1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Imdat!!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Default Imdat!!

Herkese merhaba. 2 gündür FM oynamaya çalşırken 3 ila 15 dakika kadar devam edip ''FM çalışmayı durdurdu''hatası alıyorum.Tüm logo,yüz vs. paketlerini sildim.Steam'den dosyaları doğruladım.Oyunu sildim tekrar yükledim.DEnemek için 6-7 defa fazrklı liglerden kariyerler açtım.Bilgisayar performans olarak sıkıntısız. TEk ligde açsam 15 ligde açsam bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir bilen varsa bilgilendirsin lütfen...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Daha önceden oynarken sıkıntı yaratıyormuydu yoksa yeni mi olmaya başladı eğer öyleyse combo fix indirip bi temizle bilgisayarı olmadı son çare format.
    malatyAdana!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

2 gündür yapıyor. Bilgisayar daha 1 aylık yepyeni makine. üzerinde fazla yükleme,download falanda yok formatlık.combo fix olayını deneyelim bakalım. ani-virüsle tarattım zaten..

Isınma Sorunu Olabilir mı? Eğer Masaüstü Bilgisayar Kullanıyorsan Fanlarına Bir Bakmakta Yarar Var. Yok Laptop Kullanıyorsan Bir Tane Güzel Bir Soğutucu Al.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Isınma sorunu olduğunu zannetmiyorum çünkü ne fanların çalışma sesi geliyor ne de aida'dan baktığımda işlemci ısılarının 70 i geçtiğini görüyorum. 2 ekran kartı var onboard ve harici olarak oyun açıldığında otomatik olarak hariciye geçiyor bundanda eminim. Oynadığım cs:go ve diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı olmuyor. denemek için FM2016 yükledim 15 lig açıp tatile aldım 8 sezon sonra açtım hala banamısın demiyordu.Dediğim gibi daha 1 aylık laptop.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Tek tavsiyem o tarih arası tatile git. Bendede aynı durum cok oldu öyle aştım. Oyundaki bir hatadan dolayı ama ben çözemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri