1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Yabancı Kuralı Hatası

Default Yabancı Kuralı Hatası

Arkadaşlar oyunda bende mi sıkıntı var yoksa güncellemede mi anlamadım. Niye derseniz güncelleme ile sadece transfer eklemeleri yeni kariyer isteyecekti. Onun haricinde ki bütün patchler mevcut oyunumuza etki edecekti. Şimdi 2024'te olduğum kariyeri baştan başlayamam tabiki. Ama bu kayıtlı oyunuma her yenilik eklensede bu yabancı kuralı oyunuma yansımadı ? Sezon ortasındayım sezonun bitmesi mi gerekiyor yoksa bir aydınlatırsanız sevinirim.

Emin değilim ama yapılan bu yabancı kuralı değişikliği bir database değişikliği olduğu için bence yeni oyun açman gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by zitrovanora View Post
    Arkadaşlar oyunda bende mi sıkıntı var yoksa güncellemede mi anlamadım. Niye derseniz güncelleme ile sadece transfer eklemeleri yeni kariyer isteyecekti. Onun haricinde ki bütün patchler mevcut oyunumuza etki edecekti. Şimdi 2024'te olduğum kariyeri baştan başlayamam tabiki. Ama bu kayıtlı oyunuma her yenilik eklensede bu yabancı kuralı oyunuma yansımadı ? Sezon ortasındayım sezonun bitmesi mi gerekiyor yoksa bir aydınlatırsanız sevinirim.
    yama yeni kariyere etki eder dostum.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    yama yeni kariyere etki eder dostum.
    Allah Allah. Cidden çok enteresan. Tabi ki yeni oyuna etki eder ancak transfer harici güncellemelerin kayıtlı oyuna da etki edeceği söylendi yabancı forumlarda. Çünkü diğer etkilerin hepsi geldi oyunuma. Yabancı kuralı yeni sezonda gelir gibi.

Nesil
    2003

Oyunu kurdugunda lig kurallari, onceden belli bir sezonda degisecek sekilde ayarlanmamissa oyunda basladigi gibi devam eder.

Yabanci kurali degisikligi ile oynamak istiyorsan 15.3.0 ile yeni oyun kurmak zorundasin.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunu kurdugunda lig kurallari, onceden belli bir sezonda degisecek sekilde ayarlanmamissa oyunda basladigi gibi devam eder.

Yabanci kurali degisikligi ile oynamak istiyorsan 15.3.0 ile yeni oyun kurmak zorundasin.
    Yabancı bir forumda bunun problemini buldum hallettim. Yinede teşekkürler yardım için.

Quote Originally Posted by zitrovanora View Post
    Yabancı bir forumda bunun problemini buldum hallettim. Yinede teşekkürler yardım için.
    var mıymış bir çözümü, varsa neymiş paylaşabilir misin?

Muhafızlar bir el atın şu işe...

İmkansız bir şey. Oyun içi editör satın alırsanız belki lig kuralını kayıtlı kariyerinizde manuel değiştirebilirsiniz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri