Anket Sonuçlarını Görüntüle: Feyenoord'dan sonra ne yapalım?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • İngiltere'nin en altından bir efsane yaratalım.

3 37.50%
  • Türkiye'ye dönelim.

5 62.50%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Feyenoord İlk ŞL Kupasını Kaldırdı! - Tam Gaz Devam | Sezon 8

Default Feyenoord İlk ŞL Kupasını Kaldırdı! - Tam Gaz Devam | Sezon 8

İsveç'i Beraber Fethediyoruz! - KSFPrespa Birlik - Sezon I

- Kulübümüzü Tanıyalım -

KSF Prespa Birlik

-Logomuz-

- Kulüp Hakkında -

Tarihi kaynaklara dayanarak ilk Türkler 17 ci yy başlangicinda İsveçe gelmişlerdir. İkinci akın ise 1960 yıllarda olmuştur.

Türkler misafir perverliğini bir daha kanatlayarak İsveç kıralı ve ordusunu 5 yıl kendi topraklarında barındırmışlardır.
    İsveç kıralı Osmanlıları üç kez Ruslara karşı savaşa itmişlerdir. Savaşı Osmalılar kazanmış ve kıral umduğu sonuca ulaşamamıştır
    . Uzun bır zamandan sonra kıral Karl 12-ci davranışlarıyla Sultanı rahatsız etmeye başlamıştır.

Devamı İçin Tıklayınız
    HISTORIK | Officiell KSF Prespa Birlik Webbsida | prespabirlik.se

- Mabedimiz -

Heleneholms IP

- Başganımız -

Ercan Okur

Ateşli Taraftarlarımız

- Kulübümüzün Durumu ve Rakiplerimiz -

- Bizim Profilimiz -

Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

İskandinav liglerini hep merak etmişimdir. Lig kurallarını da paylaşır mısın?

Kolay gelsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ooo Arnavut bayrağı da var...

başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam başarılar takım seçimi çok güzel bende yurt dışında bir türk takımı arıyodum sen benden önce davranmışsın

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    ooo Arnavut bayrağı da var...

başarılar
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam başarılar takım seçimi çok güzel bende yurt dışında bir türk takımı arıyodum sen benden önce davranmışsın
    Aynı ligde Konyaspor'un isveç takımıda var bi göz at istersen

Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    İskandinav liglerini hep merak etmişimdir. Lig kurallarını da paylaşır mısın? Kolay gelsin.
    Komple olarak tanıtacaktım zaten şimdiye kısmet oldu en baştan başlayalım

- Ligimizi Tanıyalım -

İsveç ligi 4 Aşamalı liglerden oluşuyor. Bizimde içinde bulunduğumuz lig 6 bölümden oluşuyor şimdi size tam olarak tablosunu photoshop ile hazırladım.

Default KSF Prespa Birlik - Hazırlık, Taktikler, Kadro, Bütçe

KSF Prespa Birlik - Hazırlık, Taktikler, Kadro, Bütçe

Sezon Boyunca Kullanacağımız 2 Adet Taktik Var.

Şuanlık Kadromuz

En üstteki kaleciyi takımdan şutladık ve transfere başlayacağız.

Hazırlık Karşılaşmaları

Ligimiz 16 Nisan'da başlıyor çok ilginç

Takımımızın Önemli Oyuncularının Profilleri

Bütçemiz

Vede Asistan Menajerimiz

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

İsveç manyağı olarak başarılar dilerim taktigini beğendim talimatların ve ya oyuncu direktifleri hakkında bilgi verir misin dicem deee Harbuzi oralara ne ara düştü bee ayrıca tema çok hoş paylaşma ihtimalin varmı
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    İsveç manyağı olarak başarılar dilerim taktigini beğendim talimatların ve ya oyuncu direktifleri hakkında bilgi verir misin dicem deee Harbuzi oralara ne ara düştü bee ayrıca tema çok hoş paylaşma ihtimalin varmı
    Tabiiki hemen

- Talimatlar -

İlk Taktik İçin

Neden bunları seçtim?

İlk önce taktiğimizden başlayalım. Taktiğimiz bildiğiniz üzere hücum ağırlıklı bir taktik.

Topa Sahip Olma ve Kısa Pas, Özellikle düşük liglerde rakibi etkisiz kılmanın önemli bir yolu (bence).
    Kısa Pas yaparak topu kaybetme riskimiz daha aza iniyor. Bu sayede kısa pas yaparak aynı zamanda ceza alanına topu kaybetmeden
    girmemizi sağlıyor. Koşu yoluna pas ise yine özellikle düşük liglerde arkaya atılan topların etkili olması için bir yöntem. Özellikle 4'lü ofansif bir anlayış
    sergiliyor isek tercih etmemiz gerekir.

Sert orta ise hızlı orta demek. Rakip savunma yerleşemeden sert bir orta ile aynı oranda kaleye vurulacak şutta sert olacaktır(etki tepki)
    ve kalecinin buna karşılık verme olasılığı yine zayıf.

Göbekten oyna seçeneği ise topu dağıtmadan oynamak için çünkü hem kısa paslarla hemde göbekten ilerler isek etkili olabiliriz (işlevsellik)

Savunmayı orta sahaya yakın tutarak orta sahadaki boşluğu bu şekilde doldurabiliriz (tabiki savunmamız hızlı ise yoksa çok top kaybederiz)

Press ise ileri hatta kaybettiğimiz topu hemen kazanabilip bir kontra atak şansı yaratabilmek için. Oyuncular press yaparken aynı zamanda mevkiisinden
    bağımsız olmak zorundalar ki daha rahat davranabilsinler

Ofsayt taktiği ise klasik ve düşük tempo seçmemin sebebi yarı profesyönel bir kulübüz ve kondisyon sorunu oldukça fazla! Kendimizi fazla yormadan
    kazanmaya çalışacağız

tabiki bunlar karşılaşma sırasında değişiklik gösteriyor oyunun durumuna göre fakat genel olarak bu şekilde

Buda gördüğünüz üzere zamanı öldürmeye yönelik düşük tempolu defans taktiğimizin talimatları.

buda skinimiz
    Alavanja 15 Madness Dark V2 / Light V2 | FM Scout

Default Transferlerimiz

Hazırlık maçlarımızı yaparken transfer dönemimizi kapattık. Genel olarak transfer tablomuz;

Şu gönderdiğimiz Dejan Malenovic 41 yaşındaydı

Oyuncuların Profilleri

An itibari ile kadro;

Şu yarım yıldızlı arkadaşı neden aldın derseniz gerçekten oyuncu yok

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için taktigini okuduktan sonra savunmana yapacagın takviyeler için hızlı oyuncular bulmaya çalış dicektim ki savunmaya aldıgın oyuncuların hız ve hızlanması ortalama 11-12 bana kalırsa mevcut taktigine ve rakiplerin forvetlerini göz önüne alınca stoplerlerinin hızlı olması ( bu lig için ) büyük bir artı senin için ben transferlerini beğendim taktigin konusunda neler olucak sabırsızlanıyorum açıkcası cok hosuma gitti hazırlık maçları elbette ufak tefek şeyler için sana ipucu olmuştur . Son olarak taktik ile ilgili bir şeye değinicem takıma göbekten oyna komutunu verip , koşu yoluna pas komutunu vermemek lazım gibime geliyor nacizane bir fikir sadece başarılar dilerim dostum

Çok zevkli bir kariyer, takip edeceği ama Şampiyonlar Ligi'ne kadar bırakma takımı. Bizimkiler hiçbir zaman 2. takımı çıkaramıyor gruplara, dolaylı yoldan sen başar bunu

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için taktigini okuduktan sonra savunmana yapacagın takviyeler için hızlı oyuncular bulmaya çalış dicektim ki savunmaya aldıgın oyuncuların hız ve hızlanması ortalama 11-12 bana kalırsa mevcut taktigine ve rakiplerin forvetlerini göz önüne alınca stoplerlerinin hızlı olması ( bu lig için ) büyük bir artı senin için ben transferlerini beğendim taktigin konusunda neler olucak sabırsızlanıyorum açıkcası cok hosuma gitti hazırlık maçları elbette ufak tefek şeyler için sana ipucu olmuştur . Son olarak taktik ile ilgili bir şeye değinicem takıma göbekten oyna komutunu verip , koşu yoluna pas komutunu vermemek lazım gibime geliyor nacizane bir fikir sadece başarılar dilerim dostum
    Ben teşekkür ederim, böyle isteklerin gelmesi benide daha çok oynamaya itiyor yoksa kendi kendime çabalıyormuşum gibi hissediyorum

Dediğim gibi koşu yoluna pas yapılması ve göbekten oynanılması bana göre bir uyumluluk-tutarlılık göstergesi. göbekten oynuyoruz ve koşu yoluna paslar atılması rakibi yıpratıyor bence ve rakiplerimizin defansları yavaş, bizim hücum oyuncularımız hızlı ise yine bize çok büyük bir artı kazandırıyor. Kısacası deneyelim görelim

Quote Originally Posted by Urias View Post
    Çok zevkli bir kariyer, takip edeceği ama Şampiyonlar Ligi'ne kadar bırakma takımı. Bizimkiler hiçbir zaman 2. takımı çıkaramıyor gruplara, dolaylı yoldan sen başar bunu
    Bakalım ne kadarını becerebileceğiz Teşekkürler çok

Default Sezon I - İlk 3 karşılaşmamızı tamamladık.

Sezon I - İlk 3 karşılaşmamızı tamamladık.

Sonuçlar ise şu şekilde;

Öncelikle total fikstürümüze bir göz atalım;

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

Titizlik ve Özenle İlerliyoruz.

Bu arada transfer döneminin son dakikası bizim aramıza katılacak bir arkadaş yamuk çizip başka bir takımla anlaştı;
    Onun yerine bu kaleciyi bulabildik umarım bizi sırtlayabilir...

Dan Sadè

Taktiğimizi 5 maç daha deneyelim olmadı bazı değişikliklere gitme zamanımız gelmiş demektir

Şuanlık Puan Durumu;

Rosengardın maşallahı var

Bu sakatlık gerçekten çok canımızı yakacak.

Mali Desteğimiz yönetimden geldi

4. Hafta Karşılaşmasını da kazandık. Sanırım işler şimdi rayına oturmaya başladı. Barış Hümmet isimli kardeşimiz başımıza iş açacak böyle giderse

Bir sakat daha verdik...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Lige biraz sancılı bir giriş yapmışız moral bozmadan devam etmek lazım , yönetim ne yapmış öyle o paraya Messi dedikoduları başlar taraftarlar arasında

Derken ; Ljungby maçını paylaştın skor olarak gayet iyi fakat daha fazla pozisyona girmemiz lazım gibi

Lige biraz sancılı bir giriş yapmışız moral bozmadan devam etmek lazım , yönetim ne yapmış öyle o paraya Messi dedikoduları başlar taraftarlar arasında

Derken ; Ljungby maçını paylaştın skor olarak gayet iyi fakat daha fazla pozisyona girmemiz lazım gibi
    Şuanda dizilişsel bi değişiklik yaptım, yalnız lig kazananın değil sağlam kalanın ligi oldu sakatlar sakatlar

Yeni Dizilişimiz;

Daha bu dizilişle oynamadık deneyeceğimiz maç bir sonraki karşılaşma;

Defanslarımız hızlı ve umarım bi zaafiyet göstermezler çünkü rakiplerimiz yavaş

5. Hafta

Açtığımız Sert Orta sonucunda rakip defansına kendi kalesine gol attırdık

Default Söyleyecek Hiçbişeyim Yok..

6. Hafta

3'lü defansı patates ettiler ben daha farklı beklemiştim ama birde defans ile ortasahayı dörtleyip
    4-4-1-1 deneyelim ne kaybederiz ki?

Default Sezon I - İlk Devreyi Bitirdik.

Kendimi taktiklere biraz fazla kaptırınca bir baktım transfer dönemi gelmiş ve ilk devreyi bitirmişiz. Benim için gayet keyifli gidiyor umarım sizde keyifle okuyorsunuzdur.

6. Haftanın sonunda söylediğim gibi 4-4-1-1 hazırladım sanki "cuk" oturdu. Ayriyetten birde 4-2-3-1 dizilişi hazırladım.

Deplasmanlara 4-4-1-1 ile gidiyoruz kendi evimizde 4-2-3-1 ile oynuyoruz. Deplasmanda rakip takımlar sürekli bastırdığı için biraz daha defansif anlayış ile sahadayız.
    Merkezi Orta Saha oyuncularımız iki yönlü olarak ayarladık zaten kendileri bi hayli hızlılar hem defansa hem ofansa yardım edicekler.

4-2-3-1 ise kendi evimizde daha rahat futbol oynayabildiğimiz için daha çok ataksal bir yaklaşım. Yine merkezi yarıp geçeceğiz veya merkeze giremiyor isek uzaktan şutlarla rakibi perişana çevireceğiz.

Ki sanırım oturdu bu taktikler şimdi ise sonuçları paylaşacağım.

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

Puan Durumu

Kadromuzun Performansı;

Özetle şunu belirteyim, Duran toplardan oldukça fazla gol buluyoruz.

Detaylı bilgi isteyen olursa sorabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Hocam ellerine sağlık Bayaaa toparlanmışız fakat Ronsengard epey zorlucak gibi duruyor çok gol atıp az yemişler , Karim Sadat'ın performansıda göz dolduruyor

Hocam ellerine sağlık Bayaaa toparlanmışız fakat Ronsengard epey zorlucak gibi duruyor çok gol atıp az yemişler , Karim Sadat'ın performansıda göz dolduruyor
    Teşekkürler hocam gerçekten sonlara doğru toparladık. Transfer dönemindeyiz ve oyuncu bakıyorum ama bulamadık kendimize göre birilerini. İmkanlar zaten kısıtlı
    Karim Sadat gerçekten gol yollarında takımı sırtlayan isimlerin en başında geliyor ve deli dana gibi koşturuyor
    Profesyönel duruma geçene kadar bayağı bir sıkıntı yaşayacağız herhalde.
    Şimdi ise kalan fikstürümüze bir göz atalım.

Rosengard ciddi ciddi bizi zorlayan tek takım niteliğinde şuanda. Eğer bu sezon listede 1. olamaz isek işimiz cidden zor.
    Semi-Pro olan kulübümüzün oyuncuları yol almak istiyor zaten. hiçbiri sözleşme yapmaya yanaşmadı bizimle...

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok iyi gidiyoruz böyle devam =)

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Çok iyi gidiyoruz böyle devam =)
    Teşekkürler hocam. Bakalım bitiriyoruz

Default İlk Sezonu Devirdik ve Yükseldik!

Arkadaşlar şunu söylemeliyim ki 4-4-1-1 benim kariyerimi ciddi anlamda kurtardı.
    Direk fikstür olarak paylaşıyorum isteyen olursa detaylandırabilirim elimde var maç bilgileri

"20" maçlık bir yenilmezlik serimiz var. Son maçımızda ipten döndük bozulmasın diye 1-0 iken 5li defans taktiğine döndüm gol yiyince korktum tekrar atağa çıktım ama
    maç böyle bitti çok şükür

Daha ilk sezondan zıpladık. Zaten zıplayamasaydık bayağı bir sıkıntıya girecektik. Gerçi profesyönel olana kadar hep sıkıntılı olacağız ya.

Yeni Bütçemiz;

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Tebrikler kardeşim çok iyi bir seri yakalamışsın yeni sezonda başarılar dilerim

Tebrikler kardeşim çok iyi bir seri yakalamışsın yeni sezonda başarılar dilerim
    Teşekkür ederim

Sonunda yeni sözleşmeyi kapabildik. Bi an korktum gelmeyecek diye illa şampiyon olmamızı bekliyorlar mış
    Tesisleri büyütmek için yönetimle konuştuk fakat fakirmişiz

Default Sezon II

Masaya oturabildiğimiz oyuncular ile yeni sözleşme imzaladık. Birçoğu oyuncumuz masaya bile oturmadılar!
    Şuanda elimizdeki kadromuz bu;

Bu sırada başganımız değişti. Eski başganımız Türk'tü daha iyidi yahu. Umarım iyi anlaşırız kendisiyle

Takımı zarara sokmuşuz?

İlk defa yönettiğim bir takımı zarara uğrattım, şaşkınım!

Bunun ardından yeni gelen başganımız elini cebine attı; Yarısı bile sayılmaz ama olsun

Mali Durumumuzun Özeti;

30. Default

Başarılar ve tebrikler çok iyi bir sezon geçmiş, deneye deneye doğru taktiği bulmuşuz.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri