trabzonspor eğer yanlış görmedi isem pumaya döndü.resmi sitesinde futbolcuların üstünde puma markalı t-shirt ler vardı.bize puma uğurlu gelmiyor inşallah ts club tasarlar formayı
trabzonspor eğer yanlış görmedi isem pumaya döndü.resmi sitesinde futbolcuların üstünde puma markalı t-shirt ler vardı.bize puma uğurlu gelmiyor inşallah ts club tasarlar formayı
Şu resimde öyle gözüküyor...
![]()
ben de resimi kastettim
valla bilmiyorum ama benim puma nın formaları hoşuma gidiyor. Ama TS ye uğurlu mu gelir uğursuz mu orasını bilemicem![]()
puma yapsın ts club güzel yapmıyor bence
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
puma trabzona yakışıyor![]()
ts clup da ne yaa? puma trabzona gidio![]()
zuhaha ayrıca markanın uğursuzluğumu olur yaw takım oynarsa kazanır
[SIGPIC][/SIGPIC]
ya düzgün bi forma çıkarsınlarda saLLa sponsoru
ben bu sezonki turuncu ve bordo mavi cizgili formayı cok begendim insallah güzel tasarımlar yaparlar yada yapamazlarsa ben onlara forma tasarımı yapayım![]()
Bu olay belliydi zaten.Puma,Lotto ve Nike'ın teklifleri vardı.Son ana kadar Lotto ile anlaşma vardı ama son dakika golüyle Puma anlaşma yaptı bizimle.Ben Puma'nın formalarına beğenmiyorum.TsClub'da neymiş diyen arkadaş bu sezonun TSL'deki en güzel dizayna sahip olan formanın TsClub ürünü olduğunu bilsinler.Tabii ki benim görüşümdür bu.Bu arada inşallah Puma renklerimizi iyi belirler.Neyse hayırlısı olsun.
yaa yakışcak tabii puma çünküü![]()
keske nike olsa diyesim geliyor ama onlarda yaptımı 80-90 milyona anca alınır...
forever Nike bence.keşke Nike olsaydı. GS de nike yaptırsa janjanlı olur![]()
Bursaspor'da bu sene puma ile anlaştı. Daha ürünler Bursastore mağazalarına gelmedi ama görecez bakalım ne kadar kaliteli. Formamızın 4 çeşidinden 1 tanesi aşağıdaki resimdeki gibi.
ALINTI: Bursaspor.org
Puma ile 2 yıllık anlaşma imzalandı
Dünyanın ünlü spor markalarından Puma ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Başkanımız Kızıl, yaptığı açıklamada, Puma firmasının 2 yıl boyunca A takımı, pilot takım Merinosspor ve PAF takımını giydireceğini ve toplam 4 çeşit forma hazırlanacağını belirtti. Formalardan birinin üstünde Timsah logosu olacağını da belirten Kızıl, "Timsah logosu için Puma firması yurt dışından izin alacak. İnşallah izin alınması sırasında problem çıkmaz ve Timsah logolu formamız da olur" dedi.
Puma'nın dizaynları hoş olabilir ancak DK'da gördüğümüz gibi resmen futbolcunun vücuduyla bir oluyor.Drogba'nın hali gözümün önüne gelince dediklerimi bi daha destekliyorum.Ayrıca Nike en az parayı veren markaydı.
bizim gelecek sezonki formalar hala hazır degilmi
Abicim pumanın formalrada terleyince poşet gibi oluyor oyuuncuların üstüne yapışıyor,dünya kupasındaki afrika ülkelerine bakın bi![]()
valla doğru keşke adidas olsaydı.
oo adidas olsaydı benim her cesitten 3-4 tane formam olurdu arkadas adidasın fb ve gs formalarını 20 milyona bize veriyordu tabi ben almadım...Originally Posted by jarosik_61
nikeyi tek geçerim
bizim formalar hala belli olmadımı...
nike ın formaları gerçekten gördüğüm en kaliteli formalar,tüy gibi adeta![]()