Arkadaşlar bilet fiyatlarını kendimiz belirlebiliyoruz sanırım.Nasıl ayarlayabileceğimizi bilen var mı?
Arkadaşlar bilet fiyatlarını kendimiz belirlebiliyoruz sanırım.Nasıl ayarlayabileceğimizi bilen var mı?
kardes oyle bisey oldugunu hic sanmıyorum ama belki bilen wardır
fm 2006 da olduğunu zannetmiyorum ama fifa managerde war
Fm'de böyle bir şey yok sen total manager serisinle karıştırdın herhalde...
Kardeş "Fifa Manager"'la karıştırıyorsun galinba...
bak demekki yokmus kardes...
Yıllardır FM oynarım böyle özellik yok ama dedikleri oyunların hepsinde var.
Fm de yok böle bi özellik ama olsa iyi olurdu![]()
Baya bir kurcaladım ama öyle bır secenek felan göremedım bılen varsa yazsın bızde ögrenek ama FM de olacagını sanmıyorum.
kardeş FM de öle bişi uok karıştırıyorsun
![]()
Bir teknik adam sponsorlarla uğraşmaz bilet fiyatları ayarlamaz tesisleri geliştiremez onun görevi kendisine sunulan imkanlar dahilinde başarıyı yakalamaya çalışır fm yi güzel yapanda bu.
yok abi be 2 saat ona mı uğraşacaktık?Originally Posted by miharbi
dergide okumuştum hazırlık maçlarında öle bi özellik war diodu ama ölesine bi baktım bulamadım
arkadaşlar Fifa Manager bkz fm oluyo arkadaş onla karıştırdı herald
benim bildiğim yok ama olmamasıda iyi şimdi tam kurdu olmak lazım bu işlerin sonra senelik hasılatlarda düşüş olabilir hem kim onla uğraşacak her maça bilet fiyatı ayarlıcan
So what?
Saike
fm sade olmasa oynamamTotal Club süper ya
benim bildiğimde yok ama olsa gerçektne ii olurdu derbilere avrupa maçarına falan ii gelir olurdu![]()
Fm'deki görevimiz antrenörlüktür.Takımı yönetmek,takıma yeni oyuncular almak gibi.Kulübün bütçesinin ne kadar olacağı,bilet fiyatları gibi işler ise yönetimin işidir.
stad büyütmekte işimiz değil ama istek yapabiliyoruz.istek bölümüne ilave yapılır bizde arttırılmasını isteyebiliriz.güzel olur aslında.önemli olan para kazanıp transfer yapmak.Originally Posted by HellhammeR
Benim bildiğim yok.
Maalesef Fm de böyle bişey yok.Keşke koysalardı, bence olması çok güzel olurdu.Derbi maç bliet fiyatları, misafir takım, kombine, şamp ligi..... düşünsenize ne kadar güzel olurdu.Ama olsun..FM nin canı sağolsun
.
Hakkatten Olsa İyi Olurdu - Finans Düştümü Bi Zam Koyardım Cl Maçlarına Bilet Fiyatları Tavana Vurur- KIRARIZ PARAYI
yok benim bildiğim
ya adamlar maça gelmezse fiyatlar pahalı diye seni protesto ederse taraftarlar.(aslında güzel olur bu 2side)Originally Posted by eser3131
malesef yok ama bende çok isterdim
Yok Etmezler - Parası Olan Gelir kardeşim - GS Juventus Maçı Olsa İstersen 400-500 Milyon Olsun GS li Adam KAçırmaz Gider MAÇAOriginally Posted by Etkisiz_Eleman
![]()
öyle bir şey yok galiba
fm de yok öle bişey.olsaydı çok ii olurdu.mesela bilet fiyatlarını yüksek tuttuğumuzda taraftar tepki gösterip maçlara gelmicek protesto edicekler ii olurdu daha gerçekçi olurduveya düşürdüğümüzde fiyatları stad full falan çakçak ii olurdu ama inş fm07 de
![]()
keşke oLsa ben gaLatasarayLa oynadıgımda 6-7 mıLyon $ butce werıoLar yetmıo(gercektekı gıbı) onun ıcın hemen iLk fener taraftarına daha sonra sampıonLar lıgı ıcın artırırdım
Kardeş ben Fm de daha böyle şeye rastlamadım.Bilen arkadaş varsa bize de söylerse seviniriz