1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: FM 2016 Başarılarınız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Default FM 2016 Başarılarınız

Yabancı forumlarda bu tarz konular görmüştüm, ben de açayım dedim. Umarım bir mahsuru yoktur. Başlayalım bakalım, Bayern'i Signal Iduna çimlerine böyle gömdük

2.ligden RBL'yi Bundesliga ya çıkardım Her zaman gençlerle kafaya oynuyorum ama daha şampiyon olamadım

Elbet olacam ve buraya yazarım

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    2.ligden RBL'yi Bundesliga ya çıkardım Her zaman gençlerle kafaya oynuyorum ama daha şampiyon olamadım

Elbet olacam ve buraya yazarım

VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merakla bekliyorum hocam

Galatasaray da 6.sezonum 320m euro transfer bütçem var ayarlarsam 380 e kadar çıkıyor 200m euro civarında da transfer yaptım hedef 1milyar euro. çok pinti bi seri geçiriyorum

RBL ile şampiyonluğu avarajh ile kaçırdım,şuan kafayı yiyorum. Son hafta deplasmanda berabere kalmayıp yensem şampiyon olacaktım

http://i.hizliresim.com/MpkaVk.jpg

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    RBL ile şampiyonluğu avarajh ile kaçırdım,şuan kafayı yiyorum. Son hafta deplasmanda berabere kalmayıp yensem şampiyon olacaktım

http://i.hizliresim.com/MpkaVk.jpg
    Sağlık olsun hocam, en azından Bayern hegamonyası sona ermiş, Dortmund almış Seneye sıra bizde.

Hiç sorma,Bayern'i devre dışı bıraktık bu sefer Leverkusen ve Dortmuntd çıktı başımıza. Sağlık olsun Mücadeleye Devam [MENTION=284313]nfornirvana[/MENTION]

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şu ana kadar kadar oyunda Manchester United ile Avrupa ligi ve Avrupa Süper kupasını kazandım. FA Cup'ta kıl payı kaçtı Şu ana kadar şampiyonluk kazanamadım ama genel olarak aldığım takımlarda hedefi yakalıyorum ve en önemlisi taktik sayesinde aldığım takımları tam istediğim gibi oynatabiliyorum. Hucum <

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

ŞL grubunda 2 puan alarak elendiğim halde 11 gol atarak grubun en çok gol atanı olmam başarı sayılır mı?

Önceki updatede Benfica ile 3 kez ŞL finali oynadım, kendi yönettiğim 2 maçta da yenildim, tatile çıktığım bir maçı ise 90+3'de gelen golle 1-0 kazanmıştım

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Önceki updatede Benfica ile 3 kez ŞL finali oynadım, kendi yönettiğim 2 maçta da yenildim, tatile çıktığım bir maçı ise 90+3'de gelen golle 1-0 kazanmıştım
    İnsan Ş.L. Finalinde tatile çıkar mı ya
    Oyunda gelinecek son nokta orası

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri