1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: oyuncu verilerinde rakamlar

Default oyuncu verilerinde rakamlar

arkadaşlar oyun normalldi bi şeyler yükledim(taraftar sesi.yüz paketi v.b)şimdi açıyorum oyunu futbolcuların hangi mevkide oynadıkları yazmıyooooo rakamlar yazıyooo takım isimlerindede aynen öyle napıyım şimdiden saolun

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default ArkadaŞim O Hatanin ÇÖzÜmÜnÜ Bİlİyorum

Arkadaşım Oyunun ÜSt kısmından options bölümüne gir we alttaki adresteki resimde yazdığım yazıyı oku

http://img64.imageshack.us/img64/7126/hatauq0.jpg

Ya bendede buna benzer bisey oldu Bende bisuru skin fln indirdim sonra oyuna bi girersin acık renkte bole takımlara ve oyunculara giriyorum yanda ne taktik yazıo ne mevki ne teklifyap hic bisey yazmıo .

EDİT:Yanlıs yazmısımda

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by mlt44
    Arkadaşım Oyunun ÜSt kısmından options bölümüne gir we alttaki adresteki resimde yazdığım yazıyı oku

http://img64.imageshack.us/img64/7126/hatauq0.jpg

Arkadas güzel açıklamış.Anlamışsındır herhalde.

version 6.0.2 ise bu hatalar normal 6.0.3 a geçmek için ne beklersınız anLamam

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Bu olayın wersiyonla bi alakası yokki arkadaş options ile uğraşmış o kadar herşeyi wersiyona bağlamana gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Samanyolu Kardeşim Bu 6.03 te Ne Var Anlayamadım - Online İçin Yükledim - Lig Kurdum Oyun Transferler Güncel Olmasına Rağmen - Eski Orjinalliğini Kaybediyor Oyun - Oyuncular Zor Geliyor - Uğras Babam Uğras Orjinal Fm Oynayacan Yamasız Türkçe -

S-B-Z Misafir

mesela bendede transferle ilgili bi problem başladı.bi konu açıp ss lerle gösterecem.adamla 25 MN anlaşıyorum imzayı atıyor.hiçbir ek madde yok.ama gelince geçmiş penceresinden bi bakıyorum adamı 51 MN almışım.nasıl iştir anlamadım.bir değil iki değil.tövbe tövbeeee

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by şampiyon
    mesela bendede transferle ilgili bi problem başladı.bi konu açıp ss lerle gösterecem.adamla 25 MN anlaşıyorum imzayı atıyor.hiçbir ek madde yok.ama gelince geçmiş penceresinden bi bakıyorum adamı 51 MN almışım.nasıl iştir anlamadım.bir değil iki değil.tövbe tövbeeee
    Konu ile alakası yok ama gerçekten çok ilginç.Oyunun hatası mıdır nesidir bilinmez.SS'lerle gösterirsen iyi olur ve en yakın zamanda yap yani

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by cngnsry
    Konu ile alakası yok ama gerçekten çok ilginç.Oyunun hatası mıdır nesidir bilinmez.SS'lerle gösterirsen iyi olur ve en yakın zamanda yap yani
    evet aklıma gelmişken yazayım dedim.SS leri koyayımda rezalet çıksın ortaya.
    transfer yüzsüzlerini açıklayacam yakında

mlt44 **rkadaşım saoll valla çok mutlu oldum şimdi düzeldiii :)

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

önemli değil kardeş

Mesaj Yetkileri