1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Sağ bek

Default Sağ bek

Evertonu yönetiyorum ikinci sezona başladık genç yedek kalınca sıkıntı çıkarmayacak oyuncu arıyorum colemanin yedeği olucak Stones var hem dc hem Dr oynayabiliyor ama ben onu dc üstünde geliştirmek istiyorum 9 m butcem var

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Stones dc oynat müthiş gelişiyor.Sağ beke Aston Villadan Lowton var iyi yedektir ses çıkarmaz yada Tottenhamdan Kyle Naughton bir tık üstünde Matt Lowtonun onu da düşünebilirsin.İleride de ilk 11i zorlasın dersen Udinesedeki Widmeri kesinlikle öneririm zorlasın Colemanı keser.

Sabri Sarıoğlu. 10 numara 5 yıldız bek oyuncusu.

Şaka şaka, Pavel Kaderabek.

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Evertonu yönetiyorum ikinci sezona başladık genç yedek kalınca sıkıntı çıkarmayacak oyuncu arıyorum colemanin yedeği olucak Stones var hem dc hem Dr oynayabiliyor ama ben onu dc üstünde geliştirmek istiyorum 9 m butcem var
    SLB den andre almeida iyi bir yedektir. diğer arkadaşın önerdiği widmer ve bir diğer udinese li coeff veya barcelona lı patric iyi birer yedek olurlar. sana tavsiyem ise aynı takımdan allan nyom müthiştir. 7-8 milyon paund a cruzeiro lu mayke çok iyi bir transfer olur. veya ucuz yollu birşey ararsan reims den aissa mandi yi alabilirsin.

Mandide karar kıldım almedia bistaydi onuda aldım

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri