1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: İspanya ve İtalya Ligleri

Default İspanya ve İtalya Ligleri

Merhaba arkadaşlar, FM 2015 ve 14'te hiç ispanya ve italya liglerinde oynamadım. Kulüplerin maddi gelişimleri nasıl? Misal premier ligde yayın geliri sponsorluk derken hiç zorluk çekmiyorsunuz. Premier ligden çok mu düşük? Yoksa tatmin eder mi gelişim için? Acilen yanıtlarınızı bekliyorum, ona göre İtalyada bir kariyer açabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

İtalyada da kısmen ekonomik olarak sıkıntı çekmiyosun. Gerçi ben Romayı yönetiyordum. Ayrıca İtalyada 12 yedek oyuncu seçebilmek lig maçlarında oldukça farklı bi deneyim yaşatıyor. Takımda kavga eden yok oynamıyorum diye Ve 2-3 sene sonra Juvenin oyuncular biraz yaşlanınca lige damga vurmak içten bile değil. Ben Romayla ilk sene lig 2. olup UEFAyı almış, 2. sene şampiyon olmuştum.
    turksportal...

Çok teşekkür ederim hocam, Roma oyundaki favori takımlarımdan, sadece 14'te oynamamıştım, hem renklerine hem takıma, hem de Totti'ye hastayım Bakalım Milan'ı eski günlerine döndürebilecek miyim

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Çok teşekkür ederim hocam, Roma oyundaki favori takımlarımdan, sadece 14'te oynamamıştım, hem renklerine hem takıma, hem de Totti'ye hastayım Bakalım Milan'ı eski günlerine döndürebilecek miyim
    İtalya'da kesinlikle Maddi sıkıntı çekmezsin hangi takımla oynarsan oyna

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Parmayla destan yazıyorum

Quote Originally Posted by pappi View Post
    Ben Parmayla destan yazıyorum
    Batmış kulüple? Çok enteresan. Parma'nın başına sizi mi geçirseler acaba...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

beni o haber gaza getirdi zaten kulüpteki oyuncu sayısı o kadar fazlaydı ki,bi bug olduğunu düşünmüştüm.kulübün niye battığı ortada gereksiz oyunculardan kurtulup mütevazi bir kadroyla ilerledim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İspanya'da maç başı galibiyet primi yok ama yayın gelirleri fena değil, idare edebiliyorsun. Ama her türlü Avrupa'ya gitmen lazım kulübü hızlı geliştirmek için.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri