1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Ve Aurelio Resmen Türk Vatandası

Default "Artık Benim Adım Mehmet"

"Benim adım Mehmet Aurelio"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio, Süper Ligde 2006 - 2007 sezonunun, geçen sezona göre daha zorlu geçeceğini söyledi. Samandıra Tesislerindeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aurelio, kulübün 100. yılı olmasının ayrı bir önemi olduğunu kaydederek, ''Geçen yıl maalesef şampiyonluğu son maçta kaybettik. Bu yıl geçen yıldan daha da zorlu geçebilir. Bu sezon Fenerbahçe'nin 100. yılı. Diğer takımlar da gerçekten sezona güçlü giriyorlar. İnanıyorum ki geçen yıldan çok farklı olacak ve mutluluğa ulaşan taraf biz olacağız'' diye konuştu.

''BENİM ADIM MEHMET AURELIO...''

Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağıyla basın mensuplarına poz veren, ''Benim adım Mehmet Aurelio'' diyen Brezilyalı futbolcu, vatandaşlık başvurusuyla ilgili bilgiler de verdi.
    Kendisine çok sevdiği Mehmet ismini seçtiğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:
    ''Sanırım bu aşama biraz gecikecek. Gerekli başvuruları yaptım ve 2 kez polise gittim. Dokümanların önce Ankara'ya oradan da Brezilya'ya gitmesi lazım. Şu anda sadece bekliyorum, ama bu konuda çok mutluyum. İsmimin Marco Aurelio olarak kalmasını istedim fakat ''C'' harfinin olamayacağını söylediler. Ben de Mehmet olmasına karar verdim.''
    Takımda iki Mehmet isminin olacağı hatırlatılması üzerine Aurelio, ''Tabii ki böyle, ancak Marco'yu kesinlikle unutamayız'' dedi.

''PORTEKİZ'İ DESTEKLEYECEĞİM''
    Brezilyalı oyuncu, Dünya Kupası mücadelesinde Portekiz'i desteklediğini ifade etti.
    Brezilya'nın kupadan elenmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Aurelio, şunları söyledi:
    ''Ben Brezilya'nın şanssız olduğu konusuna katılmıyorum. Brezilya gerçekten kötü bir futbol oynadı. Daha iyi oynasalardı Fransa'nın şansı olmazdı. Fransa'nın hak ettiği bir galibiyetti. Futbolda bir kural vardır. Her zaman iyi oynamayabilirsiniz. Kupada Almanya şanslı gibi görünüyor, ama ben Portekiz'i destekleyeceğim.''
    Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Brezilyalı çalıştırıcıların isminin geçmesiyle ilgili olarak Aurelio, ''Yönetimimiz takımımız için en yararlı hocayı getirecektir. Biz de buna saygı duyacağız ve yeni hocamızla birlikte mutlu olacağız'' dedi.
    Nobre'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili bir soruya da Aurelio, ''Çok iyi bir futbolcu. Ona kalpten, başarılar diliyorum'' yanıtını verdi.

Kaynak: SuperSpor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

heheh mehmet aurelio birz komik oluyo ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bi an önce vatandaşlığı kabul edilse de yabancı kontenjanı açılsa iyi olacak. formasına M.Aurelio yazsın değişen bişey olmaz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

''mehmet aziz'' desek daha gusel

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

En sonuda Türk Mili Takımına(alınırsa) çok çalışkan bir adam geliyor......

Bu kadar kolay değil yalnız Türk vatandaşlığına geçmesi..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

a milli takımına yedek olarak alınmalı bence gerekmedikçe de oynatmamalı. hazırlık macları hariç. ama terim gibi biri almaz gibi geliyo mehmet i takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

adam Türk oluyo. alıp almamak hocanın kararı. ulusoy da alınmamalı demişti ama onun gibisi yok şu anda futbolumuzda ve alınmalı diye düşünüyorum. ama alınmazsa da sorun olmaz....
    "YÜCE ATATÜRK"

bence alınmayacaksa türk olmamalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    bence alınmayacaksa türk olmamalı
    bence olmalı böylece fenere yabancı kontenjanı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

İsmimin Marco Aurelio olarak kalmasını istedim fakat ''C'' harfinin olamayacağını söylediler. Ben de Mehmet olmasına karar verdim

buradan birşey anlayan var mı ?

Nesil
    2006

helal olsun mehmetime be
    valla nart susruko kardeş bende ordan bişey anlayamadım

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    neden güzel kardeşim?
    boş yere size kontejan açılmasın

marco mehmet aurelio

fb de kontenjan açılır ama milli takıma alınmamalı kesinlikle

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

FB için çok iyi bir haber tabi bu..

Milli Takım'a alınmasıyla ilgili olarak kararsızım baya, %51'e %49'luk bir oranla alınmaması azcık daha ağır basıyor ama, hala oldukça kararsızım...

yaw böyle atraksiyonlara gerek yok aurelio işte mehmet falan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    buradan birşey anlayan var mı ?
    marco marko die okunuo ya onu demeye calismis...

ee 2 tane yabancı Konterjanı açıldı fenere ama hiç ses seda yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

milli takım falan hayal kalsın aurelio içinn

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Aurelio'nun başvurusu kabul edildi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio'nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi. Edinilen bilgiye göre, Türkiye'de en az 5 yıl futbol oynamış yabancı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili kanunun çıkmasından sonra, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Aurelio'nun bu konuda yaptığı başvuru İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi. Başvuruyla ilgili olur raporu, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak İçişleri Bakanlığı'na gönderildi. Başvurunun İçişleri Bakanlığı tarafından Pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Bakanlar Kurulu'na getirilmesi ve burada nihai kararın alınması bekleniyor.
    Bu arada Aurelio, Türk vatandaşlığına geçmesi halinde "Mehmet" ismini kullanacağını açıklamıştı.

Kaynak: İHA
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio'nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi. Edinilen bilgiye göre, Türkiye'de en az 5 yıl futbol oynamış yabancı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili kanunun çıkmasından sonra, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Aurelio'nun bu konuda yaptığı başvuru İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi. Başvuruyla ilgili olur raporu, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak İçişleri Bakanlığı'na gönderildi. Başvurunun İçişleri Bakanlığı tarafından Pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Bakanlar Kurulu'na getirilmesi ve burada nihai kararın alınması bekleniyor.
    Bu arada Aurelio, Türk vatandaşlığına geçmesi halinde "Mehmet" ismini kullanacağını açıklamıştı.

Kaynak: İHA
    Allahıma şükürler olsun.Harika haber.Hem Fenerbahçe için hem Milli takım için.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Fatih Terim açıklama yapmıştı, oynayabilir ama o formayı giymek için can atan Türk gençleride var diye, bakalım nolcek..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk olsun da eğer iyi performans gösterirse FB de geçen sezonlardaki gibi ve milli takımda da Türk oyuncular gibi gereken özveriyi gösterirse oynamaması için bir neden yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Aurelio artık Mehmet!

Aurelio'nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio'nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandı. Türkiye'de en az 5 yıl futbol oynamış yabancı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili kanunun çıkmasından sonra, Türk vatandaşlığına geçmek için başvuran Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Aurelio'nun bu konuda yaptığı başvurunun Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandığı açıklandı.

Brezilyalı oyuncu Aurelio'nun Türk vatandaşlağına geçmek için yaptığı başvuruyla ilgili olur raporu, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak İçişleri Bakanlığı'na gönderilmiş ve Bakanlar Kurulu'nda görüşülerek Cumhurbaşkanlığı makamına gönderilmişti.

son işlem de tamamlanmış oldu. o artık resmen Türk bir tek resmi gazetede yayımlanması kaldı o da en basiti zaten. artık resmi olarak boş olan 2 kontenjan var ve en kısa zamanda 2 transfer yapılacaktır.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sünnet olmadan ona milli takım yok

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    muhahaha haklısın kardeş sünnet olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    hehehehe

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

Smile Ve Aurelio Resmen Türk Vatandası

Brezilyalı oyuncumuz Marco Aurelio’nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvuru, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandı.
    Türkiye’de en az 5 yıl futbol oynamış yabancı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili kanunun çıkmasından sonra, Türk vatandaşlığına geçmek için başvuran oyuncumuz Aurelio’nun bu konuda yaptığı başvurunun Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından da onaylandığı açıklandı.
    Brezilyalı oyuncumuz Aurelio’nun Türk vatandaşlağına geçmek için yaptığı başvuruyla ilgili olur raporu, Nüfus ve Vatandaşlık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak İçişleri Bakanlığı’na gönderilmiş ve Bakanlar Kurulu’nda görüşülerek Cumhurbaşkanlığı makamına gönderilmişti.

Mesaj Yetkileri