Ya böle habire hakkaha atmak isteyen.Durmak bilmeksizin enerjisi olnlar.Dans etmeye bayılanlarrr.Sesleri kötü olsa bile avazı çıktığı kdr bağırarak şarkı sölemek isteyenler.Buyrunn kapı açıık.
Ya böle habire hakkaha atmak isteyen.Durmak bilmeksizin enerjisi olnlar.Dans etmeye bayılanlarrr.Sesleri kötü olsa bile avazı çıktığı kdr bağırarak şarkı sölemek isteyenler.Buyrunn kapı açıık.
bu neyi değiştirirkiOriginally Posted by kharon_umut
![]()
Ben bagırıyımda Kım duycak benı![]()
Originally Posted by SaMaNYoLu
Sen bağır biz duyarız![]()
![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Baya bağırdım kardeş Kımsecıkler duymadı![]()
o nasıl başlık öyle ya, ben başlığı görünce koptum valla![]()
![]()
![]()
Mesajı görünce de koptumOriginally Posted by nart_susruko
Galiba burda saçmalıcaz, avaz avaza bağıracağız ya da dans edeceğiz
Ben dans etmeye başladım![]()
![]()
Durun biraz da oyun oynayayım![]()
![]()
![]()
topicin sahibi nerde, biraz bilgi versin şu konuda yoksa burası coşacak birazdan![]()
![]()
Millet hadi DJ nerde kopuyoruz![]()
Oturmaya mı geldik buraya
![]()
![]()
Başlıktan bişey anladıysam bizim 1 sokak altaki mehmet nine gibi olayım(o kim diye sormayın bende bilmiyorum)![]()
![]()
aaaa ne kadar çok ortak yöümüz var bende mehmet nineyi tanımyorumOriginally Posted by batuhan1907
![]()
![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Esprin iğrençti BatuhanOriginally Posted by batuhan1907
![]()
Bir daha ki sefere artıkın
![]()
Beeen buradan.Almanya'daki asker halama,Gelsenkirschen'deki Ztadyomun Çimlerine dökülen suyu içmek için sahaya girip 2 yıl maçlara gidememe cezası olan Kayınçoma, veaaa tapeki de nuneaton gibi kötü bir takıma gelmeye uzun çabalar sonucu ikna ettiğim profilinde 6 tane 20 olan ve bana geleceği hafta 3 aylık sakatlanan Rendon'a selamlarımı iletiyorum.
Biliyorum yazdığım zaman pişman oldum ama bastım gitti.Originally Posted by cngnsry
abi benden söylemesi bu topic amacını aşar![]()
Düzenle diyip düzenleseydinOriginally Posted by batuhan1907
![]()
![]()
![]()
benim aklıma takılan da topic sahibinin kahkaha yerine hakkaha yazması=)
Abi bu topicin amacının olduğunu zannetmiyorum pekOriginally Posted by nart_susruko
![]()
Aşılcak bir amaç yok yani
![]()
![]()
oba 1 2 3 4 dvm haydeeeeeee hoooooooop dariririttam dittti dararm oba ohhhh hadi lan oyna yarim oyna oba...![]()
amacını aşmak bu olsa gerekOriginally Posted by kaltuntas
hoppaaaaaaaa![]()