başkanımız nuri albayrak avni aker stadının yıkılarak yeniden yapılması projesi için dünya devi bellast nedam bouw en ontwikkeling bv ile anlaşmaya vardı. ayrıntılar ts resmi sitesinde
başkanımız nuri albayrak avni aker stadının yıkılarak yeniden yapılması projesi için dünya devi bellast nedam bouw en ontwikkeling bv ile anlaşmaya vardı. ayrıntılar ts resmi sitesinde
inşallah süper stad olur tabi transfer daha önemli
[SIGPIC][/SIGPIC]
valla söyle 50 bin kişilik yapsınlar diyecemde trabzonlular doldurmuyor ahhh ahh atatürk olimpiyat stadındaki tüm maclarına gittim full dolduruyoruz gelsinler istanbula yapsınlar![]()
dolarda şampiyonluğa oynasa dolar geçen seneki gibiuefa ya oynarsa hiç dolmaz
[SIGPIC][/SIGPIC]
insallah guzel bi stad olurr cunku turk futboluna artik modern stadyumlar gerekiyoor ve bunlarda tr de cook ama cook azz...
proje falan yok mu piyasada....
güzel bir stad yaparlar inşallah
hayırlı olsun Türkiye'ye iyi stadlar lazım çünkü artık Türkiye'de de büyük bir organizasyon görmemiz şart
benim bildigim paris san garmain stadını yapan kişilerle anlasılmıs bizimkide ona benziyecekmis artık ne kadar dogru bilemem...Originally Posted by nart_susruko
yakışır trabzona inşallah güzel bir stad olur...
Bu anlaşma ön fizibilite çalışması için imzalanmıştır.
Umarım şöyle Trabzon'a ve Türkiye'ye yakışan güzel bir stad inşa ederler..
güzel bir stad olur umarım.
walla Galatasaray yaptıramaz ama Trabzon yaptırır Trabzonlular Trabzonspora sahıp cıkıyor.
stadın tamamımı yıkılıyor yoksa bir kısmımı düzenleniyor bildiğim kadarıyla 12 hahtalık bir çalışma yapılacakta o sebeple sordum eğer tamamı yıkılacaksa 3 ayda nasıl yeni stad yapılacak yerine ?
Doğru SölemişsinOriginally Posted by enesao
![]()
Arkadaşlar ortada saha proje yok.Bu çalışma stadyum ön çalışması için imzalanmıştır.12 haftalık inceleme yapılacak Trabzon'da.Ayrıca Trabzonspor'un MAY Tesisleri'nin yıkılma olasılığı yüksek.Stad için düşünülen yerlerden biri de Trabzon'u bilenler için Uzunkum ile Karayolları Müdürlüğü arasındaki dolgu alan.
eywallah kardess...Originally Posted by nebil