1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Sezon Devam Ederken Lig Ekleme

Question Sezon Devam Ederken Lig Ekleme

Arkadaşlar ben tek ligle başlıyorum hızlı oynamak için diğer ligleri ekliycem ama oyun yavaşlıyor hemen kasım ayındayım şuan eklesem yazın aktif oluyor ama oyun yavaşlıyor benim sorum şu mayıs ayında filan ekleyince haziran ayında aktif olurmu yoksa yine sonra ki seneyemi atıyor ne zaman eklesem daha mantıklı olur karar veremedim

Sezon Bitmeden Herhangi Bir Ayda Lig Eklersen Gelecek Sezon Başında Yani Haziran Ayında Ligler Ekleniyor. Bunun İstisnası Avrupa Dışındaki Liglerde Güney Amerika Ligi Gibi Liglerde O Ligin Mevcut Sezonu Bittiğinde Yeni Sezon Başlarken Ekleniyor

Not: Kendimden Örnek Vereyim; Bu Seride Denemedim Ama FM15'de Mayıs Ayında Eklediğim Lig 1 Ay Sonra Aktif Oldu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Sezon Bitmeden Herhangi Bir Ayda Lig Eklersen Gelecek Sezon Başında Yani Haziran Ayında Ligler Ekleniyor. Bunun İstisnası Avrupa Dışındaki Liglerde Güney Amerika Ligi Gibi Liglerde O Ligin Mevcut Sezonu Bittiğinde Yeni Sezon Başlarken Ekleniyor

Not: Kendimden Örnek Vereyim; Bu Seride Denemedim Ama FM15'de Mayıs Ayında Eklediğim Lig 1 Ay Sonra Aktif Oldu.
    teşekkürler merak ettiğim buydu nisanda eklerim olmadı garanti olsun

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri