bana olmadı ama allah düşmanımın başına vermesin çok kötü olur yaaa![]()
bana olmadı ama allah düşmanımın başına vermesin çok kötü olur yaaa![]()
Ben GS ile kaçırmıştım. Ama FM 2006'yı yeni yeni oynadığım dönemdi![]()
34.Hafta beraberliğin bile şampiyonluğa yettiği bir maçta Bursaspor'a, 90+2 de Ömer Kaplan'ın golüyle 1-0 yenilmiştim. Şampiyon FB olmuştu
BU TAM SON ANDA KAÇIRILAN BİR ŞAMPİYONLUK OLMALI
90+2 ve 34.Hafta
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Fenerde bu Sene ona Benzer Kaçırdı HA
ben yaşamadım öle bi olay![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben fenerdeyken şampiyonluğu son haftaya bıraktım trabzon kazansa şampiyon olucaktı ben gs le 1-1 berabere kalınca korktum trabzon şampiyon olcak diyede çaykur rizeye yenildiler![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
hiç kacırmadım ama 2 sene samp oldum son hafatada bi trabzon ilk senem bide bjk 3 senede
ben kaçırdım bjk ye...trabzonla berabere kaldım bjk kazandı ve şamp. oldu...
7 puan önde girdim son 3 haftaya 1 malubıyet aldım 4 puan kaldı fenerle aramızda ve yıne yenıldım 1 puan kaldı 1.0 öndeydım 85 de d. bakrıdan gol yemıs fenere kaptırmısdım şampıyonlugu acayip zoruma gitmişdi![]()
Bende Kaçırdım Kendimi Kahr Ettim
Ben kaptırmadım da kazandım.Hearts la oynarken Rangers le 3 puan vardı onlar son maç son 5 dakikada 2 gol yiyip 2-1 yenildiler bende yendim şampiyon oldum.Bide Leeds le 18 puan geriden gelip şampiyonlığa ortak oldum. Son hafta berabereyiz ben Norwich le 1-1 kaldım.Onlarda Shef. Utd. yle 3-3 kalmışlar.Averajla şampiyon olup Premier e yükselmiştim...
![]()
şükür daha öle bişey başıma gelmedi
ben hiçbir zaman son anda şampiyonluğu kaçırmadım..
ama fb ye çok kaçırtdırdım.....
1 kere kacmisti 1 puanla..
allahtan benim hiç şampiyonluğu kaçırdığım olmadı
ben de hiç kaçırmadım
ama kaçırsam kafayı yerim heralde
hepte fener galataya galata fenere kacırmıs şampıyonlugu ilginc
ben bjk ile gs ye son hafta kaçırdım 2 puanla.onlar trabzonu yendi benmde gençleri ve bitti.
ben trabzondan bi hayli ümitliydim...![]()
allah kımseye vermesın ama sampıyon oldum ole herhalde kacırsam ya monıtor yada pc den bı parca kırılırdıaldıgım sampıyonluk cok guzeldı karsıyaka lıder ben ıkıncı son hafta karsıyaka dusmesı kesınlesen samsundan 5 yedı bende ankaragucunu yendım ve lıder olmustum gol de 90+4 ırfan basaran cok guseldı
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.