Yabancı forumlarda bu tarz konular görmüştüm, ben de açayım dedim. Umarım bir mahsuru yoktur.Başlayalım bakalım, Bayern'i Signal Iduna çimlerine böyle gömdük
![]()
Yabancı forumlarda bu tarz konular görmüştüm, ben de açayım dedim. Umarım bir mahsuru yoktur.Başlayalım bakalım, Bayern'i Signal Iduna çimlerine böyle gömdük
![]()
2.ligden RBL'yi Bundesliga ya çıkardım Her zaman gençlerle kafaya oynuyorum ama daha şampiyon olamadım![]()
Elbet olacam ve buraya yazarım![]()
VSP355s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray da 6.sezonum 320m euro transfer bütçem var ayarlarsam 380 e kadar çıkıyor200m euro civarında da transfer yaptım hedef 1milyar euro. çok pinti bi seri geçiriyorum
![]()
RBL ile şampiyonluğu avarajh ile kaçırdım,şuan kafayı yiyorum. Son hafta deplasmanda berabere kalmayıp yensem şampiyon olacaktım
http://i.hizliresim.com/MpkaVk.jpg
Hiç sorma,Bayern'i devre dışı bıraktık bu sefer Leverkusen ve Dortmuntd çıktı başımıza. Sağlık olsun Mücadeleye Devam[MENTION=284313]nfornirvana[/MENTION]
Şu ana kadar kadar oyunda Manchester United ile Avrupa ligi ve Avrupa Süper kupasını kazandım. FA Cup'ta kıl payı kaçtıŞu ana kadar şampiyonluk kazanamadım ama genel olarak aldığım takımlarda hedefi yakalıyorum ve en önemlisi taktik sayesinde aldığım takımları tam istediğim gibi oynatabiliyorum. Hucum <
ŞL grubunda 2 puan alarak elendiğim halde 11 gol atarak grubun en çok gol atanı olmam başarı sayılır mı?
Önceki updatede Benfica ile 3 kez ŞL finali oynadım, kendi yönettiğim 2 maçta da yenildim, tatile çıktığım bir maçı ise 90+3'de gelen golle 1-0 kazanmıştım![]()