yaf ben cok iyi sıkı bir cm ciydim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca fm ye başlamak geldi içimden şimdi ben oyuna başladıgımda ilk olarak ne yapmam gerek
yaf ben cok iyi sıkı bir cm ciydim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca fm ye başlamak geldi içimden şimdi ben oyuna başladıgımda ilk olarak ne yapmam gerek
galatasaray die düsünüyorum yapabilirsem olmazsa milan
Evet abi.GS olacaksa sakın gençleri göndereyim deme....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
tşk arkadaşlar bişeyler yapmaya calışacam
oglum al chelsea yi bak keyfine
FM Oynadığına Pişman Olmayacaksın![]()
kardeş hangi takımı istiyosan al oyna
ilk olarak adını soyadını yazarak takımını seçmen gerek![]()
kardeş galatasarayla oyna.Siteden de iyi bi taktik ve antrenman programı bul.Gençlere önem ver
İlk kez başlayacaksan chelsea ol takımda iyi parada var süper olur ben de ilk chelsea yla başlamıştım
Valla önce kuvvetli bir takım alıp oyunu öğrenebilirsin...
Arkadaşlar haklı.Kuvvetli ve zengin takımlarla başla....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ilgilendiginiz icin hepinize tşk ederim
hangi takımı aldın bari onu söyle
Originally Posted by Genc.fb
öle zevki kalmıyor asıl zevk
küçük takım alıp sonra büyük takımdan teklif alıp büyük takıma gitmek
ben cimbomla başladım şu an ligde namaglup ilerliyom ama 2 beraberligim var 20 gol atıp 1 gol yedim 8.haftadayım uefa kupasında ön elemeyi de gectim gruplara kaldım
Daha yolun başındayım diye başlayan şarkı aklıma geldi..Onu koy media player'e ondan sonra başla oyuna ....![]()
yaf benim daha toplam maclarım 80 i gecmio bigün bende yaparım
fm dünyanın önde giden müthiş oyunu süper tek kelimeyle!! pişman olmayacaksın bencede galatasarayı alıp takımı kaliteli gençlerle donat...
arkadaşlar dediginiz gibi yaptım geclere önem verdim ve hepsi süper oynuyolar özellikle arda ve mehmet güven
aynen haklısın kardeşim.Originally Posted by Crazy_boys
gs yim ilk sezonum ve uğur la arda her zaman ilk 11 imde zafer de ilk 11
hihaho çok iyi dewam et