Merhaba arkadaşlar galatasarayı yönetiyorum ve sol kanatta tuncay şanlı oynuyor.Fenerde ki alex 33 yaşında ve uyruğu türk bunu galatasaya alsam tuncaydan güzel oynarmı.
Merhaba arkadaşlar galatasarayı yönetiyorum ve sol kanatta tuncay şanlı oynuyor.Fenerde ki alex 33 yaşında ve uyruğu türk bunu galatasaya alsam tuncaydan güzel oynarmı.
31 olsa olabilirdi ama 33 olmuşsa iş bitmiştir artık küçük takımların adamı olur o yaştan sonra.
hem solda tuncay varsa ne düşünüyorsun ki, daha kimi alacaksın yerine?
Hayır. kesinlikle Tuncay'dan iyi oynayamaz.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
daha ii oynaması imkansız. giderek performansı düşücektir.
fm den örnek: gsdeyken 6. sezonun başında diegoyu sattım chelsea ya lampard yaşlandığı için diegonun yedeği olarak oynuodu.
gerçek hayattan örnek: sergen şekersporda
yaşlandıkça dikkat edersen özellikleri de düşer bende tuncay 30 yavaş yavaş yedek bırakmaya başlıyorum yaş 30 oldumu futbolcunun eski değeri olmaz bende
işte örnek manager:
aynen böle yapmak lazımOriginally Posted by dentaconstantin
evet özellikleri düşüyo hep..Ben bi kere chelsea yi yönetirken 2010 yılında Lampard ın 19-20 olan özellikleri 14-15 e düşmüştü
o birazda senin vereceğin demeçlere kalmış..
ben Hakan şükür ü 35 inde oynatdım..
adam gene biraz gaza getirme ile gollerini attı..
tuncayı sabitle bırak alexi falan![]()
hakan şükür ayrı zaten adamı öle bi yapmışlar ki adam ölene kadar gol atıo resmen gol makinası {yaşına göre}Originally Posted by Aslan41
Teşekkür ederim arkadaşlar.Ben genelde takımı baş antronerden yardım alarak kuruyorum.Sizce baş antranör takımı daha mı iyi kuruyor.
Başanterenörüne göre değişir...mesela ben baş antrenöre soruyorum onun önerdiği kadrodan en 3 değişiklik yapıyorum..Başantrenör olayı bana ters![]()
zaten böle fazla galibiyet alırsanız basantörenize sorunca sizin kadroyu verio yedegine kadar aynı oluyoo...
Ben 36 yaşında Fener'e sol cambell'i almuıştım iyi oynuyordu ancak tabiki eski formundan uzaktı bazı maçlaara çıkartıyordum alex 33 yaşında tuncay'dan asla daha iyi oynayamaz...
baş antrenörünüz kim olursa olsun ilk maçlarda kötü kadro kuruo eğer onu kaale almazsanız bi kaç maç sonra o da sizin kadronuzu kuruo
ben baş antrenörü hiç takmıyorum. adam "adriano satılık listesi için güzel aday" falan dio. ben de onu kowup tayfuru (beşiktaşlı) baş antrenör yaptım.
adriano yu sattırmaya çalışan antrenörün futbol bilgisine şaşarımOriginally Posted by eraser212
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
evet arkadaşlar bunu nedeni oyuncunun current ability sinin bi yaşa geldikten sonra düşmesidir
Bundan sonra 30-31 yaşındaki oyuncularımı direk satacağım.
ben bjk de tayfuru 34 yaşına kadar çok iyi ortalamalarla oynattım bence pek alaksı yok yani.ama bazı oyuncuların düşüyo..
Bende ergün pembe 35 yaşında defanstada orta sahadada süper en önemli maçlarda yeniliyosam orta sahadan bile gol attı felaket bişey çoğu özelliği 20 ama tabiki fiyatı düşük ...
Bende satana kadar oynar ya da futbolu bırakana kadar![]()
arkadaşlar bi oyuncunun oyundaki en iyi çağı 27-28 yaşındadır oyuncu potansiyel yeteneğinin tamamına o yaşlarda ulaştığını farkettim scouttan
benim oyunda ilk sezonun sonunda rüstü serbest kalmıstı ilk zamanlar gelmek istemiyordu fakat 1 ay gectikten sonra kabul etti ilk baslarda onu yedek cıkarıyordum fakat sezon ortasında jeffersonu satınca as kaleci oldu ve harika maclar cıkardı fiziksel özellikleri düstü fakat onlar düstükce taktiksel özellikleri arttı o sezonu sampiyon bitirdim ve ertesi sezon cl kaldırdım türkiye milli takımıda avrupa sampiyonu oldu ve rüstü 36sinda kıtasal olarak tanınan bi kaleci oldu 39 yasında fanatik bi trabzonsporlu olarak futbolu bıraktı yani bence oyuncu yaslandıkca kötü oynamaz bu biraz size baglı...
bencede futbolcuyu oynatırsanız formda kalır 27 yasındaki futbolcuyu oynatmadıgınız 1 ay 2 ay kötü oynar baslarta ama ilerletikçe iyi oynamaya baslar her yas için gecerli bu kural
futbolcu yaşlandıkca özellıklerını kaybedıyor. 32 den sonra müthiş düşüşe gecıyor.
tuncay daha iyi oynar ama yaş geçtikçe unutmayın özelliklerde 20 ye yaklaşıyor.2 sinide profilini görmek lazım aslında
o zaman zidane neden iğrenç yapılmış eğer özellikleri düşmeseydi oyundaki en iyi futbolculardan biri olurdu ayrıca bu sadece bi örnek bunun gibi sürüyle adam warOriginally Posted by BaD BoY
Tuncay Kesinlikle Daha İyi oynar - Alex Zaten Yaş 33 Kondisyonu İlk Yarıda İner 65 e Muhtemelen - Hem KOşamaz
Ronaldinho Yaşlımı Neden O da İğrencOriginally Posted by CeZa_06