Arkadaşlar oyundayım acil cevaplarsanız sevinirim :
Bir oyuncu ile sözleşme imzalarken "Menajer/Koç işinde serbestlik Maddesi" ne işe yarar bi açıklarsanız sevinirim ...
![]()
Arkadaşlar oyundayım acil cevaplarsanız sevinirim :
Bir oyuncu ile sözleşme imzalarken "Menajer/Koç işinde serbestlik Maddesi" ne işe yarar bi açıklarsanız sevinirim ...
![]()
Oyuncu eğer yaşlıysa ve artık kariyerini bitirip Menajer yada Koç olmak istiyorsa, bu konuda onu serbest bırakıyorsun(bir bedel karşısında).
Benim bildiğim böyle. Eğer farklıysa diğer arkadaşlar aydınlatırlar![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
evet aynen böyle...Originally Posted by LaKe
Kardeş çok iyi açıklamışOriginally Posted by LaKe
Ya o madde benimde kafamı çok karıştırıyor..
Şimdi adam yaşlıysa ve manager falan olmayı düşünüyosa ben o maddeyi ne kadar yüksek tutarsam o kadar iyi mi?
sana fazla bişey kazandırmaz o madde bırak adam rahat rahat koçluğunu menejerliğini yapsın..
Zaten kariyerini tamamlamak üzere olan yıldızları takıma getirmek istiyorsan bu maddeyi 0 yapmalısın. Böylece daha rahat kabul ediyorlar. Yani dışarıdan menejerlik ve ya antrenörlük teklifi gelirse bedava'ya gidebilir.
ben bi adama 120 milyn önerdim contratta kabul etmedi(maddede 120)
Originally Posted by LaKe
yanlışşOriginally Posted by nekop
O maddeyi koydugunuzda siz takımdan ayrılınca o da serbest kalıyor ve diger takımınıza alabiliyorsunuz
sende öylemi oldu? ilginçOriginally Posted by wendel3272
![]()
Hayir serbest kalmiyor. Daha once yazildigi gibi oyuncuya eger Menajer olma teklifi veya Kocluk teklifi gelirse, yazili bonservis ucreti odeme zorunlulugu var.Originally Posted by wendel3272
Bir bakima kontrat oyuncu tarafindan bozulur ve oyuncu baska bir takima futbolcu disinda bir gorev almak icin giderse, transfer eden takimin odemesi gereken para.
Evet çok doğru.......
ok anladım yaw çok saolun beyler
bende adam teknik direktör veya koç olduğunda ona o kadar para veriyoruz adam için iyi bişi sanıyodum..
evet aynen böleOriginally Posted by LaKe
yani adama "Topla koçum eşyanı ben bıraktım senide burada oynatmam" mı diyoruz: SAÇMA!!!Originally Posted by wendel3272
Doğrusunu LAKE anlatmış
bence de koc olacak sa yaslı bir futbolcuın koc olurken serbest bırakıyosun belli bir ücretr karsılıgı)::
![]()
Lake'e katılıyorum. Daha önceden 16 yaşında bir futbolcuya menajer-koç maddesi teklifi yapan var mı?