1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: FM16 1.Sezon Fenerbahçe SK Hedef Avrupa !

Default FM16 1.Sezon Fenerbahçe SK Hedef Avrupa !

LOGOMUZ

MABEDİMİZ

Kulübümüz, yeni sezon yapılanması kapsamında Mehmet S ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Mehmet S 1 yıl sonunda kulübümüzden 2.900.000 Euro kazanacaktır.

1990 doğumlu Türk teknik direktör Mehmet S'ye kulübümüze hoş geldin diyor, yeni hocamıza futbol takımımızın başında şampiyonluk dolu yıllar diliyoruz.

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum..

Last edited by smehmet10 : 16.Haziran.2016 at 00:56

Onaylanmıştır.Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Güney Amerika Çıkarması: Alves-Kadlec-Ba gibi isimlerle yolları ayıran Fenerbahçe rotasını Arjantine çevirdi. Fenerbahçenin ilk hedefi Mammana olmazsa alternatifi Balanta oyuncuların maliyetleri 10 milyon euro civarı.

Caner ve Gökhan ile yolları ayıran Fenerbahçe bu isimlerin alternatifini'de Güney Amerika'dan bulucak Canerin yerine düşünülen isim Brezilyalı Jorge Gökhanın yerine ise Mayke veya Gino Peruzzi temaslar sürüyor.

Mehmet topal ilede yollarını ayıran Fenerbahçe bu mevkiyede Arjantin veya Brezilyalı genç yetenek düşünüyor.

Mehmet Baskana stochun kalitesi fenerbahçede oynamak için yeterli değil onun yerine Zivkovici alalım dediği öğrenildi. Zivkovicin tahmini maliyeti 3 milyon euro civarında.

Kaleci konusunda taraftarın büyük bir kısmı Volkanı artık kalede görmek istemiyor. Teknik adamın listesinde Horn,Mandanda,Rajkovic bulunuyor.

Gidecek oyuncuların listesi hazır:

Başkanla özel bir görüşme yapan Mehmet bu isimlerin elden çıkarılması için yönetimle görüştü. Görüşmelerin olumlu geçtiğini söylüyen Mehmet 1-2 Haftaya Alper-Emenike-Diego-Stoch-Topuz ile yollarımızı ayıracağız. Alper Emenike Stoch ve Topuza Katar ve Çinden ciddi teklifler var. Everton ile bonservis konusunda anlaşılırsa Diegoyuda göndericeğiz. Bu 5 oyuncudan 50 Milyon € gelir elde ediceğiz ve Uygun oyunculara tekliflerimizi sunacağız.

Teknik ekip için Fenerbahçeye yakışmayan bir Teknik Ekip transferleri bitirdikten sonra baştan sona yenileyeceğini söyleyen Mehmet dünya çapında bir ekip kurucağız Porto gibi genç yetenekleri alıp 50-100 milyonlara satıcağız dediği öğrenildi.

TRTSpora konuşan Mehmet Gelecek sezonun yapılanmasını şimdiden yaptığını belirtti. Gelecek sezon Rvp-Fernandao-Nani-Volkan Sen-Demirel-Aatıf-Kjaer-Şener-Hasan Ali-Souza ile yollarımızı ayıracağız. Artık yıldız transferlerden vazgeçip genç oyunculara önem vericeğini belirten Mehmet imkan olduğu sürece Alt yapı ve Antreman sahasını geliştireceğini belirti.

Last edited by smehmet10 : 16.Haziran.2016 at 01:23

Diego, Mehmet Topuz gibi işe yaramayıpta para alan oyuncularımızı hem maaş bütçesini açıp hemde transfer bütçesini çogaltabiliriz.Stoch'u adapte edebilirsen çok işe yarar hocam.Fakat çogu zaman adapte olamıyor , o zaman makul bir fiyata okutup kadromuzu güçlendirebiliriz.Emenike iş yapabilir fakat çok istikrarsız oda gereksiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Kardeşim kariyeri kapatırmısın? Kayıtlı saveye birtürlü giremedim tüm grafik dosyalarını cachesi filan sildim gene açmadı. İnsallah yeni kariyeri acıcagım 1-2 güne birde bu kariyerim kapatılırsa hemen yeni kariyeri paylaşabilirmiyim? İyi forumlar hayırlı ramazanlar..

Quote Originally Posted by smehmet10 View Post
    Kardeşim kariyeri kapatırmısın? Kayıtlı saveye birtürlü giremedim tüm grafik dosyalarını cachesi filan sildim gene açmadı. İnsallah yeni kariyeri acıcagım 1-2 güne birde bu kariyerim kapatılırsa hemen yeni kariyeri paylaşabilirmiyim? İyi forumlar hayırlı ramazanlar..
    Merhaba ;

isteklerinizi İstek bölümünden yapabilirsiniz. Link
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri