaş yavaş emekli oluyor ve database sonunda bir yere oturuyor.

Ama şunu söyleyeyim 3. Lig ve Bal için şimdilik sadece TR ligini açmalısın yoksa oyunda aksama olabiliyor... SI'nin fix getirmesini bekliyoruz...

Onun dışında Ben tüm ligleri açıyorum genelde ama Güney Amerika'dan bir lig açmayı düşünüyorsan mutlaka brezilyayı aç çünkü si'nin bir bug'u yüzünden brezilya açılmazsa bir süre sonra güney amerika kupaları bozuluyor...

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    330 bin sıkıntı değil. Sonuçta ligler mesele sadece çünkü zaten oyuncular yavaş yavaş emekli oluyor ve database sonunda bir yere oturuyor.

Ama şunu söyleyeyim 3. Lig ve Bal için şimdilik sadece TR ligini açmalısın yoksa oyunda aksama olabiliyor... SI'nin fix getirmesini bekliyoruz...

Onun dışında Ben tüm ligleri açıyorum genelde ama Güney Amerika'dan bir lig açmayı düşünüyorsan mutlaka brezilyayı aç çünkü si'nin bir bug'u yüzünden brezilya açılmazsa bir süre sonra güney amerika kupaları bozuluyor...
    Teşekkürler zaten her oyunumda Brezilya liglerini açarım.

norveç isveç danimarka liglerini aç ucuz genç yetenekleri al

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam senin dediğini yapmayı denedim benim PC 100.000 sınırını aşamassın dedi.Bunun başka bir yolu yok mu?

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam senin dediğini yapmayı denedim benim PC 100.000 sınırını aşamassın dedi.Bunun başka bir yolu yok mu?
    Yok maalesef aynı sorun benim eski pc'de de oluyordu :/

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yok maalesef aynı sorun benim eski pc'de de oluyordu :/
    Neyse 100.000 yeter diyelim bizde Cevap için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bugün bir delilik yapıp tüm ligleri açtım normalde genellikle avrupa dan takım seçtiğim için avrupa nın en büyük 8 ligi ve brezilya yı açıp veritabanı boyutunu özele getirip tüm oyuncuları görürdüm. şimdi ise yine özelden ayarlamalar yapıp tüm ligleri açtım toplamda 285 bin oyuncu oldu.

Gelişmiş DB seçeneklerinden hangi ülkede oynayacaksan *** Uyruklu Oyuncuları Göster seçimini seç ve ek olarak; Brezilya, Arjantin, Meksika, Hollanda ve Belçika'yı Oynanabilir olmasa bile en azından Sadece Görüntüle yap. Ben bu ülkeleri kullanıyorum genelde.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri