Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Şekerspor'da Neler Oluyor?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default Şekerspor'da Neler Oluyor?

vallahi yazının başlığı magazin basınına giriş yapar gibi oldu ama hakikaten neler oluyor Şekerpor'da. serkan aykut, tamer tuna, ahmet yıldırım, ahmet dursun, sergen yalçın şimdiye kadarki transferleri. ilhan mansız ve okan burukla da ilgileniyorlar. bir 2. lig b kategorisi takımı. nerden geliyor bu değirmenin suyu ve ikna kabiliyeti. Şekerspor kesinlikle transfer şampiyonu. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? bu konuyu da açtım çünkü ayrıca konuşulması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.

değirmenin suyu KC grouptan geliyor. İkna kabiliyet= para çünkü hepsi yaşı geçmiş yada geçmekte olan oyuncular. bu adamlar seneye 2.lig a da oynarlar o zamanda daha iyi transferlerle TSl ye gelirler

Valla KC Group desteğini çekerse sonrasında İstanbulspor A.Ş gibi Adanaspor A.Ş gibi ya da Göztepe A.Ş gibi perişan olmazlar.

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Valla KC Group desteğini çekerse sonrasında İstanbulspor A.Ş gibi Adanaspor A.Ş gibi ya da Göztepe A.Ş gibi perişan olmazlar.
    bence destek konusunda garanti vardır yoksa bu oyuncuları takıma getiremezlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

KC Group bu sene büyük atılımlar yapmaya hazırlanıyor. Şekerspor'a müthiş destekleri var. Transferlere maddi kaynak sağlıyorlar. Değirmenin suyunun kaynağının Kc Group olduğunu düşünüyorum.

Süper Lig'e çıktıklarında asıl bombaları patlatacaklarını düşünüyorum. Belki de böylesine büyük bir kuruluşu arkasına alan Şekerspor'u 4-5 sene sonra Şampiyonlar Ligi maçlarını izlerken ekranın sol üst köşesindeki skorboardta Sugar FC olarak görürüz

KC Grup Hakkında bir kaç bilgi;
    2004'te kurulan aslen ankaralı olan şirketi hiç kimse bilmezken herkes reklam filmleri sayesinde tanıyı verdi.Bahçeşehirde yapmış oldukları Şehri Bahçe serisi inşaatlarla(Şehri Bahçe evleri, şehri paşa konakları ve şehri pazaar alışveriş merkzi) büyük bir sükse yaptılar.İnşaat sektöründe -bana göre- ilk 5in içine girebildiler.En büyük rakibi de Mus-Can İnşaattır

muscan inşaatta başka bir kulübümüze sponsor olur inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

iii para var demek ki ama lig te başarısız olurlarsaaa

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

böyle bir destek çok tehlikeli ama hakikaten. adanasporun ve istanbulsporun düştüğü duruma düşmezler inşallah arkadaşların bahsettiği gibi.

benim fikrim göre kc group bunu reklam için yapıyor ... baksanıza spor formunda bile şirketin özgeçmişiyle ilgili haberler veriliyor ... bence mantıklı bir reklam şekli ....
    ama bu gibi durumlarda kc groubun mu adının daha çok geçmesi lazım yoksa sekersporun mu buun gibi örnekler var ama hepsi takımla özdeşleşmiş vestelmanisa, yimpaşyozgat gibi ...

kcşekerspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

üzümünü yiyin bagını sormayınadamların arkasında kc group var onlar transfer yapmıyacakta kim yapacak insallah diger takımlar gibi olmazlar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

istanbulsporda uzanlara geçtiğinde herkes 5.şampiyon geliyor istanbulspor çok başarılı olucak demişti ama istanbulsporun hali ortada işte...olay yıldız transferle bitse real madrid bu hale düşmezdi önemli olan takım olabilmek 32 yaşında 6 tane adam aldılar hepside yıldız sayılır 2.lig b kategorisine göre bu oyunculardan çok büyük başarı beklemiyorum ben açıkçası...ama lig a!ya çıkabilirler o kadarda değil

seneye fm de yönetmesi en zevkli takım olucak

evet seneye baya kişi Şekerspor ile FM de oynar

yaptıkları transferler iyi ancak bu transferlere hükmedecek bi teknik direktörleri olmazsa hiçbir işe yaramaz....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hurmet
    aynen
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm 2007 de ilk alacagim takim herhalde sekerspor olur

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by hurmet
    evet gs den sonra ilk onla fm oynayacam

bence bu paranın üzerine soğuk su içerler bu paranın dönüşü olmayacağına inanıyorumm...

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    bence bu paranın üzerine soğuk su içerler bu paranın dönüşü olmayacağına inanıyorumm...
    bence soğuk su içmezler yararlı oldu .... bundan daha iyi kendilerini tanıtamazlardı ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

siirt jetpa da böyle bi giriş yapmıştı zamanında.aynı şekilde cem uzan da aynı yolu izlemişti.ilginçtir böyle maddi destekle klüpleri alanların ilk transfer ettiği oyuncu sergen oluyor.sonları hiçbir zaman hayırlı olmadı.şekerspor da aynı duruma düşmez umarım.bakalım "keçi sergen" yine gittiği bir şirket klubunde sonun başlangıcı mı olacak.

istanbul o zaman 2.lig b yani o zamanın 3.liginde değildi

ronaldinho'yuda alırlar yakında

para para para

yeterince açık mı...?

27. Default

Arkalarında ciddi bir maddi destek var...

Fakat açıkçası o parayı daha iyi değerlendirebilirlerdi, mesela Sergen'in yararlı olacağını sanmıyorum...

ewet ya bende anlamadım hadi sergen yalcın anlıyorum artık yaslandı ve bıttı ama ahmet dursun ve diğer transfer....

Arkadaşlar ben de bir Etimesgutlu olarak Şekersporu sonuna kadar destekliyorum. Ankaradaki hiçbir takım için bu kadar olumlu düşünmemiştim. Bir 2. lig takımı için çok iyi reklam yaptılar. Umarım başarılı olurlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

turkiyeye gelince bi etimesguta gidem seyredim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri