Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bu kadarına pes artık

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Default Bu kadarına pes artık

bu ilk resimde mutluhan süner cresoya forma imzalatıyor ve ropartaj yapıyor

bu resimdede herşey ortada

bu kadar yalan olmaz görüyorsunuz adamlar fotomontajla bizi kandırcaklarını zanelediyorlar

Gazetedeki resmin montaj olduğu belli zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Harbiden süper yakalamış kim yakaladıysa
    Ne böyle yalanlar yapıyorlar ya
    !

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by bluepaw
    Gazetedeki resmin montaj olduğu belli zaten
    belli ama gerçek gibi yanıtıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

cok guzel yakalamıslar
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

gercektende bu kadarina peees yaniii hic utanma falan yokmu bunlarda yaaa

Nesil
    2006

zaten 3'unu birden alacak para yokkı ama iki resim arasındaki uyumluluğu anlayamadım

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu basın uslanmaz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yuh yani bukadarda olmaski
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

fotomontaj olduğu çok açık zaten
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Ayıp bunların yaptığı

Gazetenin grafikerleri kaliteli değilmiş

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bence gazete zaten okurların fotomontaj olduğunu anlıcaını biliyomuş.zaten kanırma amaçle değğil bi renk olsun diyte yapmış...ama bence yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ya yarın birgün olur da içlerinden birisi gelirse ben demiştim diyecekler gelmezse de zaten bunlara niye yaptın diyen yok ki. yine sallamış bizim medya deyip geçiyoruz....
    "YÜCE ATATÜRK"

ya bunlara bir ceza verilmiyor mu? resmen dalga geçiyorlar .... fotospor sallama haber yaptığını biliyorduk ama bbu kadarda olmaz ... umarım bu gazeteyi kaldırırlar eğer biraz onurları varsa kapatırlar ... bu kadar yüzsülük olmaz ....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Demek Gslilerde Antu forumu takip ediyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Abi böyle bir sey var mı ya bu adamlar o kadar abartıyorlarki adam aynı günde ispanya'da Guily 'e GS forması imzalatıyor,sonra da ingiltere'de Cisse ile BJK hakkında konusup,hatıra fotografı cektiriyor ve bunların fotomontaj olduğu çok açık...Sezonun bitimine 3-4 hafta kalada Zidane'ye FB forması giydirmişlerdi.Ayrıca Roberto Carlos'un fotomontaj olan resminin orjinalinde Roberto CArlos ve Maradona var

Quote Originally Posted by EreN
    Demek Gslilerde Antu forumu takip ediyor

Yanlış anlamada ne alakası var konu ile anlamdm,ben antu ile ilgili bir mesaj göremedim...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu fotoğraflar Orda yayınlandı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Hakkaten pes, ve yazıklar olsun Fotospor'a... En itibarsız, beş paralık gazete Fotospor gözümde!

Ronaldinho Fener'de haberini yapmıştı Fotospor manşetten, o haber linkini göstererek. Bu haberden sonra da gözümdeki değeri bitti ve sıfıra indi.

Yazıklar olsun Fotospor!

Bakın bakalım bu resimle, Sol Campbell resmi yakın gelecek mi

Not : Vatan'ın Campbell ile yaptığı röportajın fotoğrafını çalıp fotomontaj yapmışlar ya, helal olsun !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Arkadaslar dikkat edin resimlere bu kadar amatörce fotomontaj olmaz.İkinci resimde Crespo kadına kalemin tersi ile bir sey gösteriyor yada öle birsey yapıyor fotosporunkine bakın kalemin tersi ile FB forması imzalıyor nasıl başarıyorsa.Birde ikinci resimde Crespo'nun t-shirtünde chelsea arması var,fakat fotospor bunu silmis ve burası arjantin kampı yazmış bayağı ilginç değil mi
    Bu da ikinci resmin orjinali:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alıştık artık böyle haberlere.

aiptir bu yaptıkları dunyanın en sahte basını bizimkiler sanıırım.

Nesil
    2005
    Yer
    34

lütfen lütfen bi mod bunu mizaha taşısın

Del Piero_10 Misafir

bu kadar yalancılığında rezilliğinde ....................

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu kadaciddiyetsiz bir yayın politikası olan gazetenin daha falza yayınını sürdürmmemesi gerekir kanaatimce. Zaten bu gazetenin asılsız bir çok haberi hem televizyonlarda hemde internette açıklandı. Yanılmıyorsam daha önce de Galatasaray ile ilgili bir fotoğrafta oynama yapmışlardı. Ama tüm bunlara rağmen haftalık tirajları 110 bin' in üstünde.

Zaten daha önce kullandıkları avrupa birliği logosu da milliyetten çalıntı çıkmış hiç bir açıklama yapmadan değiştirmişlerdi logoyu...

Quote Originally Posted by EreN
    Demek Gslilerde **** forumu takip ediyor

Bu fotoğraflar Orda yayınlandı
    Mesajının bu konuyla bir alakasını kuramadım, ilk orada yayınlandı demek garip bir tez olur çünkü bu haberi ilk netgazete verdi. Ayrıca google da arama yaparsan onlarca sitede bu haberi görürsün. büyük bir çoğunluğu da habercilik yapan siteler

Ayrıca Forum Kurallarımızı tekrar okumanı tavsiye ediyorum... Mesajlarınızda başka bir forum adı vermek, Mesajlarınızda forum adı veremez, forum sitelerinden alıntılar yapamazsınız veya direkt link veremezsiniz.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Ahmet Sivaslı'nın Superspor.com için yazdığı 30.06.2006 tarihli yazısı

Fotospor mu Photoshop mu?
    30.06.2006

Medya gün geçtikçe akıl almaz bir hal alıyor. Superspor'dan Esat Dergi'nin de yazdığı gibi sadece gazeteciliğin en doruk noktaya ulaştığı İngiltere'de bile The Sun gibi bir ünlü ve köklü bir gazete hayali röportaj yapıp milyonlarca kişiyi kandırabiliyor. Artık adam gibi doğru özel haber kalmadı. Uğur Mumcu, Çetin Emeç gibi yaptıkları her haberi belgeleyen, derinlemesine araştıran bir gazeteci kalmadı. Artık birçok şey yalan.

Türkiye'de ise Efsane Fotospor diye bir gazete bu yıl içerisinde yayın hayatına başladı. Elime aldığımda "Bu gazeteyi kim okur? Bu haberlere kim inanır?" diyorum ama tirajlara baktığımda düşüncemi tam olarak yansıtamıyorum. Bu ülkede Cumhuriyet gibi bir çınarın 68.334, Radikal gibi kaliteli bir gazetenin 38.474 satmasına karşın bir nevi Photoshop(!)gazetesi olan Fotospor'un 112.236 satması beni hem şaşırtıyor hem de utandırıyor.

İlk çıktığı günden beri yalan haberler üretip halkı kandıran, sonra da ortaya o kadar isim attıktan sonra birinin bile yönetim tarafından az da olsa sinyalinin verilmesiyle 'Fotospor yazmıştı' demesi ne kadar da inandırıcı?

Crespo ve Fotospor
    Fotospor'daki gazetecilik Photoshop programından ibaret. Acaba Photoshop gibi bir bilgisayar programı olmasa, Fotospor önüne gelen her futbolcuya farklı bir forma giydiremese ve hatta Almanya'da olmamalarına karşın Dünya Kupası'nda forma giyen futbolcularla konuşmuşlar gibi yapmasalar ne kadar özel haber(!) üretebilirler.

Hemen Dünya Kupası olayına dönelim. Fotospor Crespo ile konuşmuş güya. Konuşan da bir dönem çok ünlü olan ama her nedense kendini bir anda Fotospor'da bulan Mutluhan Suner. Mutluhan Suner ile Crespo yan yana. Bu işin içinde olmayanların bile anlamakta güçlük çekmeyeceği bir kare. Tam bir Photoshop işi. Asıl fotoğrafta Crespo, yanında imza almak isteyen bir taraftar. Ama onu Fotospor ne yapmış? Taraftarın yerine kendi görevlileri Mutluhan Suner'in kafasını koymuşlar.

Sadece gülüyorum!
    Bu sadece Crespo ile sınırlı değil. Siz deyin Sol Campbell ben diyeyim R.Carlos onlar desin Sorin. Yeter artık yapmayın!!! 'Bakmayayım diyorum' Olmuyor. İşim gereği her spor haberine bakmak zorundayım. Bakıyorum, okuyorum. Bilgi ve haber yerine sadece gülüyorum. Her sabah işe gelirken içimde Fotospor'un bugünkü transfer dedikodularını okumanın heyecanını yaşıyorum.

Hele şu haber başlığına ne demeli?

Brezilya kampında müthiş sohbet! Roberto Carlos, Ze Roberto'ya itiraf etti: "Ben Fener'e gidiyorum."

Acaba bu haberi hangi kaynaktan öğrendiler? Gelin de gülmeyin şimdi... Efsanesin Fotospor!!!

NOT: Lütfen iki fotoğrafa dikkatle bakın. Bakalım farkı bulabilecek misiniz?

NOT 2: Fotospor'da çalışan bir arkadaşa sordum bu haberleri sen mi uyduruyorsun diye. O da dedi ki: "Abi; patronlar isim söylüyor. Ben de dallandırıp budaklandırıyorum. Yapabileceğim bir şey yok"

İşte yeni neslin gazetecilik anlayışı...

Ağlamak İstiyorum Ya Bu nedir böle yaww

abi bu fotosporfan herşey beklenir wallaa

Benim gönlğmden fenerin türk takımı olarak iyi transfer yapması geçer ama bunların yaptıkları insanları küçük görüp koyun sürüsü yerine koyup resmen dalga geçmek şiddetle kınıyorum böyle kandırmacaları!

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri