Merhaba arkadaşlar öncelikle küçük çaplı kendimden bahsediyim yaşım 22 adım muhsin Futbol manager 2012'den beri oyunun her serisini oynamış bulunmaktayım bende bir kariyer hikayesi açmaya karar verdim inşallah güzel geçer kariyerim.
Arkadaşlar hepiniz çekinmeden yorum yaparsanız çok sevinirim benim için yorumlarınız çok degerli olucak ona göre kararlar alıp size bilgilendirmeler yaparım hepimize şimdiden hayırlı olsun
Başlicam takım=Fenerbahçe
Seçtigim veri tabanı=
Hazırlık Maçlarını genel fotograf olarak atıcam tek tek maçları atmicam
Hazırlık maçları Sonuçlarım=![]()

Gördügünüz gibi arkadaşlar genelde bonservisi elinde olan oyuncuları satın aldım ve 1 2adet'te gelecek için Türk futbolcu satın aldım.

Ve
'nde aldıgım Toplu sonuçlar şöyle arkadaşlar merak ettiginiz bir maçın istatistigi varsa söylerseniz hemen eklerim.

Ekonomik olarak takımı iyi hale getirirsen, yapabileceğin transferlerle lige ambargo koymaya başlarsın. Çok fazla oyuncu transfer etmişsin, ligde nasıl performans gösterirler merak ediyorum.
Malesef olmadı arkadaşlar ilk maç başakşehiri çok rahat bir maçla geçtim sonra beşiktaş maçında umutlu başladım güzel oynadık ama

Transfer dönemi boyunca oynadıgım maçlar bunlar beyler istatistigini merak ettiginiz maçlar olursa mesaj yazın atiyim hemen takım güzel bir seri yakaladı önümüzde 2beşiktaş deplesmanı ve manchester maçı var çok zorlu 3maç burayı kayıpsız atlatırsak çok güzel olucak.