1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Kulüp Felsefesi Krizi

  1. #1

    Question Kulüp Felsefesi Krizi

    FM13'ten sonra FM 2016'ya geçtiğim için, ara oyunlardaki gelişimi bilmeden soruyorum. Osmanlıspor takımıyla kariyerime başladım, işe başladığım zaman yönetim oyun felsefesi olarak kulübe bir şey ekleyip eklemeyeceğimi sordu. Ben de o an niyeyse gaza gelip Hücum Futbolu oynatacağım dedim. Şu an ligde 9. sırada olmama rağmen, kulüp felsefesine yönelik bir hücum futbolu sergileyemediğim için, felsefeye bağlı olarak kulübün bana olan güveni düşmekte. Kulüp felsefesini yeniden değiştirip, hücum oyunu anlayışını çıkarma şansım var mıdır?

    Teşekkürler...

  2. #2
    Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir
    Mesajlar
    1,059

    Default

    Kararlılık özelliğin ne kadar iyiyse o kadar değiştirme şansın yüksek yoksa üzgünüm.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    06
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,468

    Default

    Yönetim bölümüne geldiğinde yönetimle görüşme talep ettiğinde kişisel seçeneğinde felsefeyi değiştir çıkması lazım . Oradan değiştirebilirsin diye biliyorum

  4. #4

    Default

    Eğer ki anlayışı çıkartamazsan, maçlarında bol bol şut çekmeni ve gol atmanı sağlayacak bir taktik tutturmaya çalış. Taktiğini bilmiyorum ama kanat oyuncularını ve orta sahalarından birini ileriye çekip daha çok şut çekme talimatı verebilirsin. Antremanlarında şut çekme ve hücuma ağırlık verip, maç günü antremanlarında hücum antremanı çalıştır. Takımın oynadığı tempoyu artır ve pas oyununu daha göze güzel gelecek şekilde oyuncularının yeteneklerine göre ayarla.

  5. #5

    Default

    Sağ olun hepiniz de. Kararlılığım 13. Kişiselde şu an sadece Yeni Sözleşme isteği görünüyor. Temmuz'da felsefeyi seçtim işe girerken, şu an Aralık'tayım. Belki sezon arasında değiştirme seçeneği gelir, öyle umuyorum

    Hocam bazı maçlarda 2 ofansif kanat ya da ofansif orta saha oynatıyorum ama her maçta mümkün olmuyor takım henüz yüksek kabiliyette değil diye. Maça hazırlıkta henüz maç taktiğine devam ediyorum ama taktikler iyice artınca hücuma da yönelirim. Takım mentalitesi olarak da çoğunlukla "hücum" oynuyorum. Zaten pas konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Ligde 13. hafta sonunda 10. sıradayım ama pas sayısı ve pas yüzdesinde lig sonuncusuyum açık ara. Sebebini çözemedim bir türlü. Farklı farklı taktikler denedim bunun için ama yeterli olmadı. Ligdeki oyuncuların pas becerisi ortalamasında genelde 13, orta saha oyuncularında 11.yim ama pas veremiyorlar bir türlü doğru düzgün.
    Last edited by KANaryaa3 : 30.Kasım.2015 at 02:48

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ
    Yaş
    42
    Mesajlar
    111

    Default

    Dar alanda ve kısa pasla oynamayı dene.Elinde NDiaye gibi koşan bir orta saha oyuncusu var sonuçta,birbirlerine yardımcı olacaklardır.AMC yerine 3 orta sahalı sistemi deneyebilirsin belki.Bu şekilde orta saha hakimiyetini eline alabilirsin maçlarda.AMCli sisteme geçmeden önce bu şekilde başlamıştım ben,takım uyum sağlayana kadar.Kanatlarını İçe Kateden olarak seçersen ve orta sahalarından birini oyun kurucu-Hücum olarak belirlersen orta sahanla forvetin arasındaki boşluğu da minimuma indirebilirsin diye düşünüyorum.Pas yüzden de artacaktır bu şekilde.Bir de sürekli taktik değiştirmek çok da faydalı değil.Bir taktiği 10 maç kadar dene bence.Takım yavaş yavaş adapte olup daha seri ve olumlu paslar atmaya başlayacaktır.

  7. #7

    Default

    yeni sözleşme talep et kabul ederlerse felsefeyi değiştirebilirsin diye hatırlıyorum yanlışta olabilir bi dene istersen

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Kararlılık özelliğin ne kadar iyiyse o kadar değiştirme şansın yüksek yoksa üzgünüm.
    Arkadaşlar bende şöyle bişey var kariyer açtım beşiktaşı seçtim alt yapıda silik yazıyla gözüken oyuncular vardı bi baktım değerleri efsane yüksek ve sözleşme imzaladım takıma geldiler ve hiç para ödemedim istersem alt yapıdan as kadroya 11 kurarım messi kadar iyi oyuncular fakat bu oyundaki rekabet herşeyi öldürüyor bunu nasıl kaldırabilirim oyunu durdurdum devam etmicem bilen biri varsa yardım etsin emek verip güzel takımlar kurmak istiyorum böyle beleş 5 yıldızlı oyuncular almak rekabeti eğlenceyi öldürür.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •