1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: maç hakkında konuşma yapma

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default maç hakkında konuşma yapma

arkadaşlar benim fikrim şöyle maçtan sonra biz kendimiz maç hakkında yorum yapabilsek haberlerde bazen bizim adımıza verilmiş demeçler var ama bunu biz yapsak daha iyi olmazmı mesela maçı kazandığımızda takımım iyi oynadı gibi veya yenildiğimizde değişik yorumlarda yapılabilir onlarla yarın tesislerde görüşecez yada önümüzdeki maçlara bakacaz gibi birde hakemler hakkındada yorum yapabilsek süper olurdu valla bilmiyorum belki bunlar fm 07 de olur belki ama olsa süper olur yorumlarınızı bekliyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

fm2007 bu dediğini yapacaklar diye duymuştum bi arkadaştan

iyi tespit etmişsin tebrik eddiyor ve katılılyorum

evet yapılsa çok iyi olur biz sadece oyunun içindeki kalıplardan yorum yapabiliyoruz..Ayrıca şeyde olabilir yorum vereceğimiz gazete yada tv kanalınıda bizim seçme hakkımız olsa. veya paralı röportajlar falan yapılsa çok ünlü bir oyuncu transfer edildiğinde..

söyledıgımız her ladın telafusunu bılgısayarın yapması Imkansız.. veya söyledıklerımızden oyun ıcındekı medya yada futbolcuların anlaması zor.. Bence yıne hazır metınler oLucak 2007 de az fazla secenekle...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    söyledıgımız her ladın telafusunu bılgısayarın yapması Imkansız.. veya söyledıklerımızden oyun ıcındekı medya yada futbolcuların anlaması zor.. Bence yıne hazır metınler oLucak 2007 de az fazla secenekle...
    e zaten seçenek olacaktır umarım bu seçenekleri biraz geniş tutarlar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Bencede katılıyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

guzel bi tesbit kardes umarım bu dedigin olur

Evet kardeş böyle bu uygulama olursa çok sevinirim.Oyuna bi renk gelir

Nesil
    2006

Teknoloji bu kadar ilerlemedi bencede olmaz ama metin sayısı artırılırsa oyuna daha güzellik gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

oyuna renk gelir güzel olur valla bu oyun üzerine türklerin baya önerisi oluyo aslında fm yi türkler yapcak

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by sezer92
    valla bu oyun üzerine türklerin baya önerisi oluyo aslında fm yi türkler yapcak
    türkler yaparsa taraftarlar sahaya iner,hakem tartaklanır,sahaya yabancı madde yağar,sürekli sahamız kapanır,şike skandallarıyla oyun sallanır,zotomaç kolpa transfer haberleri duyurur...
    Oyun oynanamaz hale geli
    Meyd in Törkiş...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm 2007 de vardır bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesinlikle mükemmel olurdu duyduğuma göre bu 2007 de olcakmış

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

warmıs da iste sadece secenekler artıyo obur turlusu coook zor anca fm2050de olur heralde ozaman da biz olmayız)

olsa çok iyi olur ama 2007 de bunu göz önüne alacaklarını sanıyorum.

Bence de böyle birşey yapsalar çok ii olur.Ama büyük ihtimal fm07 yapabilirler.ayrıca iyi düşünmüşsün tebrikler.

bence de güzel olurdu

Bende yapılacağı hakkında duyumlar aldım.Gerçekten bu bizim basmakalıp kelimelerden kurtulmamızı sağlayacak inş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

super olurr olsa ama bilgisayar biim yazdıklarımızı algılaybilcekmi oda var

bu benim kendi yorumumuzu kendimiz yazalım diye bi konu açmıştım ona benziyo biraz zor böyle bi teknolojinin olması ama olursa çok güzel olcek daha bi gerçekçi olcak oyun daha zevkli hale gelcek ama bence de en fazla seçenekler artar o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Quote Originally Posted by semsi1991
    arkadaşlar benim fikrim şöyle maçtan sonra biz kendimiz maç hakkında yorum yapabilsek haberlerde bazen bizim adımıza verilmiş demeçler var ama bunu biz yapsak daha iyi olmazmı mesela maçı kazandığımızda takımım iyi oynadı gibi veya yenildiğimizde değişik yorumlarda yapılabilir onlarla yarın tesislerde görüşecez yada önümüzdeki maçlara bakacaz gibi birde hakemler hakkındada yorum yapabilsek süper olurdu valla bilmiyorum belki bunlar fm 07 de olur belki ama olsa süper olur yorumlarınızı bekliyorum
    var o finans a gir ingilizceyse en altta birşeyy var orada previus ve next match var onlara basıp demec verebiliyorsun ben chelseayi yenip (tothenham la) jose mourinho ya vermiştim demeç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by yavuzselim_58
    var o finans a gir ingilizceyse en altta birşeyy var orada previus ve next match var onlara basıp demec verebiliyorsun ben chelseayi yenip (tothenham la) jose mourinho ya vermiştim demeç
    kardeş sen konuyu anlamamışsın senin dediğn menejer hakkında yorum yapma benim dediğim maç hakkında yorum yapma
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

ewt fm 2007 incelemesini okudum böyle biz özellik kesinlikle eklenecekmiş.

İnŞallah WarDır

Nesil
    2006
    Yer
    -

hayal edin fm 2011'de gerçek futbolcular oynuyor fifa 2005 gibi biz kenarden gerçek mener gibi olmuş maçı izliyoruz ne güzel demi tv lerde konuşabiliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Arkadaşlar ben de sabırsızlıkla bekliyorum evet inşallah FM2007'de yaparlar zaten 2006dan 40 farklı özellikler geliyormuş bunu da koyarlar herhalde. bildiğim kadarıyla başka menajerlik oyunlarında söylediğiniz şey var böyle her maçtan sonra konuşuyorsun. bence güzel bişey buraya da yapsalar gerçekten güzel olur

Mesaj Yetkileri