arkadaslar bu konu daha once acıldımı bılmıorum ama bı fıkrınızı sorım dedım..bence en buyuk eksıklık bazı maclara prım konulması uygulamasının olmamasıdır..sızce?
arkadaslar bu konu daha once acıldımı bılmıorum ama bı fıkrınızı sorım dedım..bence en buyuk eksıklık bazı maclara prım konulması uygulamasının olmamasıdır..sızce?
hakemler hakkında yorum yapılamaması (ya da ben yapamıyorum)...
imperus gibi 1-prim eksikligi
2-odullu turnuva yani sampiyon olunca
3-surekli yama cikmasi. sanki her seferinde hata duzeltilince insan bundan once oynadigi oyunlardan suphe ediyor
hakemlerle diyalog olmaması,taraftar ve medyanın etkisiz olması....birde takımı kampa alıp bir gün öncesinden deplasmana götüreceğimiz oyunculara karar verme gibi detaylar da eklenmeli bence.
Bence de kamp olayı eklenebilirdi.
yonetim olayındada bayagı bi eksiklikler var bence, yonetime sadece 5 yoldan ulsabiliyosun ya transfer butcesi ya maaş ya antrenman alanlaro ya stad yada takımın yeniden olusturulması bence cok daha fazla sey olması gerek....bide gercekte transferleri genelde yonetim yapar oyunda hic oyle bisey yok
bence transfer yaparken
önce oyuncuyla prensipte anlaşılmalı
daha sonra kulüple pazarlığa girilmeli
kulübe veriyoruz milyon dolarları sora oyuncu gelmiyo
gerçektede önce futbolcuyla prensipte anlaşılmıyomu zaten
bence super bı tespıt yapmısın,,yonetım cok zayıf kalıo sadece bı kac konuda aktıf..Originally Posted by hezzo
cok dogru...Originally Posted by ridvanu
hakemler hakkında konusamama olsa süper olurdu
basın çok etkisiz ve menajerin özel hayatı yok
Bence Seyirciler çok etkisiz ve prim olayı olmalı
Ayrıca yönetim ile dialog daha fazla olabilir
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
1-yönetim aktif değil.
2-Manager olarak aldığımız para hiç bir işe yaramıyor.
3-cm 01/02 deki hakemi federasyona şikayet etme özelliği geri gelsin.
Hizlioglu bence orda aldıgın para işe yarasa zaten cok sacma olurdu tcm gibi bişey olurdu yok ev al yok araba al yok evlen ...
Bence mac arasında başkan Soyunma odasına gırıp cuvalla para koyması gıbı bı secenek olsa Devre arası konusmalarda![]()
ya tamamen katılıyorum......Originally Posted by hakansimser
Yönetim sanki yok gibi oyunda.Menajerle yönetim arasında büyük kopukluk var.
hakemlere yüklenmeden oyunun tadı omuyor ya
maçtan sonra hakeme veryansın etme,şikayet etme seçenekleri olsa daha iyi olurdu.
hakem olayı çok büyük eksiklik, bide yönetim katılıo ya bazen , misal aziz yıldırım,abramoviç amca , bide haklısınız yönetimle daha fazla diyaloğa girme imkanı olmalı
FM yavaş yavaş sihirini kaybediyor ama bence devre arasında soyunma odası 3D olmalı. Futbolcuların hareketleri canlı canlı gözükmeli ve ona göre yorum yapmalı.
bence maçlardan sonra basın toplantısı olmalı...
mesela belirli 7-8 tane seçenek olsa ve bunlardan uygun olan 3 veya 4 tanesini seçerek basın toplantısı yapmak daha güzel olabilirdi mesela maçlar öncesinde yapılabildiği gibi mesela bir t.direktörün maçtan önce size yeniceğini sölemesinden sonra siz onu yendiğinizde onu iğneliyerek daha çok keyif alabilirsiniz...![]()
![]()
ve bu seçeneklerden sonra basında bize 2-3 tane sorular sorsun...
bence oyun daha gerçekçi olur.
Bir de daha önce koçlardan futbolcularla ilgili rapor alabiliyorduk.Şimdi o seçenek kalkmış.Sadece doktorlardan sakatlık raporu alınabiliyor...
Aynı şeye bende dıkkat ettım ama koclardan takım raporu şeklinde alabılıyoruz kardeş..Bi üstteki arkadaşın söyledigide aslında var oyunda yanı maclardan sonrada gecmıs macın yorumu yapılıyor sonra bazende arkasına gazetecıler soru soruyorlar ...Originally Posted by eran
menajer ucretı ne ıse yarıo ya bence cok gereksızzzz
Ben Kadromdaki bir oyuncuyu Klublere oneriyorum satmak için ama FM2oo5deki gibi Klub secemiyorum Liste cıkmıyor. Neden acaba ????
walla sizde de oluyomu bilmiyorum ama bence oyun ingiliz takımlarını kayırıyo.milli takım olsun kulüp takımı olsun.daha önceki oyunlarda bu kadar değildi.biraz fazla abartmışlar.ingiltere dışındaki liglere geçtiğinde avrupa kupalarında en az bi tane takım final oynuyo her sene.
bence bi turk teknik adamin baska bir turk teknik adamla daha farkli soylesi yapma olayi olsa daha guzel olurdu mesela fatih terime vatandasim cok iyi isler cikariyor gibi bir yorum mesaji olsa cok iyi olurdu![]()
bnm total club manageri bi ara tercih etmemin tek nedeni personal life özelliğiydi. her şeyi alabiliyodun. çok da zevkli oluyodu. böylece hedeflerin arasına para kazanmayıda ekleyebiliyodun. ben herşeyi almıştım o oyunda bir tek uzay mekiği alamamıştım. tamam bu kadar abartı olmayabilir ama bence bir personal life hazırlanabilir....Originally Posted by Navras
istastiklerde top calma, top kaptirma, topla oynama suresi gibi seyleri goremememiz.
gelecekle ilgili planlar kısmı hep boş kalıyor. bu konuda sana katılıyorum.Originally Posted by eytanfb
ya ozaman bence daha cok sihri kacar tcm ye benzemeye baslarOriginally Posted by KeeN