Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Oyuncu yaşlandıkça kötü mü oynar?

Nesil
    2006
    Yer
    Football manager 2009

Default Oyuncu yaşlandıkça kötü mü oynar?

Merhaba arkadaşlar galatasarayı yönetiyorum ve sol kanatta tuncay şanlı oynuyor.Fenerde ki alex 33 yaşında ve uyruğu türk bunu galatasaya alsam tuncaydan güzel oynarmı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

31 olsa olabilirdi ama 33 olmuşsa iş bitmiştir artık küçük takımların adamı olur o yaştan sonra.

hem solda tuncay varsa ne düşünüyorsun ki, daha kimi alacaksın yerine?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır. kesinlikle Tuncay'dan iyi oynayamaz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

daha ii oynaması imkansız. giderek performansı düşücektir.
    fm den örnek: gsdeyken 6. sezonun başında diegoyu sattım chelsea ya lampard yaşlandığı için diegonun yedeği olarak oynuodu.
    gerçek hayattan örnek: sergen şekersporda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaşlandıkça dikkat edersen özellikleri de düşer bende tuncay 30 yavaş yavaş yedek bırakmaya başlıyorum yaş 30 oldumu futbolcunun eski değeri olmaz bende

işte örnek manager:
    Quote Originally Posted by dentaconstantin
    bende tuncay 30 yavaş yavaş yedek bırakmaya başlıyorum yaş 30 oldumu futbolcunun eski değeri olmaz bende
    aynen böle yapmak lazım

evet özellikleri düşüyo hep..Ben bi kere chelsea yi yönetirken 2010 yılında Lampard ın 19-20 olan özellikleri 14-15 e düşmüştü

o birazda senin vereceğin demeçlere kalmış..
    ben Hakan şükür ü 35 inde oynatdım..
    adam gene biraz gaza getirme ile gollerini attı..

tuncayı sabitle bırak alexi falan

Quote Originally Posted by Aslan41
    o birazda senin vereceğin demeçlere kalmış..
    ben Hakan şükür ü 35 inde oynatdım..
    adam gene biraz gaza getirme ile gollerini attı..
    hakan şükür ayrı zaten adamı öle bi yapmışlar ki adam ölene kadar gol atıo resmen gol makinası {yaşına göre}

Nesil
    2006
    Yer
    Football manager 2009

Teşekkür ederim arkadaşlar.Ben genelde takımı baş antronerden yardım alarak kuruyorum.Sizce baş antranör takımı daha mı iyi kuruyor.

Başanterenörüne göre değişir...mesela ben baş antrenöre soruyorum onun önerdiği kadrodan en 3 değişiklik yapıyorum..Başantrenör olayı bana ters

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

zaten böle fazla galibiyet alırsanız basantörenize sorunca sizin kadroyu verio yedegine kadar aynı oluyoo...

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

Ben 36 yaşında Fener'e sol cambell'i almuıştım iyi oynuyordu ancak tabiki eski formundan uzaktı bazı maçlaara çıkartıyordum alex 33 yaşında tuncay'dan asla daha iyi oynayamaz...

baş antrenörünüz kim olursa olsun ilk maçlarda kötü kadro kuruo eğer onu kaale almazsanız bi kaç maç sonra o da sizin kadronuzu kuruo

ben baş antrenörü hiç takmıyorum. adam "adriano satılık listesi için güzel aday" falan dio. ben de onu kowup tayfuru (beşiktaşlı) baş antrenör yaptım.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by eraser212
    ben baş antrenörü hiç takmıyorum. adam "adriano satılık listesi için güzel aday" falan dio. ben de onu kowup tayfuru (beşiktaşlı) baş antrenör yaptım.
    adriano yu sattırmaya çalışan antrenörün futbol bilgisine şaşarım
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

evet arkadaşlar bunu nedeni oyuncunun current ability sinin bi yaşa geldikten sonra düşmesidir

Nesil
    2006
    Yer
    Football manager 2009

Bundan sonra 30-31 yaşındaki oyuncularımı direk satacağım.

S-B-Z Misafir

ben bjk de tayfuru 34 yaşına kadar çok iyi ortalamalarla oynattım bence pek alaksı yok yani.ama bazı oyuncuların düşüyo..

Bende ergün pembe 35 yaşında defanstada orta sahadada süper en önemli maçlarda yeniliyosam orta sahadan bile gol attı felaket bişey çoğu özelliği 20 ama tabiki fiyatı düşük ...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Bende satana kadar oynar ya da futbolu bırakana kadar

arkadaşlar bi oyuncunun oyundaki en iyi çağı 27-28 yaşındadır oyuncu potansiyel yeteneğinin tamamına o yaşlarda ulaştığını farkettim scouttan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

benim oyunda ilk sezonun sonunda rüstü serbest kalmıstı ilk zamanlar gelmek istemiyordu fakat 1 ay gectikten sonra kabul etti ilk baslarda onu yedek cıkarıyordum fakat sezon ortasında jeffersonu satınca as kaleci oldu ve harika maclar cıkardı fiziksel özellikleri düstü fakat onlar düstükce taktiksel özellikleri arttı o sezonu sampiyon bitirdim ve ertesi sezon cl kaldırdım türkiye milli takımıda avrupa sampiyonu oldu ve rüstü 36sinda kıtasal olarak tanınan bi kaleci oldu 39 yasında fanatik bi trabzonsporlu olarak futbolu bıraktı yani bence oyuncu yaslandıkca kötü oynamaz bu biraz size baglı...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bencede futbolcuyu oynatırsanız formda kalır 27 yasındaki futbolcuyu oynatmadıgınız 1 ay 2 ay kötü oynar baslarta ama ilerletikçe iyi oynamaya baslar her yas için gecerli bu kural

futbolcu yaşlandıkca özellıklerını kaybedıyor. 32 den sonra müthiş düşüşe gecıyor.

tuncay daha iyi oynar ama yaş geçtikçe unutmayın özelliklerde 20 ye yaklaşıyor.2 sinide profilini görmek lazım aslında

Quote Originally Posted by BaD BoY
    bencede futbolcuyu oynatırsanız formda kalır 27 yasındaki futbolcuyu oynatmadıgınız 1 ay 2 ay kötü oynar baslarta ama ilerletikçe iyi oynamaya baslar her yas için gecerli bu kural
    o zaman zidane neden iğrenç yapılmış eğer özellikleri düşmeseydi oyundaki en iyi futbolculardan biri olurdu ayrıca bu sadece bi örnek bunun gibi sürüyle adam war

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Tuncay Kesinlikle Daha İyi oynar - Alex Zaten Yaş 33 Kondisyonu İlk Yarıda İner 65 e Muhtemelen - Hem KOşamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by CeZa_06
    o zaman zidane neden iğrenç yapılmış eğer özellikleri düşmeseydi oyundaki en iyi futbolculardan biri olurdu ayrıca bu sadece bi örnek bunun gibi sürüyle adam war
    Ronaldinho Yaşlımı Neden O da İğrenc

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri