1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Ryan Donk

Default Ryan Donk

Bitiricilik ve uzaktan şut özelliklerinde artış bekliyorum.
    Oyun görüşü 11 yerine 13 olabilir.
    İkili mücadeleden asla çekinmeyen bir oyuncu olarak cesaret özelliğinin 11 olmasına anlam veremedim.
    Ayrıca markaj özelliği düşürülebilir. Stoper oynarken düşük performans göstermesinin sebebi bana kalırsa..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper özelliği 20, DMC ise 18 girilmiş. Değiştirilmeli.

Stoper 16, DMC 20, MC 18 tarzında yapılmalı -ki box to box özelliği oyuna yansıtılabilsin. Bitiricilik 3 çok az olmuş. 6-7 olabilir.

Markaj özelliği 14'ten 13'e çekilebilir. Cesaret 11'den 12 yapılabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konsantrasyon 6-7 civarına düşmeli. Çeviklikte 9 olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topsuz alan 10 olabilir. Pozisyon alma'da 12'ye düşürülmeli. Acayip bir balon bu Donk.
    Futbolcu Bilgileri

Beklentim çok yüksek değildi ama bu kadar kötü bir performans da beklemiyordum. Tam anlamıyla hayal kırıklığı..
    Cesaret konusunda araştırmacılar gerçekten haklıymış yeteri kadar izlemedim demek ki. 11 değil 8-9 bile olabilir.
    Özelliklerin güncelleme için girildiğini biliyorum ama çalışma azmi ve yukarıda da belirtildiği gibi konsantrasyon özellikleri düşürülmeli. Çok umarsız bir adam.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri