yenilmezlik rekorunuz ligde en fazla kaç oldu?
benim 37 ve gittikçe artıyo![]()
yenilmezlik rekorunuz ligde en fazla kaç oldu?
benim 37 ve gittikçe artıyo![]()
m kardes benimkide 49 mac gs ile 50 olabilir emin degilimmmmmmm
ben milanla oynuyorum takımımda ii baya sene 2012 yenilmezlik rekorum 106 dedi wede ligin dibindeki takıma yenildim rezil oldum anlıcağın
evet ligin dibindekinede yenilmen baya üzer adamı ben o save li oynuma devam etsem seninki kadar olurdu sampiyonlar liginde favori bile gösteriliyordum
benim 15 falan herhalde
benim Beşiktaş ile 79 mac yenileme rekorum.ard arda galibiyet serim 18 mac..
ben 2 sezon boyunca yenilmemiştim hiç sonra Türkiye kupası maçında yenilmiştim
ben de en çok fener ile 41 maç.roma da da vardı ama unuttum.
60 maç oldu 15 türkiye kupası 45 de lig maçı takım=Fenerbahce
85 galibiyet 31 beraberlik olmak üzere 116 maç, yani Avrupa kupaları maçları dahil yaklaşık 2 sezon yenilmemiştim Galatasarayla. Sonra baktım artık zevk vermemeye başladı yeni oyun açtım.
Hep öyle oluyor zaten !Originally Posted by __Trex__
interle galiba 74 veya 75 maçtı.juveye yenilmiştim o nedenle üzülmedim fazla. ayrıca namağlup ikinci olmuştum ligde bu seride.....
"YÜCE ATATÜRK"
juveyle 101 maç
Ben 101 maç yapmadım daha FM'de
Ne güzel yenilmezlik rekoru o kadar olanlar var![]()
48 bjk okadar ama eskiden CM4 te falan hileli oyunlarım vardı ozaman 100ü geçerdim ama bi anlamı yok tabi
83 maç yenilgisiz seri yakaldım en fazla hamburg ile
Fenerbahceyle kımse yenemıyor benı bı su dıyarbakır olmasa 3 sezondur her sene yenen tek takım o ya![]()
Hakkatten güzel ..Originally Posted by mustangshelby
Doğrusu kadronu merak ettm :P
bazı arkadaşlarınki vallaha tam helallik...onları okuyunca yazmasam mı acaba dedim ama![]()
benimki 23
Bir noktadan sonra oyunun en iyi oyuncuları sende toplanıyor ve bir bakıyorsun gelene 5 gidene 10 atmışsın. 2014 - 2016 yılları arasındaydı benim 116 maçlık rekorum ve oyunu bıraktığımda ligde yaptığım 20 maçta 20 galibiyet almıştım ve 151 gol atıp 4 gol yemek gibi absürt bir durum ortaya çıkmıştı. Avrupa maçlarında çok kötü(!) oynarsa takımım berabere kalıyordum. Yani inan bana hilesiz de oluyor bir noktadan sonra.Originally Posted by hezzo
Niye inanmayalım Angelus (Buffy nasıl bu arada), 2 sezondan bahsediyoruz burada.
yok illa öyle olacak değil olabilecek bir şey inanmamak..hile yapan az değil şu dünyada..Originally Posted by Gravity
valla benim en fazla 24 ama benim öyle 80 li 70 li rakamlar olsa oyundan sıkılırım heralde ...
ben bu oyunu gerçekci seviyorum bu verdiğiniz rakamların çoğu gerçek dışı .... ben öyle bir seri yakalarsam oyunu bırakırım ....
benim gs ile tam 59 maç. ama puan kayıplarım var. sadece yenilmedim![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
chelsea ile 82 yada biraz daha fazla tam hatırlıyamıyorum
Bu konuda sana söyleyebileceğim tek şey galeyana gelip yedekleri falan oynatayım deme aniden bir şokla karşılaşabilirsin ... FM bu konuda oldukça maharetli ...
fenerle 5 sene tum macları kazandım
Fm ye ilk başladııım zaman (2006) milanla 1 sezon boyu hiç yenilgim olmamıştı:d
gs ile 10-0 yenmiştim süperlig maçındaOriginally Posted by Abuniss