walla hayırlı olsun ne diyelim. artık rakibimizi kendi tvsinden daha ii takip edebilcez. herkes için hayırlı olsun diyelim. Ama ilk başlarda sıkıntı çekecekleri kesin.
hayırlısı olsun uyduyada verirler inşallah yayını...
bence formatı fbt.v veya bjk t.v den farklı olmalı yoksa tutmaz ... spor programları ağırlıklı olmalı ama ara da sırada filmler de olmalı floryadan canlı yayın idmanları gösterseler maç sırasında maça gidiş dönüş gösterilse fena olmaz ama ö.canaydın ın buna izin vereceğini zannetmiyorum çünkü galatasarayı halktan çok uzaklaştırıyor ...
Belirttiğim yerlerin hepsini FBTV yapıyo ama BJK yapıyomu bilmiyorum.Originally Posted by paco
GsTv'de beni görürseniz şaşırmayın![]()
![]()
artık bizde takımızı kendi kanalımızdan takıp edecegiz
bana göre herkes kendi işini yapmalı.onun içinde ulusal vs. kanallar var.film olunca tutmaz.sadece takımının haberlerini vs. öğrenmek için taraftarlar takımlarının kanallarımı seyrederler bana göre..ama ara da sırada filmler de olmalı
Spiker olarak fln mıOriginally Posted by demirhan1984
walla ii olur bi bakıyoz gece bülteninde:
ii Geceler sevgili gsliler ben selman öztürk. dopdolu bi haber bülteni ile karşınızdayız![]()
ne dıyım hayırlı olsun .....
sadece haber yapsalar yayın akışı sürekli aynı programlarla döner durur bence film olayı iyi olur ... hatta müzik de koysunlar ....Originally Posted by mustafagungor
bir aslan belgeselide fena olmaz hani
birde yanında gelin-kaynana programları![]()
![]()
ya sundadır yabunda daha iyi olurdu ama MAL-i yıne BÜYÜK bi pot kırar heralde
ooo selman abi hayirli olsun ise mi basladin yoksa GS tv de???Originally Posted by demirhan1984
hele şükür bee..
gerçek tv nasıl oluyormuş görsünler diğerleri....
izlenme rekorları kırdıracaz Galatasaray tv ye...
Oldu tatlılardan ne alırsınOriginally Posted by mustafagungor
![]()
![]()
![]()
Ne diyelim hayırlısı olsun![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bence bu işden iyi şeyler çıkar
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Diksiyonumuz düzgündür evelallah.Olur mu olurOriginally Posted by enesao
![]()
senin sunucan probram böyle olmalı:Originally Posted by demirhan1984
----fm-----
evet sayın izleyiciler bugun fmde 3gt tarzı forma yapmayı ögrenicez öncelikle.............. evet sıra geldi sizlerden gelen soruları cevaplamaya evet istanbuldan serhat göndermis demirhan hocam formaları dediginiz yere attım fakat görünmüyor neden? öncelikle ayarlardan cache özelligini kapat c/probra......dosyayı sil
harika bi probram olurdu herhalde...![]()
süper süper bekliyoruz heycanla. Selman da sunucu olursa artık yaşadık gayri![]()
acaba nasıl programlar olcak
selman program yaparsan antalyadan onura selamlar falan de ... sayende karizmamız olsun....
bence sen çok rahat orda muhabir olarak iş yaparsın ... herkezden önce traansfer haberlerini senden öğreniyoruz ..![]()
evet böyle bir Football Manager programi yapilirsa cook guzel olur bide selman abi sunarsa muhtesem olur...Originally Posted by nekop
Selman 'la Football Manager yada Football Manager Selman 'la![]()
Hayırlı olsun, iyi bir haber GS'liler için...
bjk ve fb tv Doğan Medya Center'a geçtiler. Hatta yine bir doğan kanalı olan Dream TV'deki yarışma aynı anda FB TV de de yayınlanıyor. BJK TV de birkaç ay önce Bağcılar'a taşındı. GS TV'de yine aynı yerde olacak. Yani üç büyüklerin tematik kanalları Doğan Yayın Grubu'nda olacak. Yayın formatları üç aşağı beş yukarı hepsinde benzer olacaktır. Trabzonspor için de düşünüyorlardı ama ne oldu o bilemiyorum. Trabzonlular İstanbul merkezli bir televizyonu benimsemeyebilirler.
yaşasın ....
frakanslar belli ekleyelim hemen
hadi hayırlısı inşallah güzel olur aslında kesinlikle güzel olurda neyse![]()
hayırlı olsunda bu yoklukta ne gereği vardı anlamış değilim..
Ooo iyi oldu bu
En çok eski maçlarımızı tekrar, tekrar verebileceklerine sevinirim..
Herhalde bana doğumgünü hediyesi yapıyorlar![]()
-