Bu Linke tıklayın
resim herşeyi anlatıo. peki neden böle oldu
Bu Linke tıklayın
resim herşeyi anlatıo. peki neden böle oldu
fotomaçtır ne yapsa yeridir
pek uymadı ama
Fotomac özelıkle Galatasaraya karşı çok yazı yazıyor gerçekte oldugu gibi oyundada bu var. Süreklı eleştırılerınde GALATASARAY VE Menageri var Futbolcuları var. Bazı futbolcularını medyaya öv bak ne dıyecekler![]()
ne yalancı gazete yaw
yaw bunlar çok yalancı bir gazete fotomaç okumayın beyler
abi link yanlış mı?? açılmıyo sayfa o açılcağına imaqeshack ın anasayfası açılıo
kardes lınk olmus bi daha upload edebilir misin?
link olayını hallettim. fotomaç kısmını mecazi manada söledim
o oyuncu kım yaff
Doğru Yaw Fotomaçla Ni İlgisi Var - Ama Fodtomaç Gerçektede Bazı Yalan Haberler Yazıyor - Örneğin Fener Fatih Terim ile İlgileniyor Dedi - Fenerbahçe Yönetimi 'Böyle Bir Şey Mümkün Değil - Kim Yazdıysa YALANDIR ' DEDİ
bendede aynı şey oldu
ilgilendiğimi açıkladım oyuncula haberlerde
aynsııs çıktı
florasne rodrigezden vazgeçip fernando cavanagiye ilgilenio dio o herife tıklıo açılmıo emekli olan oyuncular gibi açılmıo
adrianoyu fenere getiren gazeteden ne beklersin
ha bide lucho gonzalezi alma bence..ben aldım zihinsel özellikleri düşük olduğundan iyi oynayamıyo ..ama genede sen bilirsin
bence çok yetenekli bi oyuncu daha önceki oyunumda da almıştım
zuhah fanatik de aynı yolun yolcusu. bu arada kardeş skinin ne?
sitede war water skin galibaOriginally Posted by ReD_KaAn
ya bide fotospor da adrianoyu fenere getirmişti hatta aziz yıldırım başkanlığa dönmeden önce adrianonun işini bitirecekmiş milanodaymış pehhhhhhhhh!!!!!
benim başıma gelmedi böyle olay dua etki oyuncuyu transfer etmemiş yoksa milletin yüzüne nasıl bakacaktın![]()
walla yaw..bazı gazeteler uyduruk haberlerle gündemi meşgul ediyorlar..adamların geleceği varsa bile gelmez oluyorlar..
napalım oyundada olacak o kadar..
fotomaçla alakasını pek anlamadım![]()
Fotomaçla Alakası Yok Haberin Kaynağı Zaten Bu Site![]()
köse hedef değiştiriyor
bu lafada bitiyorum yaw![]()
olay ilgincte bişeye takıldım galatasarayın 100.yıldönümü diyor o gecen sene degilmiydi neden bu sezon acınca geliyor...?
Galatasaray 1905 te Kuruldu Biz 2005 te Oyuna Başlıyoruz ONDANDIR
arkadaşlar fotomaça rakip çıktı Fotospor. 1 hafta önce fenerbahçe Ronaldinhoyla görüşüyomuş diye yazı yazmış.Fenerbahçeli olduğum halde çok güldüm bu habere
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
yaw neyini anlamadın? fotomaç ve bu haber:Originally Posted by barman
ikisi de yalancı ikisi de sahtekar
bütün spor(hatta haber) gazeteleri bile yalan haber yazıo fotomaç en yalancısı. fotospor ondan kat kat iidir. ayrıca o ronaldinho dil ronaldoyduOriginally Posted by tosunpasa
Yok Be Ceza Fotospor Okuyup En Güldüğüm Gazetedir - Adamlar Yalan Söylediği Yetmediği Gibi Bi de Montajla Ronaldo - Crespo Gibi Oyunculara Fener Forması Giydiriyorlar - Fenerin Manisa Maçından sonra Fotospor u Okuyan Varsa Rezaleti Görür - Baş Sayfaya Rüştü İle Serveti Çırkarmışlar - SERVEK: İlahi Rüşta Baba Bu Golde Yenirmi BEa KEH KEH Diye Gülüyor Rüştü: Olum Yaktık Yıktık Koca Takımı Hala Gülüyosun Diyor -Mutlaka Okuyan Vardır BURADA
fotomaçtan iidir bence:Originally Posted by eser3131
fotomaç yalancının allahı
fanatik fenerin yalakası
fotospor ise ikisinin arası
söleyin hangisini almalı
onlar el ata ata hiç bir şey kalmicak yakında
fotomac cidden cok ucuyor cisse yi de besiktas a getirmişlerdi bi ara
Originally Posted by Kaan uslu 36
bence en iyisi fanatik
Belki önceden Corini'ye teklif falan götürebilmiş olabilirsinİyi düşün
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...