Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: FM 06'daki en büyük eksiklik sizce ne?

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Default FM 06'daki en büyük eksiklik sizce ne?

arkadaslar bu konu daha once acıldımı bılmıorum ama bı fıkrınızı sorım dedım..bence en buyuk eksıklık bazı maclara prım konulması uygulamasının olmamasıdır..sızce?

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

hakemler hakkında yorum yapılamaması (ya da ben yapamıyorum)...

Nesil
    2006
    Yer
    kırklareli

imperus gibi 1-prim eksikligi
    2-odullu turnuva yani sampiyon olunca
    3-surekli yama cikmasi. sanki her seferinde hata duzeltilince insan bundan once oynadigi oyunlardan suphe ediyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hakemlerle diyalog olmaması,taraftar ve medyanın etkisiz olması....birde takımı kampa alıp bir gün öncesinden deplasmana götüreceğimiz oyunculara karar verme gibi detaylar da eklenmeli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de kamp olayı eklenebilirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    34

yonetim olayındada bayagı bi eksiklikler var bence, yonetime sadece 5 yoldan ulsabiliyosun ya transfer butcesi ya maaş ya antrenman alanlaro ya stad yada takımın yeniden olusturulması bence cok daha fazla sey olması gerek....bide gercekte transferleri genelde yonetim yapar oyunda hic oyle bisey yok

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

bence transfer yaparken
    önce oyuncuyla prensipte anlaşılmalı
    daha sonra kulüple pazarlığa girilmeli
    kulübe veriyoruz milyon dolarları sora oyuncu gelmiyo
    gerçektede önce futbolcuyla prensipte anlaşılmıyomu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by hezzo
    yonetim olayındada bayagı bi eksiklikler var bence, yonetime sadece 5 yoldan ulsabiliyosun ya transfer butcesi ya maaş ya antrenman alanlaro ya stad yada takımın yeniden olusturulması bence cok daha fazla sey olması gerek....bide gercekte transferleri genelde yonetim yapar oyunda hic oyle bisey yok
    bence super bı tespıt yapmısın,,yonetım cok zayıf kalıo sadece bı kac konuda aktıf..

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ridvanu
    bence transfer yaparken
    önce oyuncuyla prensipte anlaşılmalı
    daha sonra kulüple pazarlığa girilmeli
    kulübe veriyoruz milyon dolarları sora oyuncu gelmiyo
    gerçektede önce futbolcuyla prensipte anlaşılmıyomu zaten
    cok dogru...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

hakemler hakkında konusamama olsa süper olurdu

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

basın çok etkisiz ve menajerin özel hayatı yok

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence Seyirciler çok etkisiz ve prim olayı olmalı
    Ayrıca yönetim ile dialog daha fazla olabilir
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

1-yönetim aktif değil.
    2-Manager olarak aldığımız para hiç bir işe yaramıyor.
    3-cm 01/02 deki hakemi federasyona şikayet etme özelliği geri gelsin.

Hizlioglu bence orda aldıgın para işe yarasa zaten cok sacma olurdu tcm gibi bişey olurdu yok ev al yok araba al yok evlen ...
    Bence mac arasında başkan Soyunma odasına gırıp cuvalla para koyması gıbı bı secenek olsa Devre arası konusmalarda

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by hakansimser
    Hizlioglu bence orda aldıgın para işe yarasa zaten cok sacma olurdu tcm gibi bişey olurdu yok ev al yok araba al yok evlen ...
    Bence mac arasında başkan Soyunma odasına gırıp cuvalla para koyması gıbı bı secenek olsa Devre arası konusmalarda
    ya tamamen katılıyorum......

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Yönetim sanki yok gibi oyunda.Menajerle yönetim arasında büyük kopukluk var.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

hakemlere yüklenmeden oyunun tadı omuyor ya
    maçtan sonra hakeme veryansın etme,şikayet etme seçenekleri olsa daha iyi olurdu.

hakem olayı çok büyük eksiklik, bide yönetim katılıo ya bazen , misal aziz yıldırım,abramoviç amca , bide haklısınız yönetimle daha fazla diyaloğa girme imkanı olmalı

FM yavaş yavaş sihirini kaybediyor ama bence devre arasında soyunma odası 3D olmalı. Futbolcuların hareketleri canlı canlı gözükmeli ve ona göre yorum yapmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence maçlardan sonra basın toplantısı olmalı...
    mesela belirli 7-8 tane seçenek olsa ve bunlardan uygun olan 3 veya 4 tanesini seçerek basın toplantısı yapmak daha güzel olabilirdi mesela maçlar öncesinde yapılabildiği gibi mesela bir t.direktörün maçtan önce size yeniceğini sölemesinden sonra siz onu yendiğinizde onu iğneliyerek daha çok keyif alabilirsiniz...

ve bu seçeneklerden sonra basında bize 2-3 tane sorular sorsun...
    bence oyun daha gerçekçi olur.

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Bir de daha önce koçlardan futbolcularla ilgili rapor alabiliyorduk.Şimdi o seçenek kalkmış.Sadece doktorlardan sakatlık raporu alınabiliyor...

Quote Originally Posted by eran
    Bir de daha önce koçlardan futbolcularla ilgili rapor alabiliyorduk.Şimdi o seçenek kalkmış.Sadece doktorlardan sakatlık raporu alınabiliyor...
    Aynı şeye bende dıkkat ettım ama koclardan takım raporu şeklinde alabılıyoruz kardeş..Bi üstteki arkadaşın söyledigide aslında var oyunda yanı maclardan sonrada gecmıs macın yorumu yapılıyor sonra bazende arkasına gazetecıler soru soruyorlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

menajer ucretı ne ıse yarıo ya bence cok gereksızzzz

Ben Kadromdaki bir oyuncuyu Klublere oneriyorum satmak için ama FM2oo5deki gibi Klub secemiyorum Liste cıkmıyor. Neden acaba ????

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

walla sizde de oluyomu bilmiyorum ama bence oyun ingiliz takımlarını kayırıyo.milli takım olsun kulüp takımı olsun.daha önceki oyunlarda bu kadar değildi.biraz fazla abartmışlar.ingiltere dışındaki liglere geçtiğinde avrupa kupalarında en az bi tane takım final oynuyo her sene.

26. Default bence su gerekli

bence bi turk teknik adamin baska bir turk teknik adamla daha farkli soylesi yapma olayi olsa daha guzel olurdu mesela fatih terime vatandasim cok iyi isler cikariyor gibi bir yorum mesaji olsa cok iyi olurdu

Quote Originally Posted by Navras
    menajerin özel hayatı yok
    bnm total club manageri bi ara tercih etmemin tek nedeni personal life özelliğiydi. her şeyi alabiliyodun. çok da zevkli oluyodu. böylece hedeflerin arasına para kazanmayıda ekleyebiliyodun. ben herşeyi almıştım o oyunda bir tek uzay mekiği alamamıştım. tamam bu kadar abartı olmayabilir ama bence bir personal life hazırlanabilir....

istastiklerde top calma, top kaptirma, topla oynama suresi gibi seyleri goremememiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by eytanfb
    bnm total club manageri bi ara tercih etmemin tek nedeni personal life özelliğiydi. her şeyi alabiliyodun. çok da zevkli oluyodu. böylece hedeflerin arasına para kazanmayıda ekleyebiliyodun. ben herşeyi almıştım o oyunda bir tek uzay mekiği alamamıştım. tamam bu kadar abartı olmayabilir ama bence bir personal life hazırlanabilir....
    gelecekle ilgili planlar kısmı hep boş kalıyor. bu konuda sana katılıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by KeeN
    FM yavaş yavaş sihirini kaybediyor ama bence devre arasında soyunma odası 3D olmalı. Futbolcuların hareketleri canlı canlı gözükmeli ve ona göre yorum yapmalı.
    ya ozaman bence daha cok sihri kacar tcm ye benzemeye baslar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri