&
Tarih : 26.02.2015
Saat: 20:00
Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakem: Damir Skomina
Yayın: Star TV
&
Tarih : 26.02.2015
Saat: 20:00
Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakem: Damir Skomina
Yayın: Star TV
Ersan ve Motta cezalı; Sivok, UEFA kadrosunda yok. G.Töre ve Demba Ba'nın da sakatlıkları var; ama oynarlar mı oynamazlar mı henüz net değil. Kadromuz sıkıntılı yani kısacası.
Tek güvencemiz, full tribünler önünde oynayacak olmamız. Umarım tarihi tekerrür ettirebiliriz ve 2007'de olduğu gibi bu maçı da taraftarımızla kazanıp turu geçebiliriz. Allah yardımcımız olsun.
Başarılar Beşiktaş'ım!
Şurda 1 sezonda kaç maç oynadık Liverpool ilk kez Olimpiyat'a çıkacak bunu artık avantaj haline getirmemiz lazım![]()
Maç Olimpiyatta değil mahalle arasında olsa bile her türlü Beşiktaş yener derdim. Ama gel görelim ki o stat değil 70, 700 bin kişi alsa bile sahaya vereceği etki sıfırdır. Zaten futbol oynamaya da elverişli değil. Liverpool bekleyen Beşiktaş oynamaya çalışan olacağı için bu Beşiktaş'ı etkileyecek. Keşke başka statta oynasalardı, yazık olacak.
...
Beşiktaş 2 farklı kaybetmediği sürece beymen'den gömlek kazanıcam ona göreSaldır beşiktaş
Yüreğini koy ortaya, SALDIR BEŞİKTAŞ!
![]()
Forza Beşiktaş !
Beşiktaş o kadar yorgun ki izlerken ben yoruldum. Veli'nin koşmaya dermanı yok. Sosa AMC bölgesinde bence verimli oynamıyor. Defansif oyun kurucu oynadıgında savunma önünde çok daha etkili oynuyor. Veli'nin yerinde oynamalı kesinlikle. Veli ise gereksiz kalıyor formda bir Atiba'nın yanında. Oğuzhan - Veli değişikliği maçı getirir gibi. Gökhan Töre'nin de pili bitmek üzere. 65'ten sonra savunmaya gelememeye başlayacak. O ana kadar farkı açtı, açtı Besiktas. Yoksa zor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İlk maç çok daha iyi oynadık. İkinci yarı böyle giderse yeriz bitane maç sonuna doğru yorulup. Toparlanmak lazım. Eller ayaklar birbirine dolaşıyor. Tecrübesizlik dizboyu.
FM Gazetesi
Şuan takım berbat oynuyor. Liverpool gelmiyor biz getirmiyoruz değil. Sanki alan razı veren razı. Top bizdeyken adamlar 5li defansa dönüyor. Töre Olcay Sosa nın ver kaçlara girip tempoyu yükseltmesi lazım!
Yaratıcı oyuncu eksikligi hissediliyor. Acil çözüm lazım. Oğuzhan, Tolgay. Herhangi biri.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Şu görüntümüzle Liverpool'u elememiz imkansız görünüyor. İlk yarı berbattık, ikinci yarıda toparlandık; fakat defanslarını aşmak çok zor. Gol attığımız anda onlar da üzerimize gelecek zaten. Son dakikalarda 1 gol bulup uzatmalara taşısak maçı en azından.
Bu arada Sosa çıktı, Tolgay oyunda.
Burak Yılmaz'a tahammül edemiyordum ama Balotelli denen bir oluşum varmış dünyada.
FM Gazetesi
Tolgay Arslan'ın Golüyle 1-0 Öne Geçtik. 15 Dakika Daha Bu Tempoyla Oynarsak Biz Bu Turu Geçeriz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tolgay, çok pis vurdu topa be!Kale arkası çekiminde gördüm, inanılmaz falso almış top.
O kaçarmı abi? Almeida bile olsa atardı ayıp be Ba!
FM Gazetesi
Ah Ba ahhh!Şu kaçan gol yüzünden 30 dakika daha oynayacağız. Heyecandan öleceğim, az kaldı!
![]()
Hadi olum yazın tarih be![]()
Penaltılara kaldı, iş şansa kaldı bundan sonra! Allah yardımcımız olsun, amin!
Helal olsun. Çok güzel mücadele, güzel futbol. Bakalım daha ne kadar ileriye gidebilecek Beşiktaş. Olası rakipler kimler şimdi ?
Futbolcu Bilgileri
Sonunda be
Yemin ediyorum Fener yenmiş kadar sevindimHelal Olsun Size
![]()
İkinci yarıda sapına kadar hakettik. Helal olsun sizeTelefonu yere fırlattım penaltıdan sonra az daha kırıyorduk
![]()
FM Gazetesi
Helal olsun beee !! Tüylerim diken diken oldu yeminle
Bu arada tur bahane, OPARE şahane beyler![]()
Steam ID : byildirim04
Bir Liverpool taraftarı olarak üzüldüm ama artık geride kaldı,ileri ki turlarda başarılar Beşiktaş'a yolu açık olsun.Hak ettiler turu,tebrik ederim.
Bu arada Rodgers'a selamlar,goygoyuna gelmiş İstanbul'a,çok belliydi ama Beşiktaş cezayı kesti.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şükür.....
Allah be.
Böyle birleştirici galibiyetleri, zaferleri çok özlemişiz .Bunlara ihtiyacımız var. Yolun açık olsun, Tebrik ederim Beşiktaş![]()
steam : aytekin79