arkadaşlar ben alt yapıyı yönetmek oradan genç yetenekler çıkarmak istiyorum alt yapı yönetebiliyormuyuz
arkadaşlar ben alt yapıyı yönetmek oradan genç yetenekler çıkarmak istiyorum alt yapı yönetebiliyormuyuz
mejer özeliklkeriden ayarlayabilrsin
benim en deli olduğum konulardan bşrş yıllar ilerledikçe türk woderkidleri başka takımların kapmasıydı artık onu çözdüm beşiktaşta 2008 deyim nerdeyse tüm geleceğin wonderkid lerini kaptım alt yapıya kattım onları fm scouttan potential ability 180 türk 16 yaşındaki oyuncuları kaptım sana da tavsiye ederim yükle onu alt yapın çok güçlü olur
bende şu an pot.ability 198 olan 16 yaşında oyuncu var
benim oyunumdada 198 lik bi Erhan Aydın die bi çocuğu aldı Milan forvette oynatıo Tevezi yedeğe aldı salak![]()
menejer seceneklerinden yonetimi kendin alabiliosun maclari falan sen yonetiosun
menajer seceneklerınden ayarlayabılıyorsun
kategotilerdeki adına tıkla seçenekler var(ingilizce ise go on holidayın üstündeki)oraya tıkla sonra paf takımının yanındaki kutucuğu işaretle tamam deOriginally Posted by saruman16
e ama paf'in maçlraını yönetmene gerek yok ki bence sen genç yetenekler cıkartmak istiyosan antrenman programını ayarla ve paf'ı kontrol et sık sık puanlarına,raporlarına bak gözüne hoş gelen oyuncuyu al dene yani kendi takımında olmaz mı
menAgER seçeneKleRİN dEEN aYaRlA![]()
Menajer seçeneklerinden ayarlayabiliyorsun. Ama tavsiye etmem. Altyapıyı yönetmedende takip edebilirsin. Her maçtan sonra puanlar, istatikler, form grafiği vs. onlara bak.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
regenmi,,ismi nedir ayrıca takımıda sölesen ii olr!!!Originally Posted by emre1905
Menejer seçeneklerinden ayarlayabilirsin
bence alt yapıyı yönetme
iğrenç olur tavsiye etmem git çok iyi antrenör yada başantrenör al ona çalıştır altyapını
kardeş o dediğin uzun iş...iyi bi antreman programıyla bırak kendileri yetişsin...
nerden bulcam dediğin programı abi...öm ile atarsan bi zahmet...Originally Posted by dentaconstantin
bazı arkadaşlar fm scout tan bahsetti meresi orası ben bulamadım
Neresi mi? Ben sana tarif edeyim şimdi. Forumlarımızda arama diye bir yer varya oraya gidiyorsun o kutucuğa fm scout yazıyorsun. Karşına çıkan ilk sayfada görüyorsun fm scoutu.Originally Posted by carterercan
![]()
Link burda. Lütfen önce arama yapalım, eğer yoksa öyle yardım isteyelim...
http://forum.turksportal.net/vb/show...light=FM+scout
"YÜCE ATATÜRK"