Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Dengeli Taktik | aytekin79 | Beşiktaş Versiyon Sezon 1

Default Dengeli Taktik | aytekin79 | Beşiktaş Versiyon Sezon 1

aytekin79 kullanıcının dengeli taktik ismini verdiği taktiği kullanarak sürekli şampiyonlar liginde oynayan ve 3 sezon içinde sadece Türk vatandaşlığı olanlardan kurulu bir takım haline getirmeye çalışacağım.

Şimdilik ekipte hiçbir değişikliğe gitmeden devam edeceğim.

Gelen teklif neticesinde Gökhan'ı satıp yerine Stuani'yi aldım. Onun Dışında da bir transfer gerçekleştirmedim. Taktikte belirtildiği şekilde antrenman düzenlemeleri yaptım. Hazırlık dönemini dişli rakiplerle geçirdim.

Verimli geçirdiğimizi düşünüyorum. Ancak taktiğe şu an yatkınlık hala kötü ligde ve Avrupada görücez artık taktiği.

Stuani Form Durumu

Gomez Form Durumu

Hayırlısıyla Devam Ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılar dilerim hocam, Fenerbahçe'yi aldığım tüm kariyerlerim de; Bjk Gökhan Töre'yi satıp lige hep havlu attı, toparladığını da görmedim, takip etmesi zevkli olacak benim için.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim hocam. Bu arada sezon içerisinde maç antremanını hücum yerinde savunma olarak değiştirince takım çok daha az gol yemeye başladı bende. Sana da tavsiye ederim . Takipte kalacağım

Quote Originally Posted by ilkeri View Post
    Başarılar dilerim hocam, Fenerbahçe'yi aldığım tüm kariyerlerim de; Bjk Gökhan Töre'yi satıp lige hep havlu attı, toparladığını da görmedim, takip etmesi zevkli olacak benim için.
    Teşekkür ederim hocam birazdan yeni gelişmeleri paylaşacağım. Baya etkili gidiyoruz.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim hocam. Bu arada sezon içerisinde maç antremanını hücum yerinde savunma olarak değiştirince takım çok daha az gol yemeye başladı bende. Sana da tavsiye ederim . Takipte kalacağım
    Onu da bir deneyebilirim bir kaç maç. Görüşlerin sağolasın. Bakalım sırf Türk oyunculardan kurulu kadroda nasıl devam edecek.

Gidişattan memnunum. Ancak Galatasaray maçında devreyi 2-0 önde kapatıp yenilmek biraz koydu açıkçası. Sampdoria ve sivas maçlarında aşırı sakat ve cezalı oyuncu mevcuttu. Orta sahada Olcay'ı oynattım hatta. Onun dışında iyi ilerliyoruz. Avrupa'da bir üst tura çıktık. Kupada da 3te 3. Avrupa'daki rakibimiz Athletic. Eğer eleyebilirsek rakibimiz Schalke - CSKA maçının galibi.

Puan Durumu Stuani ve Mario Gomez ikilisi şu anda sırtlıyor Oğuzhan 2 aydır yok. Atiba'yı 5 aylığına kaybettim. Veli çabuk toparladı ve uyum sağladı. Tolgay da keza öyle. Şu anda işler tıkırında ve Devrim Taşkaya'ya şans veriyorum arasıra. Seneye yedek olarak oynatabilirim. Gözüme de Altınordu'dan Cengiz Ünder'i kestirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Keyifli gidiyor maçlar GS maçında keşke skora yatsaymışsın ,sağlık olsun

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar

başarılar dilerim hocam umarım uzun bi kariyer olur

Başarılar hocammm

Keyifli gidiyor maçlar GS maçında keşke skora yatsaymışsın ,sağlık olsun
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by aliert1234 View Post
    başarılar dilerim hocam umarım uzun bi kariyer olur
    Quote Originally Posted by GsSoylarGs View Post
    Başarılar hocammm
    Teşekkürler cümleten. Yarın devam edicem inşallah kariyere. İlk deneme kariyerime Bucaspor ile başlamış M.City ile bitmişti. Bakalım bu nasıl bitecek. Bu arada Gomez ve Stuani ikilisi 24 gol attılar ligde toplamda 47 gol atıp 18 gol yedim. Kalede Günay'ı oynatıyorum.

Sen varsan takipte var hocam basarilar

Başarılarrrr hocamm

Başarılar dileyen arkadaşlara çok teşekkürler. Kupa maçında çıktığım kadrodan bahsedeyim istedim. Şimdilik Veli ve Tolgay sakatlılardan dolayı mecburen her maçta oynuyorlar. Diğer kalan 9 oyuncu kupa kadromdur.

Kadronun az önce oynadığım göztepe maçı performansı :

Sonuç 0 - 2 Galibiyet

Devre arasını transfer yapmadan geçirdim. Oyuncu da satmadım. Transferden gelen kullanım oranını %5'e düşürdü yönetim. Şu an için ligi domine etmiş durumdayız. Avrupa Liginde en azından yarı final oynar kupa ve ligi de kazanırsam belki finansal durum iyileşir. Bu arada Süper Lig İstatistikleri de aşağıda...

Avrupa Ligi 1. Tur ilk maçında üstün oynadığım maçı 89'da gol yiyip kaybetmek... İçime öküz oturdu resmen.

Bu arada aşırı bir sakatlık oluyor ve ayrıca çok fazla kart görüyorum maç içinde.. Bunu hala çözemedim. Ligde 20 galibiyet oldu. 9 Kişi kaldığım eskişehir maçından bile 3 puan çıkarabildim.

Şu turu nasıl geçemem aklım almıyor..

Elimde bir tek lig kaldı

Elimde bir tek lig kalınca maç sonu ben :

An itibariyle sakatlıklar :

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by frtn View Post
    An itibariyle sakatlıklar :

Bu konuda birkaç sorum olacak .
    Yeterince rotasyon yapıyor musun ? Fizyoterapistlerin yeterli mi ? Antreman seviyen nedir ,yüksek mi ?
    Son olarak sakatlıklar maçta mı oluyor?

Bu konuda birkaç sorum olacak .
    Yeterince rotasyon yapıyor musun ? Fizyoterapistlerin yeterli mi ? Antreman seviyen nedir ,yüksek mi ?
    Son olarak sakatlıklar maçta mı oluyor?
    Kupada ayrı ligde ayrı oynuyordum. Ama sakatlıkların çoğu maçta değil antrenmanda geldi. Antrenman seviyesi yüksekte. Fizyoterapistler yeterli değil galiba şu konumda

Şampiyonluğu son 4 maç kala kazandık. Şu an ki istatistiklerimiz 30 maç 26 galibiyet 4 mağlubiyet. 32 gol atan bir Mario Gomez var.

Yönetim ön bütçeyi de belirledi. İstediğim Türk oyuncuları almaya yetecektir umarım. İlk sezon özellikle Gomez, Rhdolfo ve Atiba'yı kadroda tutup alt yapıdan bir iki genç ile dışarıdan bir iki futbolcuyla yola devam etmeyi planlıyorum önümüzdeki sezon için. Türk pasaportlu oyuncu önerilerinize açığım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hayırlı olsun şampiyonluk için [MENTION=301762]frtn[/MENTION] . Yeni update ile beraber taktiğe bir el atmak gerekebilir haberin olsun İnşallah çok bozulmamıştır yahu

Sezon sonu oluşan puan durumu:

Yılın oyuncusu GOMEZ

Gol Kralı yine GOMEZ

Yılın Kalecisi genç oyuncumuz GÜNAY

Yılın menajerini de tahmin edebiliyorsunuzdur herhalde

Şimdilik transferi bu şekilde kapatıyorum. Oğuzhan'a teklifler var 30 veren olursa satacağım.

Kadroda 5 yabancı kaldı devre arası 2'sinden daha kurtulup sezon sonu da kalan 3ünden komple Türklerden oluşan kadroya geçeceğim.

Rahat şampiyon olmuşsun tebrikler hocam

Quote Originally Posted by GsSoylarGs View Post
    Rahat şampiyon olmuşsun tebrikler hocam
    Eyvallah hocam inşallah bu sezon şampiyon olmam da şampiyonlar liginde ilerleme kaydederim.

Bu arada kafa karıştıran hareketler var.

Last edited by frtn : 16.Aralık.2015 at 23:30

Şampiyonlar Ligi Grup Eşleşmeleri Belli oldu. Bu arada sakatlıklar yüzünden bir iki transfer daha yaptım. Kenan Kahraman'ı satın alıp Bilal Basacıklıoğlu'nu kiraladım.

Barca teklifi ilgi çekici hocamm

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri