1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Maça Renklilik ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Maça Renklilik ?

Arkadaşlar biz madem ki resmi araştırma sitesiyiz FM'nin o zaman benim bildirilmesini istedigim bi kaç şey olcak mesela dünya futbolunda bir çok ülkede maçlarda kavgalar oluyor bazı maçlara random şekilde böle ezeli rakiplere mesela kavgalar konabilir.Maç iptal edilebilir kavgalar yüzünden maç aksayabilir ne biliyim konfeti atılır maç durur falan bu tip böle renk katcak şeyler cok aşırıya kaçmadan yapılsa sizcede güzel olmaz mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

zaten maçlarda kavga çıkıyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Şanlıurfa

her şeyde koyulmaz ki oyuna kardeşim. o zaman hakeme küfür edilebilsin,kaleci oyunu soğuttuğu için sarı kart görsün,futbolcular evlerinin kapılarını basın mensuplarına açsın,

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vallahi sarı kart olayı cok mantıklı küfür olayıda çok mantıklı bence konabilir.Ayrıca kavgayada o kadar oynamama rağmen rastlamadım enteresan

5. Default

kavga çıkıyo zaten. kavga yüzünden ceza bile alabiliyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hiç rasgelmedim hangi takımlarla yaşadınız bu kavgayı ?

Maçın iptal edilmesi falan güzel olur aslında..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

olabilir aslında gerçekçilikse gerçekciliğin kralı olur...

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak Siteniz:Turksportal

Vallaha Kavga Felan Başıma Heç Gelmedi :d

maçda çok kırmızı sarı kart olursa hemen maç raporu oku bak bakalım nasıl kavgalar oluor

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Evet benim basımada gelmişti futbolcu kavga etmiş 7 maç oynamama cezası geldi bende merak etip hemen rapora baktım tas atıcı kullanılırken futbolcuya yumruk atmıs öle yazıodu spikerde

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

yuh Artık 7 Maç - Bu Ne BOYLE

Akin_920 Misafir

aslında iyi olabilir maç iptal edilir her oyuncu kavgaya katılır para cezası alırsın güzel olur

doğruda adamlar zaten "fair-play" diyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fair play'ı engellemez bence cok eğlence olur

muhteşem bi fikir

Nesil
    2006

biz dünya olarak fairplay diyoruz siz oyuna kavga küfür istiyorsunuz hiç yakıştıramadım bu oyunu reşit olmayarak oynayanlar var bu kişilere niye kötü örnek oluyoruz hiç anlamadım biraz daha makul davranmanızı tavsiye ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi reşit olmayan cocuk oynarken etkilenicek mi allah aşkına ? tv'deki gerçeklerinden etkilenmiyo maçtakinden etkilenicek ? haber programlarından etkilenmiyo oyundan etkilenicek ? sokaklardan etkilenmio bundan etkilenicek ? allah aşkına daha mantıklı şeyler savunulabilir de bu çok saçma bence

Nesil
    2006

nerden bilmiyorsun etkilenmediği denedinmi kendi adına konuşma tabiki her kişi etkilenmez ama bazı çocuk vardır ki öyle etkilenir ki artık bir bakmışsın holigan olmuş bunun örnekleri çok en iyi örnek alın size isviçre maçı bir oyuncu tekme attı diye diğer oyuncularda attı bunun reşitle alakası yok demmeki kötü örnek olmayı seviyorsunuz biz böyle gidersek bu ülkeden ne kasaba olur nede köy helal olsun böyle devam edin tebrikler...

S-B-Z Misafir

evet hoş olur böyle şeyler,ayrıca hiç kar yağmıyo sanki,yaz kış hep aynı mesela kırmızı topla beyaz bi sahada maç keyifli olurdu hani

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

kavga oluyo bende hamıt altıntop 5-1 onde oldugum macta gıttı adama yumruk attı ve 12 mac oynatamadım zaten sorada oynatmadım ama cok fazla detayada ınılınce oyun ılk 1 ay oynanaır sora sıkar ya hep aynı seyler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi oyundan etkilenecek cocugu annesi babası bilgisayar almasın yada kafeye göndermesin arkadaş o zaman bu oyuna renk katar bencede şahane olur maç esnasında millet birbirine girmiş karambol spiker anlatıyor ordan olaylar çıktı falan filan konfetiler atılır maç geç başlar kavgadan ötürü maç iptal olur bunlar her yerde oluyo ... kar yağışı olur yoğun kar'dan maç iptal edilir yoğun sisten iptal edilir bunlar her dk olmicak tabiki ama oyunca cok ciddi eğlence katar bu kadar gerçekçi bir oyuna biraz daha gerçekçilik kazandırmak gerekir kanımca

Nesil
    2006

oyuna +18 koyarlar zaten böyle bir durumda ayrıca kavgayı çok seviyorsan kavga et millete kötü örnek ol sonra niye bu devlet böyle diye sorarsınız kendi kendinize

Nesil
    2005
    Yer
    34

size söyle açıklık getireyim, güzel yurdumuzda her maçta kavga, küfür, konfeti,meşale var her maçta olay çıkıyor fakat bu oyunu bir tek biz oynamıyoruz ingilterede veya ispanya veya herangi bi ülkede bu tip olaylar senede bi kere çıkıyot ve oyunda olması çok saçma olur. amma bilmiş konuştum ama cidden çok çok çok saçma olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by batuhan1907
    oyuna +18 koyarlar zaten böyle bir durumda ayrıca kavgayı çok seviyorsan kavga et millete kötü örnek ol sonra niye bu devlet böyle diye sorarsınız kendi kendinize

kardesım bu konuda sonuna kadar haklısın maksat etkılenme falan deıl oldu olacak oyunda evlenme falanda koyalım sora cocuklar olsun holıgan olsun ıyı be ole sey varmı resıtlıkle bu olaylar olsaydı turkıyenın en buyuk teknık dırektoru fatıh terım o zaman cocuk sayılmalı butun ısvıcre macının cezaları ıste bu tur ınsanların dusuncesınden kaynaklanıyor kavga dayak gulup gemelıyız boyle seylere kavga olcakta nolcak sen hangı macta gordun kavgadan mac ertelendıgını oyunda dusunsene bunun her sene olduugunu adı ustunde oyun cok kavga gormek ıstıyosan gıt bır suru oyun var onu oyna bırakın arkadaslar bos ısler bu kavgalar

Quote Originally Posted by hezzo
    size söyle açıklık getireyim, güzel yurdumuzda her maçta kavga, küfür, konfeti,meşale var her maçta olay çıkıyor fakat bu oyunu bir tek biz oynamıyoruz ingilterede veya ispanya veya herangi bi ülkede bu tip olaylar senede bi kere çıkıyot ve oyunda olması çok saçma olur. amma bilmiş konuştum ama cidden çok çok çok saçma olur
    ayrıca sanada sonuna katılıyorum zaten boyle fıkır sadece bızım halkımızdan cıkar avrupada konusulmaz bıle boyle konu ıngıltere harıc onlarda bızım kadar abartmaz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default Neden olmasın ?

Quote Originally Posted by hassim86
    her şeyde koyulmaz ki oyuna kardeşim. o zaman hakeme küfür edilebilsin,kaleci oyunu soğuttuğu için sarı kart görsün,futbolcular evlerinin kapılarını basın mensuplarına açsın,
    Son dediğin hariç kulağa hoş geliyor . Bence tadını kaçırmadıkları sürece gayet güzel olur en azından bir yamayla bunu isteyenlerin hizmetine sunabilirler ...

Nesil
    2006

sizlerele uğraşamma size bol dayaklı bol kavgalı günler belki bir gün sizlerde bundan nasibini alırsınız

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default :)

Quote Originally Posted by batuhan1907
    sizlerele uğraşamma size bol dayaklı bol kavgalı günler belki bir gün sizlerde bundan nasibini alırsınız
    Biraz aksiyon fena mı olur illa kavga demiyorum ben mesela bir kere bende bir oyuncu seyircilere bir hareket yaptığı için 6 ay sahalardan uzak kaldı başka da öyle şeye rastlamadım . Yani tadı kaçmadan konulması lâzım hem bize hem diğer takımlara ...

Mesaj Yetkileri